Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
A pro po ogłoszeń, to 130 ogłoszeń za 15 złotych robić Cat Angel:)

Ja juz zamowilam pakiet 50 ogloszen od Hitashi. Jesli te ogloszenia od Cat Angel sa w innych portalach to warto by bylo zamowic.

Posted

Sabinko, ja mowie o Opciu, bo Rufik juz nie zyje niestety. Dla Opcia ma Basia1968 DT za karme i leczenie i cala wyprawke musimy zorganizowac. Plus pomoc dla tych Panstwa, bo oni bogaci nie sa.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Sabinko, ja mowie o Opciu, bo Rufik juz nie zyje niestety. Dla Opcia ma Basia1968 DT za karme i leczenie i cala wyprawke musimy zorganizowac. Plus pomoc dla tych Panstwa, bo oni bogaci nie sa.

Jak moge ja pomoc?

Posted

Sabinko, idz na watek Opcia. Zbieramy deklaracje, bo na pewno jakies leki beda potrzebne, czy witaminy. W piatek od razu po zabraniu Opcia jade do Tomka Mrozowskiego na badania. Zebysmy wiedzialy na czym stoimy tak jak z Foczka.

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Ja właśnie wczoraj potwierdzałam mnóstwo ogłoszeń, bo mi na pocztę przyszło :) więc może ktoś Franka wypatrzy...

Super, dziekuje! :loveu:

Posted

[quote name='hotelterier5']No i się poprawia Franio, stabilizuje się w poprawnym zachowaniu wobec towarzyszy, oby nie zapeszyć.[/QUOTE]

Oj to super! To zwiekszy jego szanse na adopcje!

Posted

Na zdjeciach szczeniaka Radara jest Franio, Radar, Kola i chyba Krysia. Franio oczywiscie zajety zabawka, ale innym psiakom nic nie 'mowi', a to najwazniejsze.