Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Super :D Allegro na pewno mu zrobilas Sabinko jakies wypasione. Zostaje nam trzymac kciuki za Frania :kciuki:

Sabinko, u kogo wykupilas 50 ogloszen? Romusiowi i Tomusiowi tez by sie przydaly.

Wykupilam te ogloszenia u Hitoshi.

Ja nie moge przelac mniejszej sumy niz 25 USD (to ok. 70 zl), wiec musze wykupic pakiecik 7 psiakom. Moge zasponsorowac pakieciki Romusiowi i Tomusiowi, tylko prosze podaj mi tekst, 4 fotki i dane kotaktowe (albo linki do Allegro jesli je maja).

Posted

[quote name='Ulka18']Sabinko, wkleje kilka aukcji, to wybierzesz komu wykupic ogloszenia. Na razie mam gotowa aukcje AMCI : http://allegro.pl/show_item.php?item=1565805557
Zaraz zrobie kolejne. DZIEKUJE :calus:

Ulka18, juz mam wybranych 6 pieskow (Franio, Romuś, Tomuś, Malwina z Konina, Gala z Elbląga i Paura z Zabrza). Dodam jeszcze Amcie to bedzie juz 7. Zapytam sie Hitoshi czy zrobi mi 10 pakietow, jak sie zgodzi, to wysle jej stowke i mozna bedzie mozna zrobic jeszcze 3 mieleckim psiakom pakieciki.

Tak myslalam o Daisy, o tej co ma isc do hoteliku po Franiu, ale Ona ma brzydkie fotki, wiec nie wiem czy jest sens jej robic pakiet.

Posted

Franio jest niesamowity! Jakby zawsze z ludzmi mieszkal! Nic nie zdziczal w tym schronisku z braku kontaktu z ludzmi.

Juz lece dodac fotki do Allegro. :cool3: Te fotki sa sliczne! Franio z dnia na dzien jest coraz piekniejszy!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Franio nie zdziczal, na szczescie byl blisko ludzi w b.3, wszystko widzial i byl 'na biezaco'.

Jesli chodzi o sunie z b.44, to jest to Daisy, o ktorej zdjecia Sabinko prosilas i ona tez ma szanse na wyjazd do Niemiec.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Franio nie zdziczal, na szczescie byl blisko ludzi w b.3, wszystko widzial i byl 'na biezaco'.

Jesli chodzi o sunie z b.46, to jest to Daisy, o ktorej zdjecia Sabinko prosilas i ona tez ma szanse na wyjazd do Niemiec.

Oh to super! Trzymam za nia kciuki, bidula tyla lat juz tkwi w schronisku... Ona jest teraz w b. 46?

Posted

Jest w boksie 44. Sorry za pomylke. To raczej malo wazne, bo i tak nikt o nia nie pyta. Tylko szczeniaki i rasowe, najlepiej niekastrowane by szly do 'adopcji'.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jest w boksie 44. Sorry za pomylke. To raczej malo wazne, bo i tak nikt o nia nie pyta. Tylko szczeniaki i rasowe, najlepiej niekastrowane by szly do 'adopcji'.

No tak... Tak jak ta "adopcja" spaniela. :angryy:

W kazdym razie, niech juz bedzie wlasciwy numer boksu w tym Allegro. A tak nawiasem mowiac, to Capri wypatrzylam w galerii wlasnie przez ta pomylke, bo w galerii Capri ma wpisany boks 46... Moze ta pomylka jej zycie odmeni. Jesli by Daisy do Niemiec pojechala, to moze Capri by poszla po Franiu do hotelu. :cool3:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ja bym wziela inna suczke, bardziej adopcyjna. |Capri niestety do latwych przypadkow nie nalezy i moze dlugo siedziec w hoteliku.

Jestem zalamana... :-( Nie chcialabym zeby cale zycie spedzila w schronisku, tymbardziej ze przed schroniskiem nie miala lepiej... :-(

Posted

Sabinko, a ja sie zalamalam staruszkiem z b.152, zajrzyj na watek Rufiego :-( Moze jemu by dac spokojna starosc ? Zeby tylko Franio znalazl dom :kciuki:

Raduniu, piekny banerek :D

Posted

Ra_duniu, dziekuje za sliczny banerek! :loveu:

Ulka18, o kim mowisz zeby dac mu spokojna starosc? O Opciu z b. 152 czy o Rufim?

Terier, super fotki, juz wylądowaly w Allegro, dzieki! :loveu: