aagataa8 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Atomowka napisał(a):Taaa biorąc pod uwagę,że musiałabym jechac pociągiem to są najmarniej 4 godziny jazdy Jesli mieszkasz w Warszawie to są również autobusy do Starachowic Quote
erka Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='Ania102'] Wogóle to wlazłam na ten wątek i tak mnie kujnęło w sercu... http://www.dogomania.pl/threads/177222-Dla-tego-uśmiechu-zrobisz-wszystko!-Wejdź-nie-pożałujesz.-On-czeka.. Ania102, chyba będziesz bita, po co wstawiałaś ten link:mad:. Weszłam niestety i teraz cały czas myślę o tym biedaku, który gaśnie w oczach, 6 lat w schronie, a juz pewnie niewiele mu zostało:(. Strasznie podobny do naszego Oskarka, ale niestety nie miał tyle szczęscia co on. Gdzie tu znaleźć druga Jaagę, która by wzięła bidulka. Kiedyś uśmiechał sie tak pięknie, a teraz niesamowicie smutne pyszczydło:(. Quote
Ania102 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Erko w takim razie Jaagę trzeba poddać klonizacji:evil_lol: Musimy zdobyć jej DNA:lol: A tak poważnie to straszny biedaczek...Takie staruszki mają takie malutkie szanse:-( Atomówko jesli kiedyś bedziesz miała okazję to zapraszamy gorąco:) Kciuki za Lalę musimy wszystkie mocno trzymać przez najbliższe dni. Quote
aga38 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='megi345']mój; Megi jest w tym rewelacyjna!!!:) Quote
Jaaga Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Śliczny banerek, tylko ja nie potrafię żadnego podlinkować. Ania, Ty nas też kujnęłaś. Najgorsza taka wegetacja biedaków przez lata. Z chęcią pomogłabym mu, ale Gina i Tosia niespodziewanie się pojawiły. Teraz mam słabość do oskaropodobnych. Może jakos rozreklamowac wątek, bo pies tyle czeka, a tam cisza. Quote
megi345 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 aga38 napisał(a):Megi jest w tym rewelacyjna!!!:) bez przesady :oops::oops: Quote
Atomowka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Megi w jakim programie robisz banerki? Agata tak mieszkam w Warszawie, może jednak kiedyś będzie okazja,żeby się poznac Jak tam Laleczka nasza się czuje? I czy macie wieści od Pusi? Quote
aagataa8 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Atomowka napisał(a):Megi w jakim programie robisz banerki? Agata tak mieszkam w Warszawie, może jednak kiedyś będzie okazja,żeby się poznac Jak tam Laleczka nasza się czuje? I czy macie wieści od Pusi? Mam nadzieję, że będzie okazja się poznać i że nas kiedyś odwiedzisz:) A tak w ogóle to wybierasz się może w przyszłą sobotę na Chopina pod ambasadę rumunii?? Quote
megi345 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Atomowka napisał(a):Megi w jakim programie robisz banerki? robie w 3 różnych:) każdy do czegoś innego Quote
Atomowka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Tak Agata wybieram się, uważam,żę z Wawy to każdy dogomaniak powinien tam być no ale ciepło jest ludzie wolą na grila iść Quote
erka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Potrzebuję zawieźć szczeniaka z Kielc do Starachowic, jak najszybciej, czy nie znacie kogos , kto by jechał? Quote
Ania102 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Erka bez problemu mogę wyciągnąć chłopaka do Kielc ale najwcześniej w środę. Chyba, że Ula we wtorek pracuje, masz do niej nr? Quote
Zuzka2 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Na 90% mój brat jedzie jutro w okolice Wąchocka i może podrzucić psiaka do Wielkiej Wsi.Jak ktoś go stamtąd przejmie,to mogę wysłać nr tel.do mojego brata na pw. Quote
aagataa8 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Atomowka napisał(a):Tak Agata wybieram się, uważam,żę z Wawy to każdy dogomaniak powinien tam być no ale ciepło jest ludzie wolą na grila iść Też bym chętnie pojechała, ale samochodem to najwyżej dojechałabym do Janek i się popłakała;) Bałabym się wjechać do stolicy:) Quote
Ania102 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Lala wpadła w serce doktora, nie wiem czy dt nie zmieni się w ds... Znalazł się świetny dom dla niej ale decyzja należy do doktora... W dodatku rozdzwoniły się o nią telefony:) Quote
savahna Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ha, gdzięs tak trochę czułam pismo nosem... No proszę, proszę.... Dziewczyny a mogłybyście polecać (jeśli nie macie swoich oczywiście) kieleckie psiaki? Lenka(płowa,łagodna suczka) po sterylizacji jest w hoteliku u mag.da Kontakt z erką jakby coś. Super sunia ,bardzo proludzka a nie ma zapytań.:roll: Trzymam kciuki za Lalę. Quote
Atomowka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 O kurde no to doktorek faktycznie wpadł po uszy Agata to wpadaj do Janek tam furę zostaw i dalej autobusem do Wawy :) Quote
aagataa8 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Atomowka napisał(a):O kurde no to doktorek faktycznie wpadł po uszy Agata to wpadaj do Janek tam furę zostaw i dalej autobusem do Wawy :) Samej to mi się nie chce jechać:( Ale jeszcze się zastanowię:) Quote
Jaaga Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Rozmawiałam z doktorem. Ma się umówić z tymi ludźmi, skoro bardzo im zalezy;). Powiedział, że jak wyda im Lale, to córka się do niego przestanie odzywać. Mają się zastanowić w domu wspólnie do wieczora, bo nie wie, co robić. No i zapowiedział, że już więcej tak psa nie weźmie, bo nie nadaje się do oddawania psa do innego domu. Quote
Zuzka2 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ale się dzieje!:-)Jak cisza,to cisza,a teraz wszyscy chcą Lalę...;-) Ania,macie w końcu Tosię awaryjnie...;-) Quote
erka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 To pamiętajcie o naszej Lence, gdyby Lala jednak została u pana doktora:). Uploaded with ImageShack.us Quote
Becia66 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 oj, coś mi się wydaje, że Lala jednak zostanie u Pana Doktora :razz: Quote
erka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Zapomniałam,że macie Tosię do zaproponowania, gdyby Lala została u doktora. Quote
Ania102 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Jutro zadzwonię do doktora i się dowiem co planuje:) Ale dzięki ogłoszeniom Lali Tila znalazła dom:) Wogóle miałam o nią kilka telefonów, polecałam inne psy. Chyba ważne są w ogłoszeniach konkrety.Lala naprawdę ujmuje sobą:) Quote
Recommended Posts