Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atomowka napisał(a):
Taaa biorąc pod uwagę,że musiałabym jechac pociągiem to są najmarniej 4 godziny jazdy

Jesli mieszkasz w Warszawie to są również autobusy do Starachowic

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania102']
Wogóle to wlazłam na ten wątek i tak mnie kujnęło w sercu...
http://www.dogomania.pl/threads/177222-Dla-tego-uśmiechu-zrobisz-wszystko!-Wejdź-nie-pożałujesz.-On-czeka..

Ania102, chyba będziesz bita, po co wstawiałaś ten link:mad:.
Weszłam niestety i teraz cały czas myślę o tym biedaku, który gaśnie w oczach, 6 lat w schronie, a juz pewnie niewiele mu zostało:(. Strasznie podobny do naszego Oskarka, ale niestety nie miał tyle szczęscia co on.
Gdzie tu znaleźć druga Jaagę, która by wzięła bidulka. Kiedyś uśmiechał sie tak pięknie, a teraz niesamowicie smutne pyszczydło:(.

Posted

Erko w takim razie Jaagę trzeba poddać klonizacji:evil_lol: Musimy zdobyć jej DNA:lol:
A tak poważnie to straszny biedaczek...Takie staruszki mają takie malutkie szanse:-(

Atomówko jesli kiedyś bedziesz miała okazję to zapraszamy gorąco:)

Kciuki za Lalę musimy wszystkie mocno trzymać przez najbliższe dni.

Posted

Śliczny banerek, tylko ja nie potrafię żadnego podlinkować.

Ania, Ty nas też kujnęłaś.
Najgorsza taka wegetacja biedaków przez lata. Z chęcią pomogłabym mu, ale Gina i Tosia niespodziewanie się pojawiły. Teraz mam słabość do oskaropodobnych. Może jakos rozreklamowac wątek, bo pies tyle czeka, a tam cisza.

Posted

Megi w jakim programie robisz banerki?
Agata tak mieszkam w Warszawie, może jednak kiedyś będzie okazja,żeby się poznac
Jak tam Laleczka nasza się czuje? I czy macie wieści od Pusi?

Posted

Atomowka napisał(a):
Megi w jakim programie robisz banerki?
Agata tak mieszkam w Warszawie, może jednak kiedyś będzie okazja,żeby się poznac
Jak tam Laleczka nasza się czuje? I czy macie wieści od Pusi?

Mam nadzieję, że będzie okazja się poznać i że nas kiedyś odwiedzisz:) A tak w ogóle to wybierasz się może w przyszłą sobotę na Chopina pod ambasadę rumunii??

Posted

Na 90% mój brat jedzie jutro w okolice Wąchocka i może podrzucić psiaka do Wielkiej Wsi.Jak ktoś go stamtąd przejmie,to mogę wysłać nr tel.do mojego brata na pw.

Posted

Atomowka napisał(a):
Tak Agata wybieram się, uważam,żę z Wawy to każdy dogomaniak powinien tam być no ale ciepło jest ludzie wolą na grila iść

Też bym chętnie pojechała, ale samochodem to najwyżej dojechałabym do Janek i się popłakała;) Bałabym się wjechać do stolicy:)

Posted

Lala wpadła w serce doktora, nie wiem czy dt nie zmieni się w ds...
Znalazł się świetny dom dla niej ale decyzja należy do doktora...
W dodatku rozdzwoniły się o nią telefony:)

Posted

Ha, gdzięs tak trochę czułam pismo nosem...
No proszę, proszę....
Dziewczyny a mogłybyście polecać (jeśli nie macie swoich oczywiście) kieleckie psiaki?
Lenka(płowa,łagodna suczka) po sterylizacji jest w hoteliku u mag.da

Kontakt z erką jakby coś.
Super sunia ,bardzo proludzka a nie ma zapytań.:roll:
Trzymam kciuki za Lalę.

Posted

Atomowka napisał(a):
O kurde no to doktorek faktycznie wpadł po uszy
Agata to wpadaj do Janek tam furę zostaw i dalej autobusem do Wawy :)

Samej to mi się nie chce jechać:( Ale jeszcze się zastanowię:)

Posted

Rozmawiałam z doktorem. Ma się umówić z tymi ludźmi, skoro bardzo im zalezy;). Powiedział, że jak wyda im Lale, to córka się do niego przestanie odzywać. Mają się zastanowić w domu wspólnie do wieczora, bo nie wie, co robić.
No i zapowiedział, że już więcej tak psa nie weźmie, bo nie nadaje się do oddawania psa do innego domu.

Posted

Jutro zadzwonię do doktora i się dowiem co planuje:) Ale dzięki ogłoszeniom Lali Tila znalazła dom:) Wogóle miałam o nią kilka telefonów, polecałam inne psy.
Chyba ważne są w ogłoszeniach konkrety.Lala naprawdę ujmuje sobą:)