Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bazarek to już jest obfocony w 90% i przygotowany. Gorzej z tekstem do cegiełkowego niestety. Na dniach pokończę mam nadzieję.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KWL']Bazarek to już jest obfocony w 90% i przygotowany. Gorzej z tekstem do cegiełkowego niestety. Na dniach pokończę mam nadzieję.[/QUOTE]

Czyli poprowadzisz bazarek?
Mam Ci przesłać zdjęcia kuli smakuli Kakadu i jeszcze mam jedną rzecz dla psiaka.

Agnieszka- spokojnie, poczekam :)

Posted

Dzień dobry! Pozwolę sobie przypomnieć o bazarku i prośbie o jego podnoszenie: :-)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/210455-Franio-i-Jasio-zapraszaj%C4%85!-Do-10.07-odrobinka-luksusu-pr%C3%B3bki-perfum-i[/url]...

Posted

Jasiek ostatnimi dniami czuje się lepiej :) Ładnie je, i ogólnie jest żywszy, bardziej energiczny. Możliwe że to działanie encortonu.

Posted

[quote name='ajlii']Jasiek ostatnimi dniami czuje się lepiej :) Ładnie je, i ogólnie jest żywszy, bardziej energiczny. Możliwe że to działanie encortonu.[/QUOTE]

dobre wieści :) trzymamy za niego kciuki

Posted

[quote name='ajlii']Jasiek ostatnimi dniami czuje się lepiej :) Ładnie je, i ogólnie jest żywszy, bardziej energiczny. Możliwe że to działanie encortonu.[/QUOTE]
Super, oby tak dalej :)

Posted

[quote name='magdyska25']Pięknie!!! :)

[B]a tymczasem przelewam Ajlii 20 zł. na spłatę długu, które dostałam od Noemi- dziękuję![/B][/QUOTE]

Na zdrówko dla Jaśka :)
I podnoszę pięknotę :)

Posted

[quote name='Agnieszka_K']i co z Jaśkowym bazarkiem cagiełkowym?:)[/QUOTE]

Trzeba czekać na tekst do allegro. Wadercia pewnie już gotowa.
Poprosiłam o to KWL'a bo prócz Morisowej On chyba najlepiej go zna ze schroniska.
Ja nawet nie mam pomysłu co by opisać.
Nie zajmuje się psimi chorobami- nawet nie pamiętam już co u Jasia wykryli a co nie (jeśli oczywiście wykryli).
I co mogę napisać o Jego zachowaniu.
Mam nadzieję, że mnie rozumiecie- Ja go widziałam w schronisku może ze 2 razy i to przelotem...

Agnieszka- wysyłam Ci PV.

Posted

Jasio ostatnio znów ładnie je :) Najchętniej suchą karmę volsblut (pachnie rybą), ale miękkim też nie pogardzi. Choć dziś rano przybiegł w podskokach na śniadanie, stanął nad miską i wyszczerzył się w uśmiechu. I to było na tyle... tak, pies głodny, ale sam jeść nie będzie...

Ostatnio narobił mi też wstydu w czasie wizyty u znajomych. Mój dobrze wychowany Jasio dorwał się do miski z granulatem dla królików i wylizał ją do czysta.......

Posted

Bazarek psi dla Jasia (łączony z Krecikiem i Mojo) wystawię i poprowadzę, trochę usprawiedliwia moją opieszałość rozmiar bazarku - szykuje się naprawdę duży. Proszę więc jeśli ktoś ma fanty o zdjęcia i opisy na [email protected]
Co do tekstu do bazarku cegiełkowego, to coś próbuje sklecić, ale ja Jaśmina nigdy dobrze nie znałem, byłem z nim parę razy na spacerze i to razem z innymi psami, był u nas przez chwilę, zawiozłem go i odebrałem z rinoskopii i tyle. Więc to takie trochę z drugiej ręki pisanie. Na dziś Jaśmina najlepiej zna Ajlii.

A od wczoraj mamy następnego biedaka pod opieką... i kompletny brak funduszy.

Posted

Dzisiaj/jutro postaram się przesłać zdjęcia jeszcze jeden rzeczy, którą mam.
Obrożę przeciwpchelną już wysłałam (mam nadzieję, że dotarły zdjęcia i opis).

Trzeba jakoś odbić się od dna finansowego...

Posted

Jak się Jaśminek czuje? Śnił mi się ;)

Jeśli chodzi o allegro to nie chcę się mądrzyć ale my często wystawiamy i po prostu piszę konkrety- stary, chory pies, zabrany z Palucha, schorzenia:.... wstawiamy skany faktur, wypisy z lecznic, piszemy, że nie ma środków na leczenie.
Graficznie to mi pomaga lilka, bo sama nie umiem.