KWL Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Bazarek to już jest obfocony w 90% i przygotowany. Gorzej z tekstem do cegiełkowego niestety. Na dniach pokończę mam nadzieję. Quote
Agnieszka_K Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 magdyska tak jak Ci napisałam w nocy - po prostu padłam na twarz, ale obiecuję dzisiaj dać czadu - jak tylko będę wolna i max do wieczora będzie;) Quote
magdyska25 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='KWL']Bazarek to już jest obfocony w 90% i przygotowany. Gorzej z tekstem do cegiełkowego niestety. Na dniach pokończę mam nadzieję.[/QUOTE] Czyli poprowadzisz bazarek? Mam Ci przesłać zdjęcia kuli smakuli Kakadu i jeszcze mam jedną rzecz dla psiaka. Agnieszka- spokojnie, poczekam :) Quote
majqa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Dzień dobry! Pozwolę sobie przypomnieć o bazarku i prośbie o jego podnoszenie: :-) [url]http://www.dogomania.pl/threads/210455-Franio-i-Jasio-zapraszaj%C4%85!-Do-10.07-odrobinka-luksusu-pr%C3%B3bki-perfum-i[/url]... Quote
Noemi1 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Agnieszka_K może być dziś niedostępna pod netem. Quote
ajlii Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Jasiek ostatnimi dniami czuje się lepiej :) Ładnie je, i ogólnie jest żywszy, bardziej energiczny. Możliwe że to działanie encortonu. Quote
juliaikamil Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='ajlii']Jasiek ostatnimi dniami czuje się lepiej :) Ładnie je, i ogólnie jest żywszy, bardziej energiczny. Możliwe że to działanie encortonu.[/QUOTE] dobre wieści :) trzymamy za niego kciuki Quote
mysza 1 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='ajlii']Jasiek ostatnimi dniami czuje się lepiej :) Ładnie je, i ogólnie jest żywszy, bardziej energiczny. Możliwe że to działanie encortonu.[/QUOTE] Super, oby tak dalej :) Quote
Noemi1 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Bardzo się cieszę, że Jasiek i Rudzia czują się lepiej :) Quote
magdyska25 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Pięknie!!! :) [B] a tymczasem przelewam Ajlii 20 zł. na spłatę długu, które dostałam od Noemi- dziękuję![/B] Quote
Noemi1 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='magdyska25']Pięknie!!! :) [B]a tymczasem przelewam Ajlii 20 zł. na spłatę długu, które dostałam od Noemi- dziękuję![/B][/QUOTE] Na zdrówko dla Jaśka :) I podnoszę pięknotę :) Quote
juliaikamil Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 miłego dnia życzę wszystkim - Jaśminek w górę ;) Quote
magdyska25 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Agnieszka_K']i co z Jaśkowym bazarkiem cagiełkowym?:)[/QUOTE] Trzeba czekać na tekst do allegro. Wadercia pewnie już gotowa. Poprosiłam o to KWL'a bo prócz Morisowej On chyba najlepiej go zna ze schroniska. Ja nawet nie mam pomysłu co by opisać. Nie zajmuje się psimi chorobami- nawet nie pamiętam już co u Jasia wykryli a co nie (jeśli oczywiście wykryli). I co mogę napisać o Jego zachowaniu. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie- Ja go widziałam w schronisku może ze 2 razy i to przelotem... Agnieszka- wysyłam Ci PV. Quote
ajlii Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Jasio ostatnio znów ładnie je :) Najchętniej suchą karmę volsblut (pachnie rybą), ale miękkim też nie pogardzi. Choć dziś rano przybiegł w podskokach na śniadanie, stanął nad miską i wyszczerzył się w uśmiechu. I to było na tyle... tak, pies głodny, ale sam jeść nie będzie... Ostatnio narobił mi też wstydu w czasie wizyty u znajomych. Mój dobrze wychowany Jasio dorwał się do miski z granulatem dla królików i wylizał ją do czysta....... Quote
Noemi1 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Jasieńku w gościach takie zachowanie nie przystoi :shake: :evil_lol: Quote
majqa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Jeszcze troszkę i zacznie się końcowe odliczanie! Quote
KWL Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Bazarek psi dla Jasia (łączony z Krecikiem i Mojo) wystawię i poprowadzę, trochę usprawiedliwia moją opieszałość rozmiar bazarku - szykuje się naprawdę duży. Proszę więc jeśli ktoś ma fanty o zdjęcia i opisy na [email protected] Co do tekstu do bazarku cegiełkowego, to coś próbuje sklecić, ale ja Jaśmina nigdy dobrze nie znałem, byłem z nim parę razy na spacerze i to razem z innymi psami, był u nas przez chwilę, zawiozłem go i odebrałem z rinoskopii i tyle. Więc to takie trochę z drugiej ręki pisanie. Na dziś Jaśmina najlepiej zna Ajlii. A od wczoraj mamy następnego biedaka pod opieką... i kompletny brak funduszy. Quote
magdyska25 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Dzisiaj/jutro postaram się przesłać zdjęcia jeszcze jeden rzeczy, którą mam. Obrożę przeciwpchelną już wysłałam (mam nadzieję, że dotarły zdjęcia i opis). Trzeba jakoś odbić się od dna finansowego... Quote
mysza 1 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Jak się Jaśminek czuje? Śnił mi się ;) Jeśli chodzi o allegro to nie chcę się mądrzyć ale my często wystawiamy i po prostu piszę konkrety- stary, chory pies, zabrany z Palucha, schorzenia:.... wstawiamy skany faktur, wypisy z lecznic, piszemy, że nie ma środków na leczenie. Graficznie to mi pomaga lilka, bo sama nie umiem. Quote
Noemi1 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 A Jaśminka wszyscy opuścili :( :( :( Dobranoc słoneczko :) Quote
Noemi1 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 I do Jasia też zaglądam, co u niego słychać? Jak się czuje??? Quote
Recommended Posts