mamanabank Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Andzike napisał(a):Nornica:evil_lol: Dziadeczek jest zupełnie nieinwazyjnym i mega spokojnym psem - nic nie jest go w stanie wyprowadzić z równowagi - nawet 8mio osobowe (psowe:roll:?) stado, które dziś miał za towarzystwo ;) Pomijając fakt, że chciał umemłać Aikowo, bo przed oczami miał Pixela, głaszcząca ręka została zaatakowana. Psów było w sumie 9, ludzi jeszcze więcej. Zdjęcia jakieś są (Andzike robiła) ale chyba nie ma na nich Filo. Quote
Andzike Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 mamanabank napisał(a):Pomijając fakt, że chciał umemłać Aikowo, bo przed oczami miał Pixela, głaszcząca ręka została zaatakowana. Psów było w sumie 9, ludzi jeszcze więcej. Zdjęcia jakieś są (Andzike robiła) ale chyba nie ma na nich Filo. A fakt, zapomniałam o tym drobnym incydencie ;) A kto zabronił robić zdjęcia w domu, he???? :D Quote
mamanabank Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Oj, no bo niezły bajzel był, jeszcze te kłaki wyciągnięte z Neli i Pixela :-D ale z tego co pamiętam jakieś jedno odjazdowe zdjęcie z Tobą w roli głównej jest, dawaj! Quote
Andzike Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 mamanabank napisał(a):Oj, no bo niezły bajzel był, jeszcze te kłaki wyciągnięte z Neli i Pixela :-D ale z tego co pamiętam jakieś jedno odjazdowe zdjęcie z Tobą w roli głównej jest, dawaj! Już piszę do aikowo, żeby podesłała ;) Ja tam byłam bohaterką drugiego, a raczej piątego planu, przygnieciona przez cztery (pięć???) psy ;) Quote
mamanabank Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 W oczekiwaniu na zdjęcie przywalonej psami Andzike pokażę Wam jakiego ziemniaka znalazłam dzisiaj w zakupach :-) I Dziadeczek dzisiejszy pozdrawia Quote
Andzike Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ziemniak genialny !!! Tak jak dziadeczek :) Quote
Figafiga Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jak będę na spacerku to zajrzę zobaczyć i obfocić dziadunia. Quote
mamanabank Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 No to super, kto jeszcze wpadnie z wizytą do Dziadka? :-) Zapraszamy :-) Quote
Dzika_Figa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dziadeczek słodki! A ziemniak... przypomina mi to, jak w pewnym miasteczku znalazłam kocią kupię w kształcie serca. W walentynki. Quote
Romka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Dziadeczek słodki! A ziemniak... przypomina mi to, jak w pewnym miasteczku znalazłam kocią kupię w kształcie serca. W walentynki. A ja nie napiszę co mi przypomina bo się wstydzę...Dziadeczek cudnie zrelaksowany... Quote
Andzike Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Romka napisał(a):A ja nie napiszę co mi przypomina bo się wstydzę...Dziadeczek cudnie zrelaksowany... Hehehehe ;) głodnemu ziemniak na myśli ? ;) Mam nasze zdjęcie - ślę do mamanabank :) Quote
Romka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Andzike napisał(a):Hehehehe ;) głodnemu ziemniak na myśli ? ;) Mam nasze zdjęcie - ślę do mamanabank :) O rany,no to czekam... Quote
Pies Wolny Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Dziadeczek słodki! A ziemniak... przypomina mi to, jak w pewnym miasteczku znalazłam kocią kupię w kształcie serca. W walentynki. Jak znajdę to wkleję prezent od Lelka Kociemniaka - czarnego manksa, dla pańciostwa i to znalezisko było poza kuwetą. Lelek czasem wywala z kuwety wszystko. Romka napisał(a):A ja nie napiszę co mi przypomina bo się wstydzę...Dziadeczek cudnie zrelaksowany... No właśnie, .... ładna ..upka - a w jakim sklepie takie sexscesy ..... smakowite Quote
Andzike Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Strasznie dużo dziwnych skojarzeń na wątku Dziadeczka jest ... ;) Quote
majuska Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ja czekam na ten przekładaniec z Andzike na piątym planie :) Dziadeczek cudny razem z tym swoim delfinkiem ( ? ):loveu: Quote
Andzike Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 majuska napisał(a):Ja czekam na ten przekładaniec z Andzike na piątym planie :) Wysłałam do mamynabank ;) Generalnie to my z Romką jesteśmy bohaterkami 6go i 7go planu ;) Quote
mamanabank Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 jaka ...upka, to jest serce :lol: ale diabeł Wam jara w tych piecach :evil_lol: - nie wiem, gdzie się to kupuje, zaopatrzeniowiec (i zmywarka w jednym) dostarczył. Delfinka Dziadeczek dostał od dzieci i tak został ;) A teraz, proszę bardzo. Goście :-) Quote
Dzika_Figa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Haha, piękne! No dla mnie ziemniak serce, to nie moja wina, że ja w kształcie serca to znalazłam tylko kupę, nie? Quote
Figafiga Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ale ferajna, a jaka czarna diablica tam w tle świeci ;-) Mopik najwyżej się usadowił ;-) Jak jeszcze raz przyjedziecie dziewczyny to ugościmy się na zielonej trawce ya domkiem i poznacie Antosia i nasza Negre.... Quote
Andzike Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Figafiga napisał(a):Ale ferajna, a jaka czarna diablica tam w tle świeci ;-) Mopik najwyżej się usadowił ;-) Jak jeszcze raz przyjedziecie dziewczyny to ugościmy się na zielonej trawce ya domkiem i poznacie Antosia i nasza Negre.... Figa, to była "większa połowa" obecnych wczoraj psów ;) Zabrakło Pixela, Filutka, Ferdka i Belli na zdjęciu ;) Z wielką przyjemnością ugościmy się u Was następnym razem i poznamy Antosia i Negre :) Quote
Florentynka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Piękny ziemniak, piękne zdjęcie ( szkoda, że nie wszystkie psy się zmieściły). Quote
Pies Wolny Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 No to SUPER przekładaniec :loveu::loveu: Quote
majuska Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 A ciocia Romka ledwo zipie:evil_lol::evil_lol: Super fota:loveu::loveu: Quote
mamanabank Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 A za Romką leży jeszcze Ferdek :-) Pokażę Wam jeszcze dzisiejszego Filutka. Wyszłam z nim na chwilkę, żeby się dotlenił, a on Quote
Recommended Posts