Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Nornica:evil_lol:
Dziadeczek jest zupełnie nieinwazyjnym i mega spokojnym psem - nic nie jest go w stanie wyprowadzić z równowagi - nawet 8mio osobowe (psowe:roll:?) stado, które dziś miał za towarzystwo ;)

Pomijając fakt, że chciał umemłać Aikowo, bo przed oczami miał Pixela, głaszcząca ręka została zaatakowana. Psów było w sumie 9, ludzi jeszcze więcej.

Zdjęcia jakieś są (Andzike robiła) ale chyba nie ma na nich Filo.

Posted

mamanabank napisał(a):
Pomijając fakt, że chciał umemłać Aikowo, bo przed oczami miał Pixela, głaszcząca ręka została zaatakowana. Psów było w sumie 9, ludzi jeszcze więcej.

Zdjęcia jakieś są (Andzike robiła) ale chyba nie ma na nich Filo.

A fakt, zapomniałam o tym drobnym incydencie ;)

A kto zabronił robić zdjęcia w domu, he???? :D

Posted

mamanabank napisał(a):
Oj, no bo niezły bajzel był, jeszcze te kłaki wyciągnięte z Neli i Pixela :-D ale z tego co pamiętam jakieś jedno odjazdowe zdjęcie z Tobą w roli głównej jest, dawaj!

Już piszę do aikowo, żeby podesłała ;)
Ja tam byłam bohaterką drugiego, a raczej piątego planu, przygnieciona przez cztery (pięć???) psy ;)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Dziadeczek słodki!
A ziemniak... przypomina mi to, jak w pewnym miasteczku znalazłam kocią kupię w kształcie serca. W walentynki.

A ja nie napiszę co mi przypomina bo się wstydzę...Dziadeczek cudnie zrelaksowany...

Posted

Romka napisał(a):
A ja nie napiszę co mi przypomina bo się wstydzę...Dziadeczek cudnie zrelaksowany...

Hehehehe ;) głodnemu ziemniak na myśli ? ;)

Mam nasze zdjęcie - ślę do mamanabank :)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Dziadeczek słodki!
A ziemniak... przypomina mi to, jak w pewnym miasteczku znalazłam kocią kupię w kształcie serca. W walentynki.

Jak znajdę to wkleję prezent od Lelka Kociemniaka - czarnego manksa, dla pańciostwa i to znalezisko było poza kuwetą. Lelek czasem wywala z kuwety wszystko.

Romka napisał(a):

No właśnie, .... ładna ..upka - a w jakim sklepie takie sexscesy ..... smakowite

Posted

majuska napisał(a):
Ja czekam na ten przekładaniec z Andzike na piątym planie :)

Wysłałam do mamynabank ;)
Generalnie to my z Romką jesteśmy bohaterkami 6go i 7go planu ;)

Posted

jaka ...upka, to jest serce :lol: ale diabeł Wam jara w tych piecach :evil_lol: - nie wiem, gdzie się to kupuje, zaopatrzeniowiec (i zmywarka w jednym) dostarczył.

Delfinka Dziadeczek dostał od dzieci i tak został ;)

A teraz, proszę bardzo. Goście :-)

Posted

Ale ferajna, a jaka czarna diablica tam w tle świeci ;-) Mopik najwyżej się usadowił ;-) Jak jeszcze raz przyjedziecie dziewczyny to ugościmy się na zielonej trawce ya domkiem i poznacie Antosia i nasza Negre....

Posted

Figafiga napisał(a):
Ale ferajna, a jaka czarna diablica tam w tle świeci ;-) Mopik najwyżej się usadowił ;-) Jak jeszcze raz przyjedziecie dziewczyny to ugościmy się na zielonej trawce ya domkiem i poznacie Antosia i nasza Negre....

Figa, to była "większa połowa" obecnych wczoraj psów ;)
Zabrakło Pixela, Filutka, Ferdka i Belli na zdjęciu ;)

Z wielką przyjemnością ugościmy się u Was następnym razem i poznamy Antosia i Negre :)