Pies Wolny Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Prochy poszły. Może ktoś Filutkowi po prostu zmarł i rodzinka ..... . Nic tam, Dziadek Filutek, jak zechce, powie sam. Quote
Andzike Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Pies Wolny, przed dobrą chwilę wpatrywałam się w powód edycji z zastanowieniem :D :D :D Quote
Romka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Pies Wolny napisał(a):Prochy poszły. Może ktoś Filutkowi po prostu zmarł i rodzinka ..... . Nic tam, Dziadek Filutek, jak zechce, powie sam. Psie Wolny,nie widzisz jak Dziadek Filutek puszcza do nas oko...ma swoje tajemnice... Quote
Paula03 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Jak ja się cieszę, że Dziadeczek jest u mamynabank :) Quote
kajkoowa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='mamanabank']Wstał! Wstał! Poszedł do kuchni, coś tam robił, co trzeba było posprzątać, a potem dreptał po domu w poszukiwaniu swojego łóżka! :multi: Wiedziałam, że jak nie będzie czuł tego wetowego zapachu i poczuje się bezpieczniej to się trochę rozkręci. Mamonabank, jesteś wielka! I reszta: Quote
argusiowa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 oj faktycznie mini mini psiaczek z Filutka, wykombinuje mu może jakieś mniejsze leżanko, bo nie sądziłam że będzie aż taki mały:) no chyba że to jest oki. Quote
Pies Wolny Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Andzike napisał(a):Pies Wolny, przed dobrą chwilę wpatrywałam się w powód edycji z zastanowieniem :D :D :D Tylko mnie nie wsyp :cool3: , bo jeszcze jak ktoś pomyśli i se coś przypomni to .... mam po plecach, jak w banku, za obrazę Dziadunia. Quote
Florentynka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 No to ja się melduję u Dziadka. Imię oficjalne będę omijać , z powodów poniekąd wytłumaczonych przez Psa Wolnego. Mamonabank, Ty fajna baba jesteś ! Quote
mamanabank Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Łaaaaaaa! Ile fajowych ludziów wpadło z wizytą, już robię herbatę! Pies Wolny napisał(a):Prochy poszły. Może ktoś Filutkowi po prostu zmarł i rodzinka ..... . Nic tam, Dziadek Filutek, jak zechce, powie sam. Jak Go nazwałeś Fiutkiem to Cię zabiję i wsadzę do więzienia, koniec z wolnością! argusiowa napisał(a):oj faktycznie mini mini psiaczek z Filutka, wykombinuje mu może jakieś mniejsze leżanko, bo nie sądziłam że będzie aż taki mały:) no chyba że to jest oki. Agnieszko, jest OK, Dziadek się kręci ile chce, posłanko jest w sam raz dla niego :-) majuska napisał(a):A co jemu z tym oczkiem jest? Oczko było tylko sklejone wydzieliną ale już jest OK, jedno oczko ma jakby starsze od drugiego, trochę zapadnięte ze starości... Florentynka napisał(a):No to ja się melduję u Dziadka. Imię oficjalne będę omijać , z powodów poniekąd wytłumaczonych przez Psa Wolnego. Mamonabank, Ty fajna baba jesteś ! No ba! :-D Żart, każdy z Was na moim miejscu zrobiłby to samo, jestem pewna. Quote
mamanabank Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Bardzo dziękuję Camisiowej za dwie puszki (to jest jeden dzień życia!) RC recovery (100g) i starter (195g) argusiowej za wiklinowe legowisko majusce - doleciało 30zł (dopisałam w 2 poście) Quote
oska1983 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ale fajny szczurek :) śliczny, dobrze że na Was trafił będę podglądać czasem :D Quote
Dzika_Figa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 I ja jestem, ze swoim spóźnionym refleksem... Quote
Pies Wolny Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 mamanabank napisał(a): Jak Go nazwałeś Fiutkiem to Cię zabiję i wsadzę do więzienia, koniec z wolnością! Doobra sam się przyznam. Nazwałem Go jeszcze gorzej :placz: , nazwałem Go Filipkiem i .... po chwili skojarzyłem, że to nazwisko jednego, wstrętnego ....... osła, posła. Aż mi zazgrzytało ..... i szybko zmieniłem. Ufff znaczy będę żył na .... wolności :eviltong: :lol:. Quote
Andzike Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Pies Wolny napisał(a):Doobra sam się przyznam. Nazwałem Go jeszcze gorzej :placz: , nazwałem Go Filipkiem i .... po chwili skojarzyłem, że to nazwisko jednego, wstrętnego ....... osła, posła. Aż mi zazgrzytało ..... i szybko zmieniłem. Ufff znaczy będę żył na .... wolności :eviltong: :lol:. A na to bym nie wpadła... Miałam takie samo skojarzenie jak mamanabank ;) Kobiety :D Quote
Florentynka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Andzike napisał(a):A na to bym nie wpadła... Miałam takie samo skojarzenie jak mamanabank ;) Kobiety :D Też takie miałam, dość oczywiste, nie? Zaraz wyprodukujemy z Dziką_Figą bazarek "dziadowski", może się na jaką puszkę uzbiera. Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 argusiowa napisał(a):oj faktycznie mini mini psiaczek z Filutka, wykombinuje mu może jakieś mniejsze leżanko, bo nie sądziłam że będzie aż taki mały:) no chyba że to jest oki. Jest naprawdę drobniutki, aż strach na rączki brać....żeby krzywdy przez przypadek nie zrobić. Quote
mamanabank Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Florentynka napisał(a):Też takie miałam, dość oczywiste, nie? Zaraz wyprodukujemy z Dziką_Figą bazarek "dziadowski", może się na jaką puszkę uzbiera. O kurczę, żeby nie powiedzieć Łał :-D Czarodzieju, Kaju, Perdusiu, Edziu i Ewo, dziękujęmy za odwiedziny w realu! Dziadek FILO uparł się, że nie będzie tetrykiem, który załatwia potrzeby pod siebie, od wczoraj podkład suchutki i trzymał wszystko od 5 rano. Postanowiłam być wstrętna, obudziłam Dziadka, głaskałam, głaskałam i wystawiłam z koszyczka. Uff, podreptał trochę, aż znalazł odpowiednie miejsce na kałużę :-) Quote
amica Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='mamanabank']O kurczę, żeby nie powiedzieć Łał :-D Czarodzieju, Kaju, Perdusiu, Edziu i Ewo, dziękujęmy za odwiedziny w realu! Dziadek FILO uparł się, że nie będzie tetrykiem, który załatwia potrzeby pod siebie, od wczoraj podkład suchutki i trzymał wszystko od 5 rano. Postanowiłam być wstrętna, obudziłam Dziadka, głaskałam, głaskałam i wystawiłam z koszyczka. Uff, podreptał trochę, aż znalazł odpowiednie miejsce na kałużę :-) Śledziałam wpisy, żeby zobaczyć czy podkłady będą dalej potrzebne, ale widzę że prawdopodobnie nie będ:)! Yupi! Poszukam czegoś na bazarek. Quote
majqa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Spokojnych snów Filutku... jak to dobrze, że jesteś w taki opiekuńczych rękach. Quote
majuska Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Pies Wolny napisał(a):Doobra sam się przyznam. Nazwałem Go jeszcze gorzej :placz: , nazwałem Go Filipkiem No rzeczywiście to znacznie gorzej :haha::haha: czekam z niecierpliwością na "dziadowski" bazarek :) Quote
Pies Wolny Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Ach Kobiety, te skojarzenia ..... wiosna idzie ;), jak mawia mój kolega 'to się mnie podoba' :p. Czyli Filutek nabiera ochoty do życia na dobre. Dobrze, że już syty i nie na chłodzie. Recovery z Tauryną powinno Go trochę rozkręcić. A koopki sadzi zdrowe ? Quote
Recommended Posts