Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Prochy poszły. Może ktoś Filutkowi po prostu zmarł i rodzinka ..... . Nic tam, Dziadek Filutek, jak zechce, powie sam.

Psie Wolny,nie widzisz jak Dziadek Filutek puszcza do nas oko...ma swoje tajemnice...

Posted

[quote name='mamanabank']Wstał! Wstał!
Poszedł do kuchni, coś tam robił, co trzeba było posprzątać, a potem dreptał po domu w poszukiwaniu swojego łóżka! :multi:
Wiedziałam, że jak nie będzie czuł tego wetowego zapachu i poczuje się bezpieczniej to się trochę rozkręci. Mamonabank, jesteś wielka!
I reszta:

Posted

Andzike napisał(a):
Pies Wolny, przed dobrą chwilę wpatrywałam się w powód edycji z zastanowieniem :D :D :D

Tylko mnie nie wsyp :cool3: , bo jeszcze jak ktoś pomyśli i se coś przypomni to .... mam po plecach, jak w banku, za obrazę Dziadunia.

Posted

Łaaaaaaa! Ile fajowych ludziów wpadło z wizytą, już robię herbatę!

Pies Wolny napisał(a):
Prochy poszły. Może ktoś Filutkowi po prostu zmarł i rodzinka ..... . Nic tam, Dziadek Filutek, jak zechce, powie sam.

Jak Go nazwałeś Fiutkiem to Cię zabiję i wsadzę do więzienia, koniec z wolnością!

argusiowa napisał(a):
oj faktycznie mini mini psiaczek z Filutka, wykombinuje mu może jakieś mniejsze leżanko, bo nie sądziłam że będzie aż taki mały:) no chyba że to jest oki.

Agnieszko, jest OK, Dziadek się kręci ile chce, posłanko jest w sam raz dla niego :-)

majuska napisał(a):
A co jemu z tym oczkiem jest?

Oczko było tylko sklejone wydzieliną ale już jest OK, jedno oczko ma jakby starsze od drugiego, trochę zapadnięte ze starości...

Florentynka napisał(a):
No to ja się melduję u Dziadka. Imię oficjalne będę omijać , z powodów poniekąd wytłumaczonych przez Psa Wolnego.
Mamonabank, Ty fajna baba jesteś !

No ba! :-D Żart, każdy z Was na moim miejscu zrobiłby to samo, jestem pewna.

Posted

Bardzo dziękuję

Camisiowej
za dwie puszki (to jest jeden dzień życia!) RC recovery (100g) i starter (195g)

argusiowej za wiklinowe legowisko

majusce - doleciało 30zł

(dopisałam w 2 poście)

Posted

mamanabank napisał(a):

Jak Go nazwałeś Fiutkiem to Cię zabiję i wsadzę do więzienia, koniec z wolnością!

Doobra sam się przyznam. Nazwałem Go jeszcze gorzej :placz: , nazwałem Go Filipkiem i .... po chwili skojarzyłem, że to nazwisko jednego, wstrętnego ....... osła, posła. Aż mi zazgrzytało ..... i szybko zmieniłem. Ufff znaczy będę żył na .... wolności :eviltong: :lol:.

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Doobra sam się przyznam. Nazwałem Go jeszcze gorzej :placz: , nazwałem Go Filipkiem i .... po chwili skojarzyłem, że to nazwisko jednego, wstrętnego ....... osła, posła. Aż mi zazgrzytało ..... i szybko zmieniłem. Ufff znaczy będę żył na .... wolności :eviltong: :lol:.

A na to bym nie wpadła...
Miałam takie samo skojarzenie jak mamanabank ;)
Kobiety :D

Posted

Andzike napisał(a):
A na to bym nie wpadła...
Miałam takie samo skojarzenie jak mamanabank ;)
Kobiety :D

Też takie miałam, dość oczywiste, nie?
Zaraz wyprodukujemy z Dziką_Figą bazarek "dziadowski", może się na jaką puszkę uzbiera.

Posted

argusiowa napisał(a):
oj faktycznie mini mini psiaczek z Filutka, wykombinuje mu może jakieś mniejsze leżanko, bo nie sądziłam że będzie aż taki mały:) no chyba że to jest oki.

Jest naprawdę drobniutki, aż strach na rączki brać....żeby krzywdy przez przypadek nie zrobić.

Posted

Florentynka napisał(a):
Też takie miałam, dość oczywiste, nie?
Zaraz wyprodukujemy z Dziką_Figą bazarek "dziadowski", może się na jaką puszkę uzbiera.

O kurczę, żeby nie powiedzieć Łał :-D

Czarodzieju, Kaju, Perdusiu, Edziu i Ewo, dziękujęmy za odwiedziny w realu!

Dziadek FILO uparł się, że nie będzie tetrykiem, który załatwia potrzeby pod siebie, od wczoraj podkład suchutki i trzymał wszystko od 5 rano. Postanowiłam być wstrętna, obudziłam Dziadka, głaskałam, głaskałam i wystawiłam z koszyczka. Uff, podreptał trochę, aż znalazł odpowiednie miejsce na kałużę :-)

Posted

[quote name='mamanabank']O kurczę, żeby nie powiedzieć Łał :-D

Czarodzieju, Kaju, Perdusiu, Edziu i Ewo, dziękujęmy za odwiedziny w realu!

Dziadek FILO uparł się, że nie będzie tetrykiem, który załatwia potrzeby pod siebie, od wczoraj podkład suchutki i trzymał wszystko od 5 rano. Postanowiłam być wstrętna, obudziłam Dziadka, głaskałam, głaskałam i wystawiłam z koszyczka. Uff, podreptał trochę, aż znalazł odpowiednie miejsce na kałużę :-)

Śledziałam wpisy, żeby zobaczyć czy podkłady będą dalej potrzebne, ale widzę że prawdopodobnie nie będ:)! Yupi!
Poszukam czegoś na bazarek.

Posted

Pies Wolny napisał(a):
Doobra sam się przyznam. Nazwałem Go jeszcze gorzej :placz: , nazwałem Go Filipkiem

No rzeczywiście to znacznie gorzej :haha::haha:

czekam z niecierpliwością na "dziadowski" bazarek :)

Posted

Ach Kobiety, te skojarzenia ..... wiosna idzie ;), jak mawia mój kolega 'to się mnie podoba' :p. Czyli Filutek nabiera ochoty do życia na dobre. Dobrze, że już syty i nie na chłodzie. Recovery z Tauryną powinno Go trochę rozkręcić. A koopki sadzi zdrowe ?