Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 nie będe pisała, niech sama się przyzna..ale robi tam kawał dobrej roboty..i Andzia i Andzia:)Innych dziewczyn nie znam.. Quote
adamo1974 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 dziewczyny wyrazy uznania psy i my małe ludki serdecznie wam dziękujemy Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 dokładnie, zrobiły mase roboty...szkoda, ze pomóc nie mogłam/śmy odległośc wielka.. Quote
adamo1974 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 boże jak te psy jadły to sucho karme szok a co z tym kotem co było w uwadze Quote
alehandro Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 SZACUNEK dla tych co nie bały się mówić Quote
agnieszka24 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Linssi']Dziewczyny i chlopaki, w jednostce wojskowej w Warszawie czekaja koce i materace dla psiakow ze schroniska. Problemem jest niestety transport. Czy ktos sie moze wybiera do Warszawy??:cool3:[/QUOTE] Linssi podaj mi na pw namiary na tą jednostkę wojskową. W przyszłym tygodniu będzie jechał dziewczyna z Wawy z darami dla psiaków z Dymin :) Quote
baster i lusi Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Shania']nie będe pisała, niech sama się przyzna..ale robi tam kawał dobrej roboty..i Andzia i Andzia:)Innych dziewczyn nie znam..[/QUOTE] a która to andzia69 bo osobiście nie znam? Quote
agaga21 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [QUOTE]Dziewczyny i chlopaki, w jednostce wojskowej w Warszawie czekaja koce i materace dla psiakow ze schroniska. [/QUOTE] w schronisku w szczecinku na zimę budy są po sam dach wypchane "wnętrznościami" z materaców z zakładu karnego. tam te materace często wymieniają i za darmo chetnie schronisku oddają. ponoć to nie wilgotnieje, psy się w tym zagrzebują całe a co jakiś czas dopełnia się tym budy gdy się trochę już wygniecie. myślę, że warto skorzystać. mariamc poleca to bardzo! może udało by się też z jakiejś ubojni odbierać mięso 3 gatunku za darmo dla schroniska? pewnie nie w tej chwili, bo na razie macie tam straszny galimatias ale może za jakiś czas...? Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 to Andzia 69:):):) Fotek zabroniła mi wstawiać..osoba o wielkim serduchu....tyle moge powiedzieć:) Quote
andzia69 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='baster i lusi']a która to andzia69 bo osobiście nie znam?[/QUOTE] ja tak z cicha się przemykam i mnie nie widać;) byłam ze 2 sekundy w Interwencji;) Quote
basia0607 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dobry program, ukazujący ludzką bezduszność . Quote
justysiek Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Shania']to Andzia 69:):):) Fotek zabroniła mi wstawiać..osoba o wielkim serduchu....tyle moge powiedzieć:)[/QUOTE] potwierdzam, mialam okazje poznac osobiscie;) Quote
baster i lusi Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='andzia69']ja tak z cicha się przemykam i mnie nie widać;) byłam ze 2 sekundy w interwencji;)[/quote] a ty @ a tak chciałam cię zobaczyc:eviltong:Andzia ale Czesio wyrwany z niebytu.:multi: Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Andzia skromnośc chodząca..a tyle robi:) Wielki szacunek:) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 andzia69 - pierwsza osoba, z którą miałam kontakt z dogomanii! Przyszła do nas na rozmowę przedadopcyjną i nagadała pełną czapkę! :D Głównie nadawała na schronisko!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
alehandro Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Wielki Szacunek dla wszystkich co nie bali się mówić :cool3: Quote
andzia69 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='baster i lusi']a ty @ a tak chciałam cię zobaczyc:eviltong:Andzia ale Czesio wyrwany z niebytu.:multi:[/QUOTE] masz wersje roboczą andzi69 - robiła Alicja:) [URL]http://images8.fotosik.pl/392/7380f0c66ba57968.jpg[/URL] W schronie nie ma już kotów - czarny dzikawy poszedł wczoraj do domnu, dzisiaj maluch chory został zabrany do weta - adoptowany! przez EwęB coby było, ze nie ukradziony:evil_lol: Ale raczej marne szanse ma na wyleczenie - panleko...coś tam (nie znam sie zupełnie na kocich chorobach:shake:) Dzisiaj też dzwoniła do mnie pani z ogłoszenia z gazety Fakt:) chce adoptować Muszkę;) Quote
backbone Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='andzia69'] Ale raczej marne szanse ma na wyleczenie - panleko...coś tam (nie znam sie zupełnie na kocich chorobach:shake:) [/QUOTE] [url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Panleukopenia_kot%C3%B3w[/url] ? Quote
illa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Znajoma ma trochę zbędnego styropianu,można by ocieplić ściany bud albo podłożyć pod posłanie,pozostaje ciągłe ale ...trzeba go przywieżć z Wyręby(gm Ćmińsk). Wydrukowałam fragmenty z pierwszej strony zawierające obecne potrzeby i rozdaję wszystkim psiarzom na spacerach.Dzisiaj zakupiłam trochę kurtek,polarów.kołdrę, koc itp mam nadzieję że zdążę poprać do momentu jak już ta szarańcza odejdzie i będzie można przywozić wszystko na miejsce wtedy zbiorę wszystko co uda mi się wydębić w pracy i od znajomych. Czy któraś jutro jedzie z KSM-u na szkolenie to wzięłabym stołki obiecane enedzie bo ona koczuje w tym przybytku pozbawiona wszystkiego nawet czajnika a może ktoś ma zbędny elektryczny? Quote
Kinya Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='illa']Znajoma ma trochę zbędnego styropianu,można by ocieplić ściany bud albo podłożyć pod posłanie,pozostaje ciągłe ale ...trzeba go przywieżć z Wyręby(gm Ćmińsk). Wydrukowałam fragmenty z pierwszej strony zawierające obecne potrzeby i rozdaję wszystkim psiarzom na spacerach.Dzisiaj zakupiłam trochę kurtek,polarów.kołdrę, koc itp mam nadzieję że zdążę poprać do momentu jak już ta szarańcza odejdzie i będzie można przywozić wszystko na miejsce wtedy zbiorę wszystko co uda mi się wydębić w pracy i od znajomych. Czy któraś jutro jedzie z KSM-u na szkolenie to wzięłabym stołki obiecane enedzie bo ona koczuje w tym przybytku pozbawiona wszystkiego nawet czajnika a [B]może ktoś ma zbędny elektryczny?[/B][/QUOTE] Ja mam starego Tefala Delfinę, ale daje radę. Tylko czy ktoś by jechał z Krakowa lub okolicy? Jak nie, to podobno w Biedronce można kupić czajniki nawet za 20 zł. I co najważniejsze - podobno nie wysiadają po kilku użyciach ;) Quote
Isadora7 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='andzia69']masz wersje roboczą andzi69 - robiła Alicja:) [URL]http://images8.fotosik.pl/392/7380f0c66ba57968.jpg[/URL] [...][/QUOTE] No jakby z mojego wyobrażenia o Tobie wyjęta :) Quote
aanka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Przepraszam za wcięcie się w wątek , ale jak wy te budy ocieplacie - przyklejacie styropian od wewnątrz , u nas w przechowaln ipsy są pod dachem , ale budy nie ocieplone :shake:, same dechy i siano . Nie będa go gryzły z nudów . Jedna psica z robiła kiedys ze styropianu proszek , ale miała małe wtedy :roll:. Quote
Luna123 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 reportaż bardzo mi się podobał [SIZE=1]kurcze ja jestem goopia całkiem, czy M. M. to eneda?[/SIZE] Quote
Shania Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 zapytaj jej:) reportaż fajny...tylko za krótki, dla tych psiaków powinien trwać dwie godziny.... Quote
Recommended Posts