katarzyna09 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Luziu,Ty zapewne wiesz co ona lubi...;)A no właśnie,za czym sunia tak bardzo przepada? Quote
Luzia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 katarzyna09 napisał(a):Luziu,Ty zapewne wiesz co ona lubi...;)A no właśnie,za czym sunia tak bardzo przepada? Ona to w sumie lubi wszystko poza surowym mięsem :crazyeye: Nie ma jakiś ulubionych przysmaków, najbardziej to chyba lubi spać ze mną - koniecznie pod kocem :evil_lol: ( nie sypiam pod kołdrami ). Quote
katarzyna09 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Moja Sana wszystko wpierdzieli co jej damy i co znajdzie...Normalnie odkurzacz, wkurzam się strasznie...:angryy: Luziu,a co z ogłoszeniami?:razz: Quote
Luzia Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 katarzyna09 napisał(a):Moja Sana wszystko wpierdzieli co jej damy i co znajdzie...Normalnie odkurzacz, wkurzam się strasznie...:angryy: Luziu,a co z ogłoszeniami?:razz: No to Leah ma to samo :evil_lol: na szczęście jest dość karna i jak krzyknę żeby nie żarła czegoś na polu to grzecznie przychodzi. Na zawołanie też już w 100% przychodzi :) Przestała drapać w drzwi jak wychodzę i po mnie skakać jak przychodzę. Niestety drobne nieporozumienia z moją Funią ma nadal :( Szczególnie jak leży na łóżku a Fuś przechodzi obok niej, zwykle kończy się to wypadem z łóżka ( oczywiście z moją pomocą bo sucz się opiera przeokropnie ) :evil_lol: A no i w końcu się najadła, już nie rzuca się na miskę z karmą jak ktoś kto nie jadł tydzień, zdarza jej się nawet zostawiać karmę :) Choć dalej szczuplutka jest jak była, chyba ma za dużo ruchu :evilbat: Ogłoszenia zrobione raczej, bo przychodziły mi linki potwierdzające na maila. Muszę się przypomnieć CatAngel z Sokołem :) Quote
katarzyna09 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Widziałam ogłoszenia;)ona jest taka słodka:loveu: Może zrobić jej też te wyróznione allegro,co?Luziu,ile to kosztuje? Quote
Luzia Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ostatnio z allegro jest strasznie słaby odzew, nie wiem czy jest sens. :) Od pierwszego jak mi wpadnie nowy transfer to poogłaszam ją na Wawę jeszcze. Może wtedy coś ruszy. Jak na razie miałam 1 telefon ale nie zbyt mi się ludzie spodobali bo dom z ogrodem i Leah miała by mieszkać tylko na polu, ewentualnie w większe mrozy mogła by spać w garażu, ale to raczej nie dom dla niej. Ona powinna spać na łóżku najlepiej od razu pod kołderką :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Na razie nie chcę krakać i zapeszać ale kroi się dla dziewczynki domek pod Krakowem. Małżeństwo po 40-stce w domu została jedna córeczka ( 8 lat ), reszta dzieci już w wielkim świecie. Mają dom z ogrodem, z tym że Leah ma być psem mieszkającym w domu, na zewnątrz mieszka 3 letni bernardyn. Więc bardzo proszę o kciuki, jeśli mi się uda załatwić samochód to w sobotę lub niedzielę Leah będzie już w nowym domku. Quote
katarzyna09 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Naprawdę?Ja pierdzielę co za wiadomość!!!:Cool!: Luziu, trzymam bardzo mocno kciuki...:thumbs:;):smile::smile::smile: Quote
katarzyna09 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ja zaglądam i czekam...:razz: Udało Ci się załatwić samochód? Quote
Luzia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 No właśnie na razie nici z samochodu niestety, państwo również nie mają jak dojechać. Będę kombinować dalej. Quote
katarzyna09 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Luziu,wierzę w Ciebie...:) warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
Luzia Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Dalej dupa, znajomy od którego zawsze pożyczałam w takich sytuacjach auto pożyczył je znajomemu :evil_lol: No nic jak ludziom zależy to poczekają, jak nie to widać nie są warci Lei :) Quote
fiorsteinbock Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Luzia, mysmy zalatwili transport z Wroclawia do Warszawy przy pomocy apelu na FB. Pan, ktory jechal sluzbowo do Warszawy zabral sunie za darmo :) Sprobuj, moze sie ktos znajdzie. Umiescilam równiez ogloszenia na gumtree i tez 2 osoby sie zglosily, ale juz mielismy zalatwione :) Powodzenia! Quote
katarzyna09 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Luziu,no nie pomogę Ci...nie mam samochodu,w tej chwili kasy na transport,konta na FB:oops: Bardzo mi przykro,ale trzymam kciuki i myślę,ze wszystko będzie ok!;) Quote
katarzyna09 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Luziu,mała jeszcze z Tobą?:smile: Państwo czekają na nią? Quote
Luzia Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Leah dalej u mnie, państwo nie tyle czekają co już żywcem chcą mnie zjeść, że "ich" pies dalej nocami grzeje kogoś innego Quote
Becia66 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Luzia napisał(a):Leah dalej u mnie, państwo nie tyle czekają co już żywcem chcą mnie zjeść, że "ich" pies dalej nocami grzeje kogoś innego to niech sami wsadzą tyłek w cokolwiek i przyjadą. Quote
Luzia Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Wolę zawieść psa osobiście i na miejscu jeszcze porozmawiać z ludźmi i zobaczyć jak żyją itp. Mimo że telefonicznie i mailowo budzą moje zaufanie wolę się jeszcze upewnić. Quote
Becia66 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Luzia napisał(a):Wolę zawieść psa osobiście i na miejscu jeszcze porozmawiać z ludźmi i zobaczyć jak żyją itp. Mimo że telefonicznie i mailowo budzą moje zaufanie wolę się jeszcze upewnić. a skąd ci ludzie są ? nie ma tam w pobliżu żadnej osoby która mogłaby domek sprawdzić ? Quote
Becia66 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Luzia napisał(a):Spytkowice koło Zatora - ok 40 km od Krakowa. to tam chyba rzeczywiście dogomania nie sięga. Quote
katarzyna09 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Luzia napisał(a):Wolę zawieść psa osobiście i na miejscu jeszcze porozmawiać z ludźmi i zobaczyć jak żyją itp. Mimo że telefonicznie i mailowo budzą moje zaufanie wolę się jeszcze upewnić. Luziu,tak, masz rację,przypilnuj tego wszystkiego sama.Myślę o Was;) Quote
Recommended Posts