Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Luziu,Ty zapewne wiesz co ona lubi...;)A no właśnie,za czym sunia tak bardzo przepada?

Ona to w sumie lubi wszystko poza surowym mięsem :crazyeye:
Nie ma jakiś ulubionych przysmaków, najbardziej to chyba lubi spać ze mną - koniecznie pod kocem :evil_lol: ( nie sypiam pod kołdrami ).

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Moja Sana wszystko wpierdzieli co jej damy i co znajdzie...Normalnie odkurzacz, wkurzam się strasznie...:angryy:
Luziu,a co z ogłoszeniami?:razz:

No to Leah ma to samo :evil_lol: na szczęście jest dość karna i jak krzyknę żeby nie żarła czegoś na polu to grzecznie przychodzi. Na zawołanie też już w 100% przychodzi :) Przestała drapać w drzwi jak wychodzę i po mnie skakać jak przychodzę. Niestety drobne nieporozumienia z moją Funią ma nadal :( Szczególnie jak leży na łóżku a Fuś przechodzi obok niej, zwykle kończy się to wypadem z łóżka ( oczywiście z moją pomocą bo sucz się opiera przeokropnie ) :evil_lol:
A no i w końcu się najadła, już nie rzuca się na miskę z karmą jak ktoś kto nie jadł tydzień, zdarza jej się nawet zostawiać karmę :) Choć dalej szczuplutka jest jak była, chyba ma za dużo ruchu :evilbat:

Ogłoszenia zrobione raczej, bo przychodziły mi linki potwierdzające na maila. Muszę się przypomnieć CatAngel z Sokołem :)

Posted

Ostatnio z allegro jest strasznie słaby odzew, nie wiem czy jest sens. :)
Od pierwszego jak mi wpadnie nowy transfer to poogłaszam ją na Wawę jeszcze. Może wtedy coś ruszy.
Jak na razie miałam 1 telefon ale nie zbyt mi się ludzie spodobali bo dom z ogrodem i Leah miała by mieszkać tylko na polu, ewentualnie w większe mrozy mogła by spać w garażu, ale to raczej nie dom dla niej. Ona powinna spać na łóżku najlepiej od razu pod kołderką :evil_lol:

Posted

Na razie nie chcę krakać i zapeszać ale kroi się dla dziewczynki domek pod Krakowem.
Małżeństwo po 40-stce w domu została jedna córeczka ( 8 lat ), reszta dzieci już w wielkim świecie.
Mają dom z ogrodem, z tym że Leah ma być psem mieszkającym w domu, na zewnątrz mieszka 3 letni bernardyn.
Więc bardzo proszę o kciuki, jeśli mi się uda załatwić samochód to w sobotę lub niedzielę Leah będzie już w nowym domku.

Posted

Luziu,wierzę w Ciebie...:)

warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz
C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

Dalej dupa, znajomy od którego zawsze pożyczałam w takich sytuacjach auto pożyczył je znajomemu :evil_lol:
No nic jak ludziom zależy to poczekają, jak nie to widać nie są warci Lei :)

Posted

Luzia, mysmy zalatwili transport z Wroclawia do Warszawy przy pomocy apelu na FB. Pan, ktory jechal sluzbowo do Warszawy zabral sunie za darmo :)
Sprobuj, moze sie ktos znajdzie. Umiescilam równiez ogloszenia na gumtree i tez 2 osoby sie zglosily, ale juz mielismy zalatwione :)
Powodzenia!

Posted

Luzia napisał(a):
Leah dalej u mnie, państwo nie tyle czekają co już żywcem chcą mnie zjeść, że "ich" pies dalej nocami grzeje kogoś innego

to niech sami wsadzą tyłek w cokolwiek i przyjadą.

Posted

Wolę zawieść psa osobiście i na miejscu jeszcze porozmawiać z ludźmi i zobaczyć jak żyją itp. Mimo że telefonicznie i mailowo budzą moje zaufanie wolę się jeszcze upewnić.

Posted

Luzia napisał(a):
Wolę zawieść psa osobiście i na miejscu jeszcze porozmawiać z ludźmi i zobaczyć jak żyją itp. Mimo że telefonicznie i mailowo budzą moje zaufanie wolę się jeszcze upewnić.

a skąd ci ludzie są ? nie ma tam w pobliżu żadnej osoby która mogłaby domek sprawdzić ?

Posted

Luzia napisał(a):

Luziu,tak, masz rację,przypilnuj tego wszystkiego sama.Myślę o Was;)