Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

może marako zgodziłaby się wziąć ją na dt????

Dobry pomysł

próbowałam do niej napisać PW ale ma po rewolucji dogomanii nieaktywną jeszcze skrzynkę ... Poker może masz do niej nt tel i mogłabyś zadzwonić, zapytać???

Posted

Mała na razie jest straszna. :mdleje:

Na pewno bardzo tęskni za poprzednim domem.

Piszczy,szczeka,drapie jak tylko na sekundę zostanie sama. Oczywiście leje gdzie popadnie.

Nie zna smyczy.Wyprawia na niej tańce i chce ją przegryżć.

Na szczęście w stadzie u Irenki się jakoś poukładało.

Do mamalwaszki dzwoniłam.

Oj,będzie z młodej  charakterna pannica.

Posted

Może na razie jest w szoku po kolejnej zmianie miejsca. Kredka też robiła śruby na smyczy ,ale po paru dniach się uspokoiła.

Jka sunia tak szaleje, to u marakoi może być problem z jej dużymi suniami.Mogą chcieć ją ustawić, no i ładnych podłóg szkoda.

Co malawaszka  sugerowała?

Posted

Może na razie jest w szoku po kolejnej zmianie miejsca. Kredka też robiła śruby na smyczy ,ale po paru dniach się uspokoiła.

Jka sunia tak szaleje, to u marakoi może być problem z jej dużymi suniami.Mogą chcieć ją ustawić, no i ładnych podłóg szkoda.

Co malawaszka  sugerowała?

Do tej pory nikt sunią się specjalnie nie zajmował, nie wychowywał.Dzieciaki podobno dawały jej w skórę.

Boi sie każdej wyciagnietej w jej kierunku ręki a nawet pokazuje zębole. 

Wysłałam Monice zdjęcia i tekst do ogłoszeń.

Mała choć narazie mocno kłopotliwa, ma wielka urodę., Pewnie będzie spore zainteresowanie.

Posted

Prawie każdego dnia odbieramy telefony , e-maile z prośbami o pomoc.

Nikt nie rozumie że jest nas garstka, że nie mamy środków a doba ma 24 godziny.

Raz po raz spadamy na dno z którego coraz trudniej się odbić.

Na zapłatę czekają dwie gigantyczne faktury z 'Naszej" Lecznicy i pomniejsze z 3 innych.

Po wyleczeniu, czy to psy czy koty, najcześciej  trafiają  do domów tymczasowych.

Wtedy potrzebna karma, żwirek...

Adopcje idą jak krew z nosa. Brakuje czasu na ogłoszenia.

Dlatego tak bardzo jesteśmy wdzięczni naszym dogomaniackim przyjacielom za pomoc i obecność na  wątkach..

Za czaso i pracochlonne bazarki, za domy tymczasowe, za dobre słowo i zaufanie.

Ależ mnie naszło dzisiaj, ale już padam z sił...

Lipiec; 3278,00 zł

0621300e89b415b5med.jpg

Faktura sierpniowa; 3899,00 zł

111a7104c4490af0med.jpg

Posted

Togaa zrobię jakiś malutki bazarek ogólnie na Stowarzyszenie, jak tylko skończę ten Misiowy.

A następny Misowy z reszty fantów od Eli40, zaraz po ogólnym.

Na razie cienko u mnie. Swoją mam chorą i poszły "zapasy" finansowe.

Posted

Dziękuję pami555. Na Ciebie zawsze można liczyć...

Togaa zrobię jakiś malutki bazarek ogólnie na Stowarzyszenie, jak tylko skończę ten Misiowy.

A następny Misowy z reszty fantów od Eli40, zaraz po ogólnym.

Na razie cienko u mnie. Swoją mam chorą i poszły "zapasy" finansowe.

mar.gajko,  doceniam Twoją pomoc i bardzo, bardzo  dziękuję !

W pierwszych dniach października jadę z klasą do Warszawy, gdy tylko wrócę  - ruszę skarpetkowo - bokserkowo ;)

Brzmi baaardzo obiecująco, Nikuniu. ;-)

Kaduniu, jutro powpisuję gdzie trzeba, dzisiaj padam,, Dziekuję kochana.

Lolcio zaprasza po oneczkową lawendę :)

http://www.dogomania...o-2909-godz-22/

Alficzku, Oneczko03, kochane jesteście jak zawsze...

Odpowiedzialność i niemoc  wykańczjące , nie mówiąc o finansach.

Czas myśleć o dogomaniackiej  emeryturze...

Posted

Czas myśleć o dogomaniackiej  emeryturze...

Togusiu każdy w miarę możliwości pomoże zapłacić zaległe faktury, jakoś damy radę, nie martw się :)

Posted

Togusiu każdy w miarę możliwości pomoże zapłacić zaległe faktury, jakoś damy radę, nie martw się :)

Mądrze prawi oncia :klacz:

Razem damy radę :happy1:

• Upvote 1
Posted

ZAPROTESTUJMY !!! DLA POPRAWY WARUNKÓW PSÓW TRZYMANYCH NA UWIĘZI - ZERWIJMY ŁAŃCUCHY OBOJĘTNOŚCI !!!
W dniu 28 września 2014 r. w godzinach 12:00 – 16:00 w Centrum Handlowym STARA KABLOWNIA W CZECHOWICACH - DZIEDZICACH /plac przed Tesco/ organizujemy happening ogólnopolskiej akcji ZERWIJMY ŁAŃCUCHY ! http://www.starakablownia.pl/stara-kablownia-na-rzecz-praw-zwierzat-happening-zerwijmy-lancuchy-28-wrzesnia-godz-12-00-16-00
Kolejny raz chcemy zwrócić uwagę na cierpienie psów trzymanych na łańcuchu – przyjdź, przykuj się łańcuchem do budy, poczuj choć przez chwilę jak za wygląda świat z perspektywy psa, który spędza na uwięzi całe życie.

Podczas akcji będziemy edukować, informować, przewidziane są warsztaty edu - plastyczne dla dzieci, malowanie twarzy, konkursy z nagrodami.
Posted

Pami kochana, dziękujemy pięknie !!

Równie wielkie dzięki i buziaki wielgachne dla Naszej MikAga , która niczym ANIOŁ czuwa nad nami...

Całe 150,00 złociszy sfrunęło od MikAguni tydzień temu, na nasze stowarzyszeniowe biedy.

Dziękujemy Wam z całego serca , dziewczyny kochane !!!!! :buzi: