Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o mały robokop :)
śliczna i tak jest.... myśle o niej ciągle... mój tz na razie powiedział weto na kolejnego psa.... a przecież 4 czy 5 to już różnicy nie robi ;)

Posted

[quote name='ladySwallow']Allegro cegiełkowe: [url]http://allegro.pl/3miesieczna-tequila-cane-corso-zalany-olejem-pomoz-i1527470739.html[/url][/QUOTE]
Dziękuję dobra kobieto.

Posted

[quote name='muzzy']Bidula. Długo będzie to wdzianko nosić?[/QUOTE]

To wdzianko to terapia prawdopodobnie na kilka tygodni...

[quote name='Felka z Bagien']A jak z tym olejem w płucach,czy już opanowano sytuację?
Buciki cudne.Zdrowiej maleńka.[/QUOTE]

Jest troszkę lepiej, ale daleko jeszcze do tego, aby można było powiedzieć, że jest dobrze.

Posted

[quote name='ladySwallow']To wdzianko to terapia prawdopodobnie na kilka tygodni...

Jest troszkę lepiej, ale daleko jeszcze do tego, aby można było powiedzieć, że jest dobrze.[/QUOTE]
Przepraszam, ale nie przebrnę przez wątek.Jakie jest leczenie w takiej sytuacji?Czy olej gorszy od wody?Jak długo się on usuwa z płuc,czy dzieje się to samoistnie, czy można jakoś pomóc?

Posted

Przerobili psa na robodoga... Wygląda troszkę tak, jakby komuś zwinęła wielkie galoty i pochrzaniła, na który zestaw łap się zakłada... Swoją drogą ciekawa jestem, jak ona teraz chodzi :|
Tak mi się przypomniał kolega z liceum, który kiedyś złamał sobie obie ręce i miał je zagipsowane aż po barki. Zastanawiałyśmy się wtedy z koleżankami, jak on się załatwia... Maaaaamooo... Siiikuuu... To taka dygresja.
Zdrowiej, piękna, jesteś wspaniała :)

Posted

Przebrnęłam przez wątek suni ...ludzka głupota nie zna granic, trzymaj sie maleńka, musisz wyzdrowieć,czeka cię wiele radości i szczęścia pod skrzydłami takich opiekunek jakie masz, nie możesz ich zawieść.

Posted

[quote name='ladySwallow']Allegro cegiełkowe: [URL]http://allegro.pl/3miesieczna-tequila-cane-corso-zalany-olejem-pomoz-i1527470739.html[/URL][/QUOTE]

Super :multi:
Dodalam na stronke.

Posted

[quote name='Sybel']Przerobili psa na robodoga... Wygląda troszkę tak, jakby komuś zwinęła wielkie galoty i pochrzaniła, na który zestaw łap się zakłada... Swoją drogą ciekawa jestem, jak ona teraz chodzi :|
Tak mi się przypomniał kolega z liceum, który kiedyś złamał sobie obie ręce i miał je zagipsowane aż po barki. Zastanawiałyśmy się wtedy z koleżankami, jak on się załatwia... Maaaaamooo... Siiikuuu... To taka dygresja.
Zdrowiej, piękna, jesteś wspaniała :)[/QUOTE]

Też się zastanawiałam, ale MaDi mówiła, że Tequila biega jak zwariowana ;)

Posted

Pierwsze kroki były tragiczne, nie wiedziałyśmy czy mamy się śmiać a może płakać.
Teraz jest ok nawet bryka z radości jak zobaczy kogoś znajomego, jest jej trudniej to oczywiste ale dzielna z niej dziewczyna.