Sybel Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Może taki, jak tytuł wątku: śliczna młodziutka Tequila CC zadławiona olejem, mozna też o łapach wspomnieć Quote
Merys Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 A tutaj inny banerek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/204201-Zad%C5%82awiona-olejem-chore-%C5%82apy-4-miesi%C4%99czna-sunia-CC.POMOCY%21%21%21"][IMG]http://images47.fotosik.pl/729/7095a87ea2f8f577.jpg[/IMG][/URL] Quote
MaDi Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Merys']A tutaj inny banerek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/204201-Zad%C5%82awiona-olejem-chore-%C5%82apy-4-miesi%C4%99czna-sunia-CC.POMOCY%21%21%21"][IMG]http://images47.fotosik.pl/729/7095a87ea2f8f577.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Piękny baner:loveu: Możesz zrobić też mniejszy?:cool3: Gdzie pouciekaliście?:mad: Quote
sacred PIRANHA Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 nie wiem jak inni, ale ja umieram aktualnie... tak tragicznego co miesięcznego przezycia dawno nie miałam...sponiewierało mnie i mam dość życia, ide szukac drzewa...z domu nie jestesm w stanie wyjsc:-( Quote
Masza4 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Teqiula ma się dobrze. Byłyśmy na spacerku, gdzie znowu zaliczyłyśmy sioo :cool3: Wczoraj nawodniłam Dziecko i dziś troszkę więcej charczy. No ale nic, wykrztusinę zgania Flegamina, także wszystko jest ok. Mała cwaniara jest wybredna-śniadanie zjadła nie dość, że tylko mięsne-kasza z warzywami została, to jeszcze z ręki ;) Quote
Merys Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 To dobrze :) hehe, a to mala wybredna dama :P Quote
LadyS Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Buldogi do adopcji wpłaciły na konto 50 zł, dla Tequilli! Quote
MaDi Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Merys']Dziekuje, podaj mi wymiary w jakich ma byc.[/QUOTE] Np 1/3 tego najnowszego jeśli Ci się uda oczywiście;) Quote
MaDi Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='ladySwallow']Buldogi do adopcji wpłaciły na konto 50 zł, dla Tequilli![/QUOTE] Podziękuj, ona w sumie prawie buldog;) Tequila zaliczyła dzisiaj sesję fotograficzną:) Będą super foty więc będzie można zrobić allegro. Siusiu było na dworze i w budynku:evil_lol: Quote
LadyS Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Dałaś radę wstać? :lol: I jak to z tymi klatkami się rozwiązało w końcu? Quote
MaDi Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='ladySwallow']Dałaś radę wstać? :lol: I jak to z tymi klatkami się rozwiązało w końcu?[/QUOTE] Rano byłam już na interwencji poza Lublinem:) Klatki poczekają na inną okazję. Quote
sacred PIRANHA Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 poszukamy innej okazji klatkowej wylazłam z domu i podjechałam do schroniska na chwile, bo mnie kolezanka zmartwiła nie mogąc wczoraj znalezc Azji, ale jest jest tylko ze sunie jakies dwie sie na nią nakręciły i ją podgryzają, poganiają, nie ma walk bo Azja pasuje ale w rezultacie siedzi w srodku i nie wyłazi na wybieg... Quote
MaDi Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']poszukamy innej okazji klatkowej wylazłam z domu i podjechałam do schroniska na chwile, bo mnie kolezanka zmartwiła nie mogąc wczoraj znalezc Azji, ale jest jest tylko ze sunie jakies dwie sie na nią nakręciły i ją podgryzają, poganiają, nie ma walk bo Azja pasuje ale w rezultacie siedzi w srodku i nie wyłazi na wybieg...[/QUOTE] Tyle tych bid,że nie wiadomo za co się brać... Quote
sacred PIRANHA Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='MaDi']Tyle tych bid,że nie wiadomo za co się brać...[/QUOTE] no ja dzis to mam takiego doła że szok... deklaracji nie ma, kasy nie ma, suki sie na nią cos nakręciły...ale co ja mam zrobic...masakra ale co ja zasmiecam wątek corsiątkowi;-) Quote
Merys Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Jak tam nasza Damulka sie czuje? :lol: Madi dasz rade dzisiaj wrzucic zdjecia? Quote
LadyS Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Merys']Jak tam nasza Damulka sie czuje? :lol: Madi dasz rade dzisiaj wrzucic zdjecia?[/QUOTE] Zdjęcia musi Muzzy wrzucić, bo to on robił ;) Pewnie niedługo będą. Quote
muzzy Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='ladySwallow']Zdjęcia musi Muzzy wrzucić, bo to on robił ;) Pewnie niedługo będą.[/QUOTE] Niech MaDi wrzuci, już jej wysłałem. Mam nadzieję, że chociaż niektóre się MaDi spodobają na tyle, że zechce je wrzucić na wątek :) Quote
MaDi Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Zdjęcia super, wrzucę później bo jestem poza domem. Lady zaraz Ci prześlę, zrobisz allegro dla niej? Quote
furciaczek Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ludziska wala do mnie drzwiami i oknami, malo sie nie pozabijaja...narazie odpowiadam ze sucz w trakcie leczenia i prosze o kontakt za ok 2 tyg wtedy podam namiary do osoby odpowiedzialnej za adopcje suczyny, postaram sie Madi przesiac idiotow i bede odsylac tych normalnych. Quote
LadyS Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='MaDi']Zdjęcia super, wrzucę później bo jestem poza domem. Lady zaraz Ci prześlę, zrobisz allegro dla niej?[/QUOTE] Rozumiem, że cegiełkowe? [quote name='furciaczek']Ludziska wala do mnie drzwiami i oknami, malo sie nie pozabijaja...narazie odpowiadam ze sucz w trakcie leczenia i prosze o kontakt za ok 2 tyg wtedy podam namiary do osoby odpowiedzialnej za adopcje suczyny, postaram sie Madi przesiac idiotow i bede odsylac tych normalnych.[/QUOTE] Hihi, masakra - a ludzie ci, którzy dzwonią zdają sobie sprawe, że to pies chory? Quote
Merys Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Czy bedziecie spisywac umowe adopcyjna, w ktorej bedzie zawarte obowiazkowa sterylka? Quote
LadyS Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Merys']Czy bedziecie spisywac umowe adopcyjna, w ktorej bedzie zawarte obowiazkowa sterylka?[/QUOTE] yyy, no nie widzę innej możliwości, skoro pies będzie wydany na fundację... Quote
Merys Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='ladySwallow']yyy, no nie widzę innej możliwości, skoro pies będzie wydany na fundację...[/QUOTE] ok, to dobrze... Quote
MaDi Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [quote name='furciaczek']Ludziska wala do mnie drzwiami i oknami, malo sie nie pozabijaja...narazie odpowiadam ze sucz w trakcie leczenia i prosze o kontakt za ok 2 tyg wtedy podam namiary do osoby odpowiedzialnej za adopcje suczyny, postaram sie Madi przesiac idiotow i bede odsylac tych normalnych.[/QUOTE] Dziękuję bo czasami zastanawiam się po co dzwonią. Lady oczywiście;) Cyba wkopie Cię na główno dowodzącą allegro...zgadzasz się? Merys oczywiście,że sunia będzie musiała zostać wysterylizowana w odpowiednim wieku. Quote
Recommended Posts