Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tutaj inny banerek:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/204201-Zad%C5%82awiona-olejem-chore-%C5%82apy-4-miesi%C4%99czna-sunia-CC.POMOCY%21%21%21"][IMG]http://images47.fotosik.pl/729/7095a87ea2f8f577.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Merys']A tutaj inny banerek:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/204201-Zad%C5%82awiona-olejem-chore-%C5%82apy-4-miesi%C4%99czna-sunia-CC.POMOCY%21%21%21"][IMG]http://images47.fotosik.pl/729/7095a87ea2f8f577.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
Piękny baner:loveu:
Możesz zrobić też mniejszy?:cool3:
Gdzie pouciekaliście?:mad:

Posted

Teqiula ma się dobrze.
Byłyśmy na spacerku, gdzie znowu zaliczyłyśmy sioo :cool3:
Wczoraj nawodniłam Dziecko i dziś troszkę więcej charczy. No ale nic, wykrztusinę zgania Flegamina, także wszystko jest ok.
Mała cwaniara jest wybredna-śniadanie zjadła nie dość, że tylko mięsne-kasza z warzywami została, to jeszcze z ręki ;)

Posted

[quote name='ladySwallow']Buldogi do adopcji wpłaciły na konto 50 zł, dla Tequilli![/QUOTE]
Podziękuj, ona w sumie prawie buldog;)
Tequila zaliczyła dzisiaj sesję fotograficzną:) Będą super foty więc będzie można zrobić allegro.
Siusiu było na dworze i w budynku:evil_lol:

Posted

[quote name='ladySwallow']Dałaś radę wstać? :lol: I jak to z tymi klatkami się rozwiązało w końcu?[/QUOTE]
Rano byłam już na interwencji poza Lublinem:)
Klatki poczekają na inną okazję.

Posted

poszukamy innej okazji klatkowej
wylazłam z domu i podjechałam do schroniska na chwile, bo mnie kolezanka zmartwiła nie mogąc wczoraj znalezc Azji, ale jest jest tylko ze sunie jakies dwie sie na nią nakręciły i ją podgryzają, poganiają, nie ma walk bo Azja pasuje ale w rezultacie siedzi w srodku i nie wyłazi na wybieg...

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']poszukamy innej okazji klatkowej
wylazłam z domu i podjechałam do schroniska na chwile, bo mnie kolezanka zmartwiła nie mogąc wczoraj znalezc Azji, ale jest jest tylko ze sunie jakies dwie sie na nią nakręciły i ją podgryzają, poganiają, nie ma walk bo Azja pasuje ale w rezultacie siedzi w srodku i nie wyłazi na wybieg...[/QUOTE]
Tyle tych bid,że nie wiadomo za co się brać...

Posted

[quote name='MaDi']Tyle tych bid,że nie wiadomo za co się brać...[/QUOTE]

no ja dzis to mam takiego doła że szok...
deklaracji nie ma, kasy nie ma, suki sie na nią cos nakręciły...ale co ja mam zrobic...masakra
ale co ja zasmiecam wątek corsiątkowi;-)

Posted

[quote name='Merys']Jak tam nasza Damulka sie czuje? :lol:
Madi dasz rade dzisiaj wrzucic zdjecia?[/QUOTE]

Zdjęcia musi Muzzy wrzucić, bo to on robił ;) Pewnie niedługo będą.

Posted

[quote name='ladySwallow']Zdjęcia musi Muzzy wrzucić, bo to on robił ;) Pewnie niedługo będą.[/QUOTE]
Niech MaDi wrzuci, już jej wysłałem. Mam nadzieję, że chociaż niektóre się MaDi spodobają na tyle, że zechce je wrzucić na wątek :)

Posted

Ludziska wala do mnie drzwiami i oknami, malo sie nie pozabijaja...narazie odpowiadam ze sucz w trakcie leczenia i prosze o kontakt za ok 2 tyg wtedy podam namiary do osoby odpowiedzialnej za adopcje suczyny, postaram sie Madi przesiac idiotow i bede odsylac tych normalnych.

Posted

[quote name='MaDi']Zdjęcia super, wrzucę później bo jestem poza domem.
Lady zaraz Ci prześlę, zrobisz allegro dla niej?[/QUOTE]

Rozumiem, że cegiełkowe?

[quote name='furciaczek']Ludziska wala do mnie drzwiami i oknami, malo sie nie pozabijaja...narazie odpowiadam ze sucz w trakcie leczenia i prosze o kontakt za ok 2 tyg wtedy podam namiary do osoby odpowiedzialnej za adopcje suczyny, postaram sie Madi przesiac idiotow i bede odsylac tych normalnych.[/QUOTE]

Hihi, masakra - a ludzie ci, którzy dzwonią zdają sobie sprawe, że to pies chory?

Posted

[quote name='Merys']Czy bedziecie spisywac umowe adopcyjna, w ktorej bedzie zawarte obowiazkowa sterylka?[/QUOTE]

yyy, no nie widzę innej możliwości, skoro pies będzie wydany na fundację...

Posted

[quote name='furciaczek']Ludziska wala do mnie drzwiami i oknami, malo sie nie pozabijaja...narazie odpowiadam ze sucz w trakcie leczenia i prosze o kontakt za ok 2 tyg wtedy podam namiary do osoby odpowiedzialnej za adopcje suczyny, postaram sie Madi przesiac idiotow i bede odsylac tych normalnych.[/QUOTE]
Dziękuję bo czasami zastanawiam się po co dzwonią.
Lady oczywiście;) Cyba wkopie Cię na główno dowodzącą allegro...zgadzasz się?
Merys oczywiście,że sunia będzie musiała zostać wysterylizowana w odpowiednim wieku.