majafaja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Brzydula - to przefajny pisak. Niestety, jest po prostu strasznie brzydka* i dlatego nie sądzę, żeby szybko znalazła dom :shake::shake: Siedzi w schronie, bardzo domaga sie pieszczot, jak tylko zaczęłam odchodzić od boksu, to skoczyła na drzwi, i czułam jej wzrok na plecach. Jest czarna, ale ma pełno pojedynczych białych włosków. No i ogrooomne uszy, chyba jakiś jej przodek był nietoperzem. :) Wierzę, że każda zmora znajdzie swojego amatora!! to będzie ktoś wyjątkowy, kto ją weźmie. na pewno!! zwykli ludzie nie zwracają na nią uwagi... ślepi!! * dla mnie nie ma brzydkich psiaków! każdy jest piękny na swój sposób:) A oto ona: Quote
tania Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 jak to brzydula??!! Te uszy są super, mogą leżeć, a za chwilę wstają...Batmaniku do domku..może kogoś zauroczą te piękne uszy...raz widziałam w schronie sunię z jeszcze śmieszniejszymi uszami, były tak duże, że kładły jej się na głowie i wyglądała jakby była w berecie:loveu: Quote
Tundra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Brzydota i piekno sa pojeciami bardzo wzglednymi i podlegaja na pewno indywidualnej interpretacji. Mialam kiedys na tymcz. psa, ktory dla przecietnego przechodnia byl szpetny. Porownywano go nawet do szczotki klozetowej z racji siersci. A interesowali sie nim ludzie o upodobaniach ekstrawagancko- artystycznych. I zostal u nich najpiekniejszym modelem foto. Sprobujcie i wy uchwycic to piekno, ktore w nim jest no i wiecej napisac o jego bogactwie wewnetrznym. Quote
majafaja Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 tak jak mowie :) spojrzałam na nia innymi oczami, dlatego brzydula. dla mnie to ona jest PIEKNA!! ale nie dla zwykłych ludzi... dlatego szukamy NIEZWYKłYCH CO BY Ją ZECHCIELI!!! Quote
pixie Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 a jaka jest duza...moja corka mowi ze najlepiej widac jaks ie zrobi zdjecie przy kartonie mleka 1litrowym kazdy wie jak on wyglada.. wiec czy jest duza? Quote
majafaja Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 ja bym powidziala, ze jest wielkosci hmm... troche mniejsza od staffa, zachowuje sie jak szczeniak troche, tylko ma siwy pyszczek...ogolnie pełno ma sprzecznosci!! siwa - zachowuje sie jak szczeniak, czarna, i pelno pojedynczych bialych wloskow ma. Quote
dzodzo Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 a mi się podoba ten kłapouch, słodka jest! Quote
majafaja Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 a chciałabym tylko dodać, że Brzydula bardzo fotogeniczna jest :P Quote
katya Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Maja, no co Ty, przecież ona jest piękna... :) Quote
agusiazet Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Brzydula, piękna sunia. Hop na pierwszą stroną!!! Quote
katarzyna kuczewska Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 jak Ona brzydka ?????? ona jest piekna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Ona nie jest brzydula :mad: :mad: :mad: To piękna suczka, prosimy o zdjęcia bez krat!!!! Quote
Tweety Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 zmieńcie ten tytuł, komu przyszło do głowy, że ona jest brzydka??!! Chyba, ze to ma być zachęta aby zobaczyc jak może wyglądać brzydki pies :evil_lol: Quote
pixie Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 a gdzie jest rudzielec? byla kiedys taka piosenka...byli razem zawsze nie ma tam pary do niej? Quote
majafaja Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 itak ze zacheta:D:D po co bym jej wątek zakładała:D?? wydaje mi sie, że jest rudzielec... tylko tym razem panował ogolny spokój w tym boksie i wielkie spanie, tylko brzydula sie domagała cały czas pieszczot:) chyba był rudzielec coś mi się kojarzy.... a czwratek spróbouje ja na spacer wyciagnac, i moooooożeeee pozzwolą, to wtedy jej porobie zdjecia bez krat:) w całej swojej brzydosci,hmm, okazałosci:razz::razz: Quote
tania Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Pięknotka do przodu..i czekamy na więści ze spacerku Quote
tania Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 naszej pięknoty też nikt nie odwiedza? Quote
Jowita Poznań Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Ja również uważam że jest sliczna! :) Sympatyczny psiak ! Quote
ania14p Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 To nie jest brzydula tylko Piękność Wielkoucha i już! Quote
majafaja Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 postaram sie jutro dac jeszcze zdjecia, ale nie wiem czy pozwolą ją na spacer wziać...we will see:) Quote
katarzyna kuczewska Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 hop hop hop piękna psinko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
majafaja Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 oj nie wiem czy dam dzisiaj rade porobic zdjecia... dobcia w lodzkim schronie umiera ;( Quote
Recommended Posts