Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brzydula - to przefajny pisak. Niestety, jest po prostu strasznie brzydka* i dlatego nie sądzę, żeby szybko znalazła dom :shake::shake:

Siedzi w schronie, bardzo domaga sie pieszczot, jak tylko zaczęłam odchodzić od boksu, to skoczyła na drzwi, i czułam jej wzrok na plecach.

Jest czarna, ale ma pełno pojedynczych białych włosków. No i ogrooomne uszy, chyba jakiś jej przodek był nietoperzem. :)

Wierzę, że każda zmora znajdzie swojego amatora!! to będzie ktoś wyjątkowy, kto ją weźmie. na pewno!!
zwykli ludzie nie zwracają na nią uwagi... ślepi!!

* dla mnie nie ma brzydkich psiaków! każdy jest piękny na swój sposób:)

A oto ona:

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak to brzydula??!! Te uszy są super, mogą leżeć, a za chwilę wstają...Batmaniku do domku..może kogoś zauroczą te piękne uszy...raz widziałam w schronie sunię z jeszcze śmieszniejszymi uszami, były tak duże, że kładły jej się na głowie i wyglądała jakby była w berecie:loveu:

Posted

Brzydota i piekno sa pojeciami bardzo wzglednymi i podlegaja na pewno indywidualnej interpretacji.
Mialam kiedys na tymcz. psa, ktory dla przecietnego przechodnia byl szpetny. Porownywano go nawet do szczotki klozetowej z racji siersci.
A interesowali sie nim ludzie o upodobaniach ekstrawagancko- artystycznych.
I zostal u nich najpiekniejszym modelem foto.
Sprobujcie i wy uchwycic to piekno, ktore w nim jest no i wiecej napisac o jego bogactwie wewnetrznym.

Posted

tak jak mowie :) spojrzałam na nia innymi oczami, dlatego brzydula.

dla mnie to ona jest PIEKNA!! ale nie dla zwykłych ludzi...

dlatego szukamy NIEZWYKłYCH CO BY Ją ZECHCIELI!!!

Posted

ja bym powidziala, ze jest wielkosci hmm... troche mniejsza od staffa, zachowuje sie jak szczeniak troche, tylko ma siwy pyszczek...ogolnie pełno ma sprzecznosci!!
siwa - zachowuje sie jak szczeniak, czarna, i pelno pojedynczych bialych wloskow ma.

Posted

itak ze zacheta:D:D po co bym jej wątek zakładała:D??

wydaje mi sie, że jest rudzielec... tylko tym razem panował ogolny spokój w tym boksie i wielkie spanie, tylko brzydula sie domagała cały czas pieszczot:)
chyba był rudzielec coś mi się kojarzy....

a czwratek spróbouje ja na spacer wyciagnac, i moooooożeeee pozzwolą, to wtedy jej porobie zdjecia bez krat:)
w całej swojej brzydosci,hmm, okazałosci:razz::razz: