Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piłkarza poznałam w W.SZ. po czym trafił z chorym uszkiem do szpitala,następnie paw.5 gdzie stracił ogon...znowu szpital i salka w geriatrii,miał do tego chore serduszko i stawy.Na ostatnim spacerze już od bramy go niosłam:shake:.Dlatego pamiętam Wiki i staruszki z ich salki.
Astonek,uciekająca Mela:evil_lol: i Szparag dzisiaj byli szczęśliwi:multi:
mam nadzieję że z nóżką nic poważnego,tylko mógł się szarpnąć za mocno.
Zobaczymy.

• 2 weeks later...
Posted

iwna5702 napisał(a):
ciagle odkrywam znjaome wateczki

Prawda ? Zatrzęsienie naszych psów na dogo ;)
Skoro Aston będzie miał trochę ogłoszeń, postaram się w weekend poogłaszać Melę.

Posted

Melduję się u Astonka :)
Świetny pies- nie widać po nim rozpaczy, nie zdaje sobie sprawy że zasługuje na lepsze życie... Jest pełen radości, to dobrze- szkoda tylko że jest z tyłu schronu- swojego czasu, jak pracowałam na Paluchu i ludzie przychodzili wybrać psa, z reguły mało kto zachodził "na tyły"- mniej reprezentacyjne, mniej...pachnące...
Ja jestem z W-wy, teraz trochę choruję na astmę i z tego powodu nie pracuję obecnie, ale mam też dużo wolnego czasu- mogę-w miarę możliwości- pomóc.
Kontakt do mnie (czasami nie ogarniam wszystkich subskrybowanych wątków): 798-759-695; Napiszcie co potrzeba psiaczkom z boksu Astona- legowiska? zabawki? smycze to na Paluchu są... koce? może buda? (poprosiłabym kogoś, to by się zrobiło psinkom super budę :)- deski bym miała, potrzebna pomoc przy projekcie);
Pozdrawiam!