sambo_os1 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Podnoszę Astonka.....może ktoś go wypatrzy :roll: Quote
beataczl Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Astonek robi kulululu..ma takie szczeniece zachowania a tu zima nadchodzi nastepna ech... a tu jaki rozkoszny te spojrzenie! :loveu: Quote
sambo_os1 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 W pawilonach jest raczej wilgotno i nie wiadomo czy trafiłaby mu się leżanka czy terakota,na wypadek gdyby się nie dogadał z psiakami,no i zmiana towarzystwa to też stres i to wielki dla niego....po tylu latach.Ja bym była jednak za pozostaniem Astonka w obecnym miejscu.Aby tylko miał dużo słomy i aby zima nie była ostra. Quote
sambo_os1 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Zapraszam na bazarek dla Malwinki i Hani http://www.dogomania.pl/forum/threads/233826-Bazarek-książkowy-tu-kupisz-dla-dziecka-i-dla-siebie-%29-Trwa-do-5-listopada?p=19845437#post198454 Quote
Malawia Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Beatka zrobiła Astonowi nowe wydarzenie na FB, w poprzednim data nie dała się zmienić, tym razem wszystko jest OK :-) Jakbyście miały nowe fotki dajcie znać, proszę :-) Jeżeli jesteście na FB zobaczcie czy wszystko jest dobrze opisane :-) Pozdrawiam serdecznie i przesyłam mizianka dla Astonka ! Aston,najwyższy czas do domku !!!!!!! http://www.facebook.com/events/274988205937938/ Quote
Malawia Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Astonku :-) chłopie Ty już swoje odsiedziałeś !!!!! Czas do domku !!!!!!! Quote
sambo_os1 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Podnosimy,może jakiś BDT się zgłosi i przygarnie Astonka. Quote
sambo_os1 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Spacer to jedyna przyjemność jaką zna,więc jak tu się nie cieszyć....:jumpie: uśmiech jak wymalowany,całym pyszczkiem. Quote
asiuniab Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 czy w tytule nie powinno być "jest" zamiast "je"? Quote
magdyska25 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 ale on podobny do Velmy! tylko trochę wyższy. jest nadal jego koleżanka Fraza-Faza? Quote
magdyska25 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Uwierz mi- chciałabym ale stary Brutus nie zdzierży samca na "swoim terenie". Z wielkim bólem przełknął pojawienie się Velmy. a mi jakoś nie zapowiada się na powiększenie grosza w porfelu to i mogę na razie pomarzyć o swoim kącie. Quote
Malawia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Jak mogę to "pożyczę" fotki Astonka na wydarzenie FB :-) A mam prośbę, możecie napisać coś więcej o Meli??? Będziemy udostępniać ich razem :-) Nigdy nic nie wiadomo ;-) różne cuda zdarzały się na FB :-) Choć ostatnio mało ich :-( A może są jakieś foteczki Meli ? Walczę jak lwica, aby rozkręcić wydarzenie, zainteresować ludzi psiakiem, a teraz nawet dwoma psiakami :D, żeby udostępniali .... Quote
Malawia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Dziewczyny :-) Co z Waflem??? Na wydarzeniu Astonka ktoś się mnie o niego zapytał, ponoć też z 12 lat na Paluchu :-( Jesteście na Paluchu często, co można zbierać dla psiaków, nasza szkoła jak co roku organizuje zbiórkę, w zeszłym roku była karma specjalistyczna mokra(kilkanaście puszek dzieci przyniosły) jakieś ręczniki, pluszaki. Czy jest coś z Waszego punktu widzenia???? Wychowawca mojego syna co roku dzwoni na Paluch, Oni podpowiadają, ale może jakieś pomysły???? Pozdrawiam i przesyłam miziaki dla Astona i Meli :-) Quote
Malawia Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Pewnie :-) Podpytaj :-) we wtorek mam zebranie, to pogadam z nauczycielką :-) a i kciukole nadal mocno zaciśnięte !!!! Pozdrawiam serdecznie Quote
Malawia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Dzięki za info :-) Podaję dalej i zaczynam zbiórkę :-) Quote
sambo_os1 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 No to już się poryczałam i ze szczęścia Astona i z żalu o Melę i Szparaga,tyle lat za tymi kratami razem,żeby tylko Melcia to przeżyła.Astonkowi dużo szczęścia i niech chłopak na medal się spisze i pokaże światu że schroniskowy weteran nie jest wcale gorszy od innych psiaków. Quote
morisowa Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Miałam okazję pogłaskać Astona w biurze na pożegnanie :eviltong: Quote
Aryste Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Miejmy nadzieje ze to bedzie szczesliwy domek na zawsze a nie jak u tirama... trzymam kciuki za astonka :-) Quote
magdyska25 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Tutaj trzeba być optymistą! Więc się cieszę a jednocześnie trzymam kciuki! Quote
Malawia Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Skopiuję :-) Poproszę o jakieś fotki Szparaga...to wezmę chłopaka w obroty :-) na FB :-) Teraz mamy ciśnienie na Melę, a szkoda by było aby Szparag został sam :-( Chyba że gdzieś jest jego wątek, wtedy skopiuję :D Potrzebuję jak najwięcej zdjęć i Meli i Szparaga, Ula porobi mi filmiki na youtube, jak jedna Pani na FB zobaczyła filmik Astona i Melci,od razu zmiękła ;-) i grosikiem chciała sypnąć. A mam obiecaną kaskę na ogłoszenia wyróżnione dla Meli...może i wyproszę o parę trzy dla Szparaga :diabloti: Tylko poproszę o namiary na PW komu kaskę wpłacić i ile. zobaczcie filmik http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dh-cDqFCSJKY&h=5AQGv47xG Teraz jest w montażu filmik Meli, tylko mała poprawka będzie konieczna ... Quote
Malawia Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Spoko, dla mnie nie ma różnicy skąd kopiuję ;-) Quote
Malawia Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Możecie mi pomóc :-) Potrzebuję troszkę fotek seniora Wafelka, ja nie jestem zbyt szybka w szukaniu takich info, jedyne na czym się w miarę dobrze znam to FB. Chcę zrobić mu album i podpiąć do wydarzenia.... hmmmmm myślę o zmianie tytułu.....na SENIORZY Z PALUCHA, chyba że innym się to nie spodoba, wtedy zrobię nowe wydarzenie(generalnie tak się nie robi, ale jestem chytrus,mam tam ponad 400 osób ;-)) Muszę pomyśleć o tym, do tej pory walczyłam o najbiedniejsze(nadal tak będzie) ale nasze też zasługują na swoją szansę, muszę to naprawić ;-) Quote
sambo_os1 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Trzymamy kciuki mocno zaciśnięte :thumbs: Quote
Recommended Posts