Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W pawilonach jest raczej wilgotno i nie wiadomo czy trafiłaby mu się leżanka czy terakota,na wypadek gdyby się nie dogadał z psiakami,no i zmiana towarzystwa to też stres i to wielki dla niego....po tylu latach.Ja bym była jednak za pozostaniem Astonka w obecnym miejscu.Aby tylko miał dużo słomy i aby zima nie była ostra.

Posted

Uwierz mi- chciałabym ale stary Brutus nie zdzierży samca na "swoim terenie".
Z wielkim bólem przełknął pojawienie się Velmy.
a mi jakoś nie zapowiada się na powiększenie grosza w porfelu to i mogę na razie pomarzyć o swoim kącie.

Posted

Jak mogę to "pożyczę" fotki Astonka na wydarzenie FB :-)
A mam prośbę, możecie napisać coś więcej o Meli??? Będziemy udostępniać ich razem :-) Nigdy nic nie wiadomo ;-) różne cuda zdarzały się na FB :-)
Choć ostatnio mało ich :-(
A może są jakieś foteczki Meli ?
Walczę jak lwica, aby rozkręcić wydarzenie, zainteresować ludzi psiakiem, a teraz nawet dwoma psiakami :D, żeby udostępniali ....

Posted

Dziewczyny :-) Co z Waflem??? Na wydarzeniu Astonka ktoś się mnie o niego zapytał, ponoć też z 12 lat na Paluchu :-(
Jesteście na Paluchu często, co można zbierać dla psiaków, nasza szkoła jak co roku organizuje zbiórkę, w zeszłym roku była karma specjalistyczna mokra(kilkanaście puszek dzieci przyniosły) jakieś ręczniki, pluszaki. Czy jest coś z Waszego punktu widzenia???? Wychowawca mojego syna co roku dzwoni na Paluch, Oni podpowiadają, ale może jakieś pomysły????
Pozdrawiam i przesyłam miziaki dla Astona i Meli :-)

• 2 weeks later...
Posted

No to już się poryczałam i ze szczęścia Astona i z żalu o Melę i Szparaga,tyle lat za tymi kratami razem,żeby tylko Melcia to przeżyła.Astonkowi dużo szczęścia i niech chłopak na medal się spisze i pokaże światu że schroniskowy weteran nie jest wcale gorszy od innych psiaków.

Posted

Skopiuję :-)
Poproszę o jakieś fotki Szparaga...to wezmę chłopaka w obroty :-) na FB :-)
Teraz mamy ciśnienie na Melę, a szkoda by było aby Szparag został sam :-( Chyba że gdzieś jest jego wątek, wtedy skopiuję :D

Potrzebuję jak najwięcej zdjęć i Meli i Szparaga, Ula porobi mi filmiki na youtube, jak jedna Pani na FB zobaczyła filmik Astona i Melci,od razu zmiękła ;-) i grosikiem chciała sypnąć. A mam obiecaną kaskę na ogłoszenia wyróżnione dla Meli...może i wyproszę o parę trzy dla Szparaga :diabloti:
Tylko poproszę o namiary na PW komu kaskę wpłacić i ile.

zobaczcie filmik http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dh-cDqFCSJKY&h=5AQGv47xG
Teraz jest w montażu filmik Meli, tylko mała poprawka będzie konieczna ...

Posted

Możecie mi pomóc :-) Potrzebuję troszkę fotek seniora Wafelka, ja nie jestem zbyt szybka w szukaniu takich info, jedyne na czym się w miarę dobrze znam to FB.
Chcę zrobić mu album i podpiąć do wydarzenia....
hmmmmm myślę o zmianie tytułu.....na SENIORZY Z PALUCHA, chyba że innym się to nie spodoba, wtedy zrobię nowe wydarzenie(generalnie tak się nie robi, ale jestem chytrus,mam tam ponad 400 osób ;-))
Muszę pomyśleć o tym, do tej pory walczyłam o najbiedniejsze(nadal tak będzie) ale nasze też zasługują na swoją szansę, muszę to naprawić ;-)