tripti Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 czy pani nauczycielka z siostrą to okolice Warszawy? jeżeli tak to czy dom został sprawdzony? jakoś znajomy wydaje się taki układ. Quote
funia Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 tripti napisał(a):czy pani nauczycielka z siostrą to okolice Warszawy? jeżeli tak to czy dom został sprawdzony? jakoś znajomy wydaje się taki układ. To, znaczy ?.....Ze dobrze ,czy ze nie wiadomo jak tam jest? Bo nie czaję ... Quote
basia0607 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Ten dom jest w Kozich Głowach, okolice Poznania. Same wieziemy psy i jeżeli będzie cos nie tak psów nie zostawimy.Notabene, niedawno tak nam sprawdzono domek, że nasza astka być może poszła do walk. Sprawę bada policja. Quote
paulinken Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Basiu, a do Bydgoszczy jaki piesio jedzie? Quote
tripti Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 tripti napisał(a):czy pani nauczycielka z siostrą to okolice Warszawy? jeżeli tak to czy dom został sprawdzony? jakoś znajomy wydaje się taki układ. funia napisał(a):To, znaczy ?.....Ze dobrze ,czy ze nie wiadomo jak tam jest? Bo nie czaję ... jeżeli Milanówek to raczej źle, bo pani raz chciała psa a za chwilę nie chciała, ale straciłam ten numer telefonu, z którego dzwoniła. Quote
basia0607 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 paulinken napisał(a):Basiu, a do Bydgoszczy jaki piesio jedzie? Bydgoszcz odpadł. Jedziemy do Poznania, Wrocławia, Radomia. Quote
funia Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 paulinken napisał(a):A jak Śpioszunia się ma? I Zuzanna? no własnie ? Quote
basia0607 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Zuzia i śpioszka b/z , mało piszę bo mamy urwanie głowy. Ostatnio dużo papierów, terminów ale kiedyś wyjdziemy na prostą.Ide spać bo 3 rano wstaję, nie mieszkam w Elblagu i muszę po psy dojechać. Jeszcze Age musze dobudzić bo śpioch z niej straszny .Po drodze porobię zdjęcia, naszym turystom, zobaczycie kogo wieziemy. Quote
AgaiTheta Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ja Ci dam śpioch!!! Ja już tu czekam na Ciebie :P Quote
handzia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Dziewczyny, wiem, że się powtarzam ale jesteście wielkie. Ukłony dla was. Cudowne wieści. Jak Wy szukacie tych domów? Ja bardzo chciałabym znaleźć dla mojej znajdy i nie wiem jak to zrobić... Quote
AgaiTheta Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Właśnie wróciłysmy, jest co opowiadać, ale to jak wstaniemy, bo ja nie wiem już czy mi się chce śmiać czy płakać :D 24 godziny za kierownicą totalna głupawka, a ile my żeśmy ważych spraw omówiły - od osobistych po politykę skończywszy jak to baby na plotkach:D Śpioszka, Czesiu, Bemol - oddział geriatryczny samochodu, młoda sunia Malwa i kotka Zeza ulokowane w nowych domach! Teraz tylko bedziemy trzymały rękę na pulsie, czy oby tam wszystko dobrze się układa, a Wy trzymajcie kciuki - bardzo proszę. Tym samym się odmeldowuję i idę przepraszać moje zwierzole za tak bestialskie dobowe porzucenie - czuję się winna ;) Dobrej nocy! Quote
basia0607 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ha, ha , wstałam ale wszystko mnie boli od siedzenia ale to pryszcz bo już wykonałam telefon do domku Czesia i się uspokoiłam. W powrotnej drodze cały czas przewijał się temat naszych staruszków , czy aby dobrze im będzie, bo gdyby coś to zabieramy do schroniska. Powinnyśmy sie cieszyć bo "kwiat schroniska" opuścił nasze progi ale tak nie jest, została niepewność. Śpioszka trafiła lokalowo najlepiej. Domek z ogródeczkiem, na uboczu, cudowna cavalierka do towarzystwa. Pani zmartwiona dzwoniła bo Śpioszka podekscytowana chodzi po domu, nie śpi i czy to jej nie zaszkodzi ? Nasze dziadeczki dobrze wiedziały , że w ich życiu nastapiły zmiany. Quote
funia Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Wspaniale .Spioszeczko kochana badz szczęsliwa . Quote
basia0607 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Funiu daj mi Twojego meila, bo ktoś Ciebie szuka. Quote
AgaiTheta Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 W samochodzie mam rociągnięty baner adopcyjny OTOZ ANIMALS. Zobaczcie jakie wymowne zdjęcia wyszły przez przypadek: Quote
funia Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Boze ,kto mnie szuka Basiu .JUz podaję [email protected] .Tel.601 071 963 Quote
funia Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Zryczałam się jak zobaczyłąm ten banerek za psiakami ....Jaki on wymowny . Basiu dlaczego Elblag tak daleko ....Czuje fizyczny brak twojej osoby i całej waszej ekipy ... Quote
handzia Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ach jakie wspaniałe zakończenie:) Oby psiaki zaznały w końcu szczęścia w nowych domach...Faktycznie extra ten banerek Quote
basia0607 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Bemola musimy zabrać od pani a Wrocławia, nie chodzi po schodach ! Pani b. fajna, warunki super ale Bemol nie chce wchodzić na schody, pani go nosi a to cieżki pies. Mamy nowy problem i to na drugim końcu Polski. Quote
funia Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Basiu ,chciałaś maila .Kto mnie szukał? Quote
basia0607 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Szukała Cię osoba z Trójmiasta, wyczytała Twoja wypowiedż o schronisku ( nie wiem którą ), chce pogadać bo mają podobny problem. Twojego meila podałam. Quote
handzia Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 basia0607 napisał(a):Bemola musimy zabrać od pani a Wrocławia, nie chodzi po schodach ! Pani b. fajna, warunki super ale Bemol nie chce wchodzić na schody, pani go nosi a to cieżki pies. Mamy nowy problem i to na drugim końcu Polski. Ojej, to współczuję, ale psina się może jeszcze przyzwyczai. Moja też na początku nie chciała chodzić po schodach, a teraz śmiga. Chyba, że on ze starości już nie może? Quote
basia0607 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 On jest stary i siadają mu tylne łapy. Schody w nowym domu są wąskie, nie wygodne do schodzenia. Quote
Recommended Posts