Jump to content
Dogomania

Twój kandydat do wygranej w KrakVecie to:  

662 members have voted

1. 1. Twój kandydat do wygranej w KrakVecie to:

• Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Radomsku
      283
    • Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Częstochowie
      4
    • Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Skierniewicach
      9
    • Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Kruszewie koło Ostrołęki
      4
    • Dogomaniaczka Pipi
      276
    • Fundacja dla Zwierząt Animalia z Poznania
      89

Recommended Posts

Posted

po dlugich mekach udalo sie zaglosowac, tylko faktycznie trzeba wybrac przegladarke Explorera - przy innych wyskakuje blad, co jest wq...
ludzie, sprezajcie sie, Radomsko ma 5 % straty do odrobienia!!!!

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Randa']ludzie maja problem z głosowaniem, co im pisać?[/QUOTE]
Niech próbują z innych przeglądarek..
szkoda, że tyle osób zagłosowło teraz na Pipi tam.. bylibyśmy duużo bliżej :( jeszcze zostało kilka dni...

Posted

Niewykluczone, że będzie potrzebna mobilizacja jak przy Szczecinku :-(.
Czy ktoś może poprosić Miau o większą pomoc?
A może napisać do administratora krakvetu, w sprawie trudności z głosowaniem?

Posted

[quote name='Randa']ludzie maja problem z głosowaniem, co im pisać?[/QUOTE]

zeby otwarli przeglądarke Internet Explorer - nie bedzie problemow.

Posted

Chciałam właśnie zagłosować na Radomsko, ale napisało mi, że już oddano głos z mojego komputera... A to niemożliwe, bo dobrze wiem co robię i planowałam poczekać do końcówki głosowania... Co jest zatem grane?:angryy:

Posted

evelka, jeśli masz internet z neostrady, to przy każdym rozłączeniu modemu dostajesz inne IP... no i ktoś inny z tego samego IP już głosował... jedynie takie wytłumaczenie znajduję...
PS. mi ani z Mozilli, ani z Chrome, ani z Explorera nie wchodzi :/ czy naprawdę muszę szukać kompa z MAC-em?

Posted

[quote name='ewunian']evelka, jeśli masz internet z neostrady, to przy każdym rozłączeniu modemu dostajesz inne IP... no i ktoś inny z tego samego IP już głosował... jedynie takie wytłumaczenie znajduję...
PS. mi ani z Mozilli, ani z Chrome, ani z Explorera nie wchodzi :/ czy naprawdę muszę szukać kompa z MAC-em?[/QUOTE]

Internet mam z netii. To może oni działają na podobnej zasadzie?

Posted

[quote name='Evelka']Chciałam właśnie zagłosować na Radomsko, ale napisało mi, że już oddano głos z mojego komputera... A to niemożliwe, bo dobrze wiem co robię i planowałam poczekać do końcówki głosowania... Co jest zatem grane?:angryy:[/QUOTE]
spróbój przez Explorera mi nie szło przez Mozille

Posted

Aby już wszystko było jasne , kopiuję wpis Ilonu z FB<

[URL="http://www.facebook.com/inowosad"][IMG]http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/173666_1368211389_2335180_q.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://www.facebook.com/inowosad"][B][COLOR=#3b5998]Ilo Nowosad[/COLOR][/B][/URL] Zwróć uwagę Mario, że wpis o konkursie jest na ostatnim miejscu tego o co prosimy w tym wydarzeniu. I nikogo do tego nie obligujemy! Nie żerujemy na braku świadomości, bo każdy postępuje zgodnie ze swoim przekonaniem, oddaje głos lub nie. N...ajistotniejsze są dary w postaci rzeczy takich jak choćby obroże, koce, kołdry i sucha karma, które nie mają nic wspólnego z konkursem w KrakVecie.

I PRAWDĄ JEST, że schronisko w Toruniu przyjęło 2 liczne stada - jedna interwencja przeprowadzona w Aleksandrowie Kujawskim, drugie stado odebrano człowiekowi z Torunia. Co do psów z Trutowa, które masz na myśli - to już trzecia interwencja - 20 psów z 52 odebranych trafiło właśnie do schroniska w Toruniu, choć po tygodniu część została rozlokowana w różnych DT. Zaś 2 ONki, które przebywają w schronisku w Szczecinku przewoziłam ze schroniska w Bydgoszczy - w tym miejscu dziękuję obu tym schroniskom za pomoc.
Osobno zaś i w szczególności dziękuję toruńskiemu.

Gdzie jest kłamstwo?
I dlaczego w sytuacji kryzysu nie wolno apelować do społeczności internautów o pomoc w postaci karmy dla psów z toruńskiego schroniska??
Nie pojmuję tej nagonki??!???!??

Dlaczego nie wolno nam założyć wydarzenia na FB i starać się o lepszy byt toruńskich zwierząt abstrahując od tego co dzieje się w KrakVecie?

Wstydem jest, że w tak dużym kraju jakim jest Polska psy są wciąż bezmyślnie rozmnażane, w tym też na handel, porzucane, oddawane do schronisk, które wówczas pękają w szwach i nie radzą sobie przy tak skromnych nakładach finansowych z wyżywieniem tego co mądry człowiek 21 wieku wyhodował i zostawił na pastwę losu.[COLOR=#3b5998] [/COLOR]

Posted

[quote name='jola_li']Obawiam się czy znowu jakiś haker nie działa...[/QUOTE]

No,niestety, ja też się obawiam. Warto zbadać regularność rytmu przybywania głosów i tu wpisywać. Na razie Toruń 385, Radomsko 353...

Jeśli będzie ich gwałtowny przypływ, a potem prawie nic, to znaczy, ze mamy znów do czynienia z bootem....

I myślę, że nie można pomawiać Torunia, bo prawdopodobnie znów ów haker chce nas skłócić i zabawić się naszym kosztem...

Posted

Od lutego wątki głosowania są dokładnie czyszczone( pozostają tylko zgłoszenia) i zamykane przy uruchamianiu ankiety.
Można tylko głosować ( czasem są trudności, trzeba zmienić przeglądarkę lub resetować połączenie przy zmiennym IP)

Posted

Pamiętacie ten post hakera, kiedy w styczniu z maszynką do głosowania wygrał Szczecinek? Na forum Krakvetu już został wyczyszczony, ale zrobiłem wtedy kopię...
Fantomas wraca?

"no i co teraz... powiedza te wszystkie huje z rozdartymi ryjami...co przez 102 strony obrazaly szkalowaly i oczernialy..... z hakerami sie wam udalo wygrac? z bottem? moze go ktos zapomnial podkrecic? glosy co minute wam sie nie podobaly? a co zrobil szczecinek?????????????????? no oczywiscie kazdy pie3s ma 3 przyjaciol szczecinek ma 100 ps0w wiec ma szczere uczciwe i porzadne zwyciestwo. bo psy glosowaly
tyle jest w was zawisci i nienawisci ze powinno wam sie te psy natychmiast odebrac...zeby sie od was tego nie nauczyly
a teraz do rzeczy.....
Logow z glosowania OCZYWISCIE NIGDY NIKT NIE ZOBACZY.... BO ADMIN JEST DUPA I NAWET NIE WIE JAK PORZADNIE TAKIE RZECZY SIE USTAWIA...WIEC WOLI NIE POKAZYWAC....odszczeka kto wygral i tyle
MALE FUNDACJE MOZECIE SE DAROWAC ZAKUPY U SPONSORA ....BO HAU-MIAU NIGDY WAS DO KORYTA NIE DOPUSCI
teraz niespodzianka dla najbardziej rozszczekanych jujow
macie tu kundle szczekajace bezposredni aderes na tego slynnego osmioliterowsego boota...co go WG stosowala..i nie moze byc inaczej [URL]http://www.generate-password.com/?langu[/URL] ... ....ciecie malinowe :)
i macie tu huje szczekajace swoja osmioliterowa tajemnice
nigdy bym sie nie spodziewal ze opiekunowie zwierzat maga miec w sobie tyle nienawisci i agrezji.....dlatego obiecuje...niebawem wrocic i kij wam znow w dupe wsadzic..... bo ladnie szczekacie.....
amen"

Posted

[quote name='milosnicy zwierzat']spróbój przez Explorera mi nie szło przez Mozille[/QUOTE]

Faktycznie tak się udało!:multi:
Zatem oddałam już swój głos na Radomsko.

Aktualny wynik:
Radomsko - 356
Toruń - 388

Posted

[quote name='Iv_']Toruń 390/Radomsko356
taka niewielka różnica, trzydzieści parę głosów :shake:[/QUOTE]

... i zmobilizujesz 30 osób - dogonisz, a to ci w przeciągu bardzo krótkiego czasu znów o 30 głosów odskoczy. Jak Syzyf wtaczający głaz...:shake:

Posted

Rozsyłajcie po FB.
Już poprosiłam syna o pomoc.
Wstawiłam apel na stronę naszego schronu.
Trzeba znowu walczyć do końca.

[URL="http://www.facebook.com/event.php?eid=162103147178241"][COLOR=#4444ff]http://www.facebook.com/event.php?eid=162103147178241[/COLOR][/URL]

Posted

[quote name='UBOCZE']... i zmobilizujesz 30 osób - dogonisz, a to ci w przeciągu bardzo krótkiego czasu znów o 30 głosów odskoczy. Jak Syzyf wtaczający głaz...:shake:[/QUOTE]
Wiem, niestety wygląda to trochę na przelewanie pustego w próżne :roll:
Tylko zapytam tak jak już wcześniej zrobiła to Rozi - w ankiecie tutaj brało udział 665 osób, gdzie one teraz są? bo na krakvecie głosowało trzysta parę na Radomsko. Gdzie reszta? na kogo glosowała? czy w ogóle głosowała?
Nie wiem dlaczego ostatnio muszą być takie nerwy podczas głosowania. Dwa największe fora pro zwierzęce głosują na jednego kandydata, a coraz ciężej wygrać. Niestety nasuwa mi się coraz bardziej prosty wniosek - brak konsolidacji, tylko jakieś prywatne ścieżki, ponoć w imię uczciwości, czystości sumienia itp..... :roll:

Posted

[COLOR=black]Podlinkowałam ;);)[/COLOR]

[URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353"][IMG]http://www.psubraty.net.pl/obrazki/radomsko.jpg[/IMG][/URL]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...