Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nikki']poproszę konto, na które mogę przelać pieniążka z bazarku (na razie 99,50 zł ) :)[/QUOTE]
O matko, super :loveu:

Trisza, podałaś konto? ;)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety ale okazało się że nie mogłam jechać z Badim rano do Wrocka. A tak się naszykowałam. Badi przeszedł SPA, a raczej wojnę ze mną. Zachowywał się jak pies obdzierany ze skóry. Masakra. Ale jest już pachnący. Jeszcze nie było czasu na wyczesanie. Ale jeszcze wszystko przed nami.

Posted

[quote name='LILUtosi']Niestety ale okazało się że nie mogłam jechać z Badim rano do Wrocka. A tak się naszykowałam. Badi przeszedł SPA, a raczej wojnę ze mną. Zachowywał się jak pies obdzierany ze skóry. Masakra. Ale jest już pachnący. Jeszcze nie było czasu na wyczesanie. Ale jeszcze wszystko przed nami.[/QUOTE]
Tak, porządna kąpiel była mu bardzo potrzebna :roll:

Posted

[quote name='_Aga_']Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :)[/QUOTE]

Będzie dobrze. Mnie się wydaje że on miał tak gęsto tego podszerstka już że powietrze nie dochodziło do skory i wszystko kisiło się w brudzie. Teraz musimy odbudować tą skórę.

Posted

Ryż dostał dzisiaj dopiero ale rano po wczorajszej suchej ma strasznie śmierdzącą kupę i nie do końca zwięzłą, nie wytrzymał do rana :-(
Ale ryżyl dzisiaj wciągnął.