_Aga_ Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='Nikki']poproszę konto, na które mogę przelać pieniążka z bazarku (na razie 99,50 zł ) :)[/QUOTE] O matko, super :loveu: Trisza, podałaś konto? ;) Quote
Trisza Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Poprosiłam Lilu..aby podała na pw konto do przelewu pieniążków za leczenie Badiego. Quote
LILUtosi Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Niestety ale okazało się że nie mogłam jechać z Badim rano do Wrocka. A tak się naszykowałam. Badi przeszedł SPA, a raczej wojnę ze mną. Zachowywał się jak pies obdzierany ze skóry. Masakra. Ale jest już pachnący. Jeszcze nie było czasu na wyczesanie. Ale jeszcze wszystko przed nami. Quote
Renata N Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='LILUtosi']Niestety ale okazało się że nie mogłam jechać z Badim rano do Wrocka. A tak się naszykowałam. Badi przeszedł SPA, a raczej wojnę ze mną. Zachowywał się jak pies obdzierany ze skóry. Masakra. Ale jest już pachnący. Jeszcze nie było czasu na wyczesanie. Ale jeszcze wszystko przed nami.[/QUOTE] Tak, porządna kąpiel była mu bardzo potrzebna :roll: Quote
rabarbar Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Zapraszam wolontariuszki Fundacji Zmieńmy Świat do wątku; [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202400-30-psiaków-tonie-w-błocie!Pomocy!/page8[/URL] Quote
Trisza Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Czekamy na najnowsze wieści.Zapewne nasz Cudak wygląda pięknie po spa:))) Quote
Nikki Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='LILUtosi']Zaraz po wyczesaniu będą foty.[/QUOTE] czekamy z niecierpliwością :) Quote
danka4u1 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='LILUtosi']Zaraz po wyczesaniu będą foty.[/QUOTE] Czekamy. Bedziemy podziwiać Badiego po SPA. Kiedy planujecie jechać do okulisty? Quote
LILUtosi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Dziś się czesaliśmy, ale Badi ma straszny łupież. Nagotowałam mu dzisiaj ryżu z rybą i tranem, może trochę tą skórę podleczy. Quote
_Aga_ Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :) Quote
LILUtosi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='_Aga_']Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :)[/QUOTE] Będzie dobrze. Mnie się wydaje że on miał tak gęsto tego podszerstka już że powietrze nie dochodziło do skory i wszystko kisiło się w brudzie. Teraz musimy odbudować tą skórę. Quote
Renata N Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Lilu,tak bardzo troszczysz się o naszego Badiego! Dziękujemy! Quote
LILUtosi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ryż dostał dzisiaj dopiero ale rano po wczorajszej suchej ma strasznie śmierdzącą kupę i nie do końca zwięzłą, nie wytrzymał do rana :-( Ale ryżyl dzisiaj wciągnął. Quote
LILUtosi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jeszcze chwile. Ten łupież nieładnie wygląda. A po drugie zimno i nieładnie i wieje!! Quote
Merime Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ściskam Badusia. Nie możemy zaglądać na bieżąco, ale cały czas jesteśmy myślami z Tobą dzieciaku! Czekamy na zdjęcia ;) Quote
Recommended Posts