Alicja Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='faith35']Nie chciałabym takiego prezentu.. :evil_lol:[/QUOTE] oj , ale on je bardzo chciał :) ...tylko stała sie rzecz straszna psiaki przeżyły pana :( ... Quote
tatankas Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Alicja']oj , ale on je bardzo chciał :) ...tylko stała sie rzecz straszna psiaki przeżyły pana :( ...[/QUOTE] Ja mam przynajmniej ten komfort,że moja siostra tak samo kocha zwierzaki i jak mi się coś stanie to ona by przejęła moje zwierzaki ,a ja jej ;) Więc moje zwierzaki mają pewną przyszłość :) Quote
Alicja Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='tatankas']Ja mam przynajmniej ten komfort,że moja siostra tak samo kocha zwierzaki i jak mi się coś stanie to ona by przejęła moje zwierzaki ,a ja jej ;) Więc moje zwierzaki mają pewną przyszłość :)[/QUOTE] one też , zostały z panią , ale tak strasznie tęskniły na poczatku , ze serce pekało Quote
Aleks89 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Dlatego kamień z serca ,że mam młodych dziadków:diabloti:Bo ja blond kojota w domu nie chce:lol:Nie po to się tego pozbyłem :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Aleks89']Dlatego kamień z serca ,że mam młodych dziadków:diabloti:Bo ja blond kojota w domu nie chce:lol:Nie po to się tego pozbyłem :evil_lol:[/QUOTE] Olek , on zmarł w wieku 67 lat więc wiesz .... szanuj dziadków bo Ci blond wenus do domu przypadnie ;) Quote
Alicja Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Aleks89']Dam Tobie :P[/QUOTE] :diabloti: Quote
Aleks89 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Będziesz na emeryturze to znajdziesz duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo czasu na zbieranie kłaków:lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Aleks89']Będziesz na emeryturze to znajdziesz duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo czasu na zbieranie kłaków:lol:[/QUOTE] chyba twoich jak ci głowę kiedyś ukręcę :diabloti: :evil_lol: Quote
Bolsbokser Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Dobra, Wy tu pitu pitu, a ja Wam przedstawiam [B]KOSTA Ekemen FCI vel AMIRA[/B] (siostra JAMILI) ur. 03.03.2013 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/OExYNejrUijHjwu0YOlfk0MoBRvluv1do62fd3dK3Ow=w427-h640-no[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-ejdLQbNTBvU/Ubg0bHuWftI/AAAAAAAAAi4/n4jveJXql_Q/w640-h428-no/DSC_2604m.jpg[/IMG] Quote
Bolsbokser Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='magdabroy']Ale cudna :loveu:[/QUOTE] Ładniutka, ale JAMILA jej siostra ładniejsza, dlatego nazywa się JAMILA = PIĘKNA :loveu: SAHIB [img]https://lh3.googleusercontent.com/aRxTAaRbCqfuLws4XOPHpCY0GWy0uBm5QM1nvAUEFzE=w428-h640-no[/img] Quote
Kaaasia Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [URL]https://lh6.googleusercontent.com/OExYNejrUijHjwu0YOlfk0MoBRvluv1do62fd3dK3Ow=w427-h640-no[/URL] Fajna dziewczynka :loveu: Ja już się pogubiłam. Te wszystkie azjaty są twoje? Quote
Bolsbokser Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='Kaaasia'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/OExYNejrUijHjwu0YOlfk0MoBRvluv1do62fd3dK3Ow=w427-h640-no[/URL] Fajna dziewczynka :loveu: Ja już się pogubiłam. Te wszystkie azjaty są twoje?[/QUOTE] Tak :evil_lol: Gdyby ktoś jeszcze czuł się zagubiony, zaktualizowałam pierwszy post :) Tylko jeszcze imiona rodowodowe muszę uzupełnić. Jeżeli jutro dopisze pogoda, jak dzisiaj, to może wreszcie przetestuję Boomer Ball'a dla Albina. Bo jak na razie od 2 tygodni piłka leży w szafie :( Deszcz nas nie oszczędza :( A jak Boomer Ball to i nowe fotki Albina :) No i może wreszcie sesję uda się zrobić niektórym maluchom :) Quote
BBeta Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Ja też się pogubiłam, bo jak byłam tutaj ostatni raz to miałaś tylko boksera i tosę :eviltong: :diabloti: Quote
Bolsbokser Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='BBeta']Ja też się pogubiłam, bo jak byłam tutaj ostatni raz to miałaś tylko boksera i tosę :eviltong: :diabloti:[/QUOTE] A teraz mam Boksera, Tosę, 6 Azjatów i 3 koty :eviltong: Quote
Kaaasia Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Z takim stadem musisz mieć ciekawie. W razie co jak będę jechać na wakacje to podrzucę ci chłopaków :eviltong:. Dwóch więcej nie zrobi różnicy :evil_lol: Ja chciałam Olowi kupić boomera ale pieniążki się rozeszły :placz:. Musi poczekać na następne urodziny :evil_lol: Quote
BBeta Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Bolsbokser']A teraz mam Boksera, Tosę, 6 Azjatów i 3 koty :eviltong:[/QUOTE] Bokser ok, tosa ok, koty ok, tylko 6 azjatów mnie przeraża :diabloti: Quote
Bolsbokser Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='Kaaasia']Z takim stadem musisz mieć ciekawie. W razie co jak będę jechać na wakacje to podrzucę ci chłopaków :eviltong:. Dwóch więcej nie zrobi różnicy :evil_lol: Ja chciałam Olowi kupić boomera ale pieniążki się rozeszły :placz:. Musi poczekać na następne urodziny :evil_lol:[/QUOTE] Hehe, no dwa więcej, to już nie problem, tylko musiałabym dzielić dodatkowo działkę, Albin to cholera. Azjaty też się nie ucieszą, no i z Bravo też może być problem, to Tosa. [quote name='BBeta']Bokser ok, tosa ok, koty ok, tylko 6 azjatów mnie przeraża :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: mamy twierdze nie do zdobycia Quote
BBeta Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Bolsbokser']:evil_lol: mamy twierdze nie do zdobycia[/QUOTE] Tak poważnie to podziwiam, ja nie chciałabym mieć jednego CAO (ze względu na trudny charakter), a co dopiero sześć w podobnym wieku :eviltong: Nie wyobrażam sobie też dzielenia działki i ciągłego odseparowywania od siebie psów ;) Ściąga w pierwszym poście bardzo przydatna, Jamila najbardziej wpadła mi w oko :) Quote
Kaaasia Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Jamila i Amira to prawdziwe ślicznotki :smile: Jednak Albin to Albin :loveu: Quote
Bolsbokser Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='BBeta'] Tak poważnie to podziwiam, ja nie chciałabym mieć jednego CAO (ze względu na trudny charakter), a co dopiero sześć w podobnym wieku :eviltong: Nie wyobrażam sobie też dzielenia działki i ciągłego odseparowywania od siebie psów ;)[/QUOTE] My z mężem lubimy charakterne psy. Mąż chciał Filę Brasileiro, ale ... postawił na CAO. Mają trochę więcej zalet, prócz urody. My mamy CAO z linii użytkowej, więc są ostrzejsze na obcych ludzi niż z linii wystawowej. [quote name='BBeta']Ściąga w pierwszym poście bardzo przydatna, Jamila najbardziej wpadła mi w oko :)[/QUOTE] Dlatego ją zrobiłam :) A Jamila najładniejsza, dlatego tak się nazywa :) Mi osobiście, na drugim miejscu, podoba się Bawół, potem Lamia. A charakter każdy ma inny, i każdego kocham za co innego :) Quote
Amber Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [QUOTE]Tak poważnie to podziwiam, ja nie chciałabym mieć jednego CAO (ze względu na trudny charakter), a co dopiero sześć w podobnym wieku :eviltong: Nie wyobrażam sobie też dzielenia działki i ciągłego odseparowywania od siebie psów ;-)[/QUOTE] Dokładnie ;). Niemniej życzę powodzenia ;) Quote
Bolsbokser Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='Kaaasia']Jamila i Amira to prawdziwe ślicznotki :smile: Jednak Albin to Albin :loveu:[/QUOTE] Bo Albin jest najjjjfffffajniejszy. Moje serce nadal przy bokserach. Chciałabym hodować boksery, ale jeszcze nie trafiłam na źródło/hodowlę, która spełniłaby moje ozekiwania co do cech charakteru rasy. Quote
tatankas Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Bolsbokser']Bo Albin jest najjjjfffffajniejszy. Moje serce nadal przy bokserach. Chciałabym hodować boksery, ale jeszcze nie trafiłam na źródło/hodowlę, która spełniłaby moje ozekiwania co do cech charakteru rasy.[/QUOTE] Jeżeli chodzi o Azjaty to jednak mi się dziewczyny najbardziej podobają,a szczególnie umaszczenia i uszka:cool3:,myślałam,że część Azjatów należy do rodziców? Bokser to jednak bokser,żadna inna rasa nie przebije i koniec ;)Na wystawie w 2011 roku w Szczecinie spotkałam "OLIVIER Kariera"-wtedy jeszcze młody chłopak był,pręgowany.Zakochałam się w mordce i zachowaniu,czysty lizus :D Z sunieczek "AMBER Mare Balticum" piękne rude umaszczenie i też całuśna.Mam nawet gdzieś w picassie zdjęcia tych psiaków.Mają piękne kufy,a co najważniejsze wystarczająco dużo zmarszczek,bo to właśnie najpiękniejsze w boksiech ;) Jeżeli będziesz chciała to ci wkleję zdjęcia :) Quote
Recommended Posts