Kaaasia Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Piękny i tyle a nie "brzydal" :lol: Mój poprzedni psiak też miał jedno oczko niebieskie a drugie brązowe :cool3: Quote
Karro Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-cUVoiTeOOkM/T0E2L0zk6AI/AAAAAAAAFGo/4HdTWhPFvRA/s600/DSC_4869_m.jpg[/URL] Ale to jest meega :loveu: Quote
wykrywka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Tak się zastanawiam :hmmmm:, takie to "coś" szkaradne a fotki takie piękne :evil_lol:. Oczywiście żartuję - model cudowny, Albin jest niepowtarzalny, zdjęcia jak zwykle rewelacja :klacz: Quote
betty_labrador Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 to taki biały piekny rasowy pies! kiedy nowe fotki? :razz: Quote
Bolsbokser Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='Kaaasia']Piękny i tyle a nie "brzydal" :lol: Mój poprzedni psiak też miał jedno oczko niebieskie a drugie brązowe :cool3:[/QUOTE] Bo takie są naj naj najfajniejsze. [quote name='understandme'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-cUVoiTeOOkM/T0E2L0zk6AI/AAAAAAAAFGo/4HdTWhPFvRA/s600/DSC_4869_m.jpg[/URL] Ale to jest meega :loveu:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: [quote name='wykrywka']Tak się zastanawiam :hmmmm:, takie to "coś" szkaradne a fotki takie piękne :evil_lol:. Oczywiście żartuję - model cudowny, Albin jest niepowtarzalny, zdjęcia jak zwykle rewelacja :klacz:[/QUOTE] Dobrze, że się poprawiłaś :diabloti: A fotki fajne bo model przedni :evil_lol: [quote name='betty_labrador']to taki biały piekny rasowy pies! kiedy nowe fotki? :razz:[/QUOTE] Wkrótce. Jestem tak przemęczona, zwłaszcza wczoraj, że posadziłąm Albina przed sklepem. Poszłam tylko po napój, a kiedy wyszłam ze sklepu, na widok autobusu, zaczęłam do niego biec. W połowie drogi do przystanku kapnęłam się, że Albina bym zostawiła pod sklepem :roll: Quote
FredziaFredzia Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Bolsbokser']Jestem tak przemęczona, zwłaszcza wczoraj, że posadziłąm Albina przed sklepem. Poszłam tylko po napój, a kiedy wyszłam ze sklepu, na widok autobusu, zaczęłam do niego biec. W połowie drogi do przystanku kapnęłam się, że Albina bym zostawiła pod sklepem :roll:[/QUOTE] Rozbawiło mnie to, wybacz. :lol: Quote
Bolsbokser Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Rozbawiło mnie to, wybacz. :lol:[/QUOTE] Też się uśmiałam, wczoraj, sama z siebie. Quote
betty_labrador Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 haha, dobre :D biedny, pewnie się zdziwił co nieco :lol: :) no ja przez to logo tez jestem jakas klapnięta. A Ty kiedy odpoczniesz? :> Quote
Bolsbokser Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Moje słodkie śpiochy :loveu: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-VhNfOzddX_0/T03lo6Cy3EI/AAAAAAAAFMw/zW2m2REXbGM/s600/DSC_5176m.jpg[/IMG] Quote
betty_labrador Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 ale super zdjątko i przyjaźń :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Bolsbokser, czy białe boksery mogą uczestniczyć w wystawach? Czy są całkowicie wykluczone z hodowli? Quote
WATACHA Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Mi się wydaje, że białe nawet nie dostają metryczki, bo ta maść jest wadą.Mogę się mylić, bo tak za bardzo się nie znam, ale gdzieś tak słyszałam. Quote
betty_labrador Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Nie mogą być wystawiane, ta maść nie jest uznana we wzorcu. Po prostu to gen letalny dający wady w postaci gluchoty. Nie zawsze ale często. Quote
Bolsbokser Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='WATACHA']Mi się wydaje, że białe nawet nie dostają metryczki, bo ta maść jest wadą.Mogę się mylić, bo tak za bardzo się nie znam, ale gdzieś tak słyszałam.[/QUOTE] Dostają metrykę i można wyrobić rodowód, ale są niehodowlane. Nie mogą być wystawiane i rozmnażane. Od kilku lat przymiarki są, żeby organizować wystawy białych bokserów, tylko białych, jak w Czechach [URL]http://www.bilyboxer.info/img/5.sraz/foto_rubrika/spol1.jpg[/URL] Przepiękny widok. Sami Blondyni - Zjawiskowe :loveu: a ten na rączkach, w ostatnim rzędzie, najlepszy :) Quote
FredziaFredzia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Dziękuję za odpowiedzi - właśnie się dzisiaj zastanawiałam i szukałam na necie czy są jakieś zdjęcia białych bokserów z wystaw ale nic nie znalazłam. Szkoda, a byłby to piękny widok. ;) Quote
WATACHA Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Bolsbokser']Dostają metrykę i można wyrobić rodowód, ale są niehodowlane. Nie mogą być wystawiane i rozmnażane. Od kilku lat przymiarki są, żeby organizować wystawy białych bokserów, tylko białych, jak w Czechach [URL]http://www.bilyboxer.info/img/5.sraz/foto_rubrika/spol1.jpg[/URL] Przepiękny widok. Sami Blondyni - Zjawiskowe :loveu: a ten na rączkach, w ostatnim rzędzie, najlepszy :)[/QUOTE] No to wychodzi, że słuchałam, ale niezbyt dokładnie. Tylko w takim razie po co mu ten rodowód ;)? Quote
Bolsbokser Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Dziękuję za odpowiedzi - właśnie się dzisiaj zastanawiałam i szukałam na necie czy są jakieś zdjęcia białych bokserów z wystaw ale nic nie znalazłam. Szkoda, a byłby to piękny widok. ;)[/QUOTE] Niestety w Polsce jeszcze nie ma. Ale co jakiś czas postaram się sprostać Twoim oczekiwaniom i będę wrzucać fotki Albina + drugiego białego. To może na początek - stare zdjęcie - Albina i Sabiny w biegu synchroniczym [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-4RmcKQ9Kj1Q/T06KTc7bwWI/AAAAAAAAFM8/iMLfBV6hqkY/s600/Bily%2520Boxer%252012.07.2009%2520063m.jpg[/IMG] Quote
Bolsbokser Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 (edited) [quote name='WATACHA']No to wychodzi, że słuchałam, ale niezbyt dokładnie. Tylko w takim razie po co mu ten rodowód ;)?[/QUOTE] Jak to po co. Bo ma do tego prawo. Jakby właściciel hodowli był uczciwy to dałby metryczkę Albinowi Wyrobiłabym rodowód jemu. Ale facet nie chciał mieć w papierach najwyraźniej mapaprane, że miał białe dwa szczeniaki. Wrrrrr.... długa historia ... Mogę jedynie powiedzieć, że Albin ma urodę po ojcu. Edited February 29, 2012 by Bolsbokser Quote
Kaaasia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Piękna parka w biegu synchronicznym :lol: Quote
Bolsbokser Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Przepraszam Was wszystkich,ze nie pisze w waszych galeriach,ale nie wyrabiam sie. Nie spie jeszcze,bo mam halasujacych sasiadow. Oczy mi juz z orbit ze zmeczenia wyskakuja. Od miesiaca dzien w dzien po 22.00. jestem przemeczona. Quote
betty_labrador Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 to jeszcze Ci halasuja? :-o omg.. i nie wiedza co to cisza nocna :roll: Quote
Bolsbokser Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='betty_labrador']to jeszcze Ci halasuja? :-o omg.. i nie wiedza co to cisza nocna :roll:[/QUOTE] No nie wiedze. A ja wlasnie zaspalam do pracy. Czuje sie jak zombi. Quote
Amber Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Radziłabym zatelefonować po odpowiednie służby... Czasem jest tak, że ludzie nawet sobie nie zdają sprawy, że są uciążliwi i dopiero po upomnieniu zauważają swoje błędy ;) Quote
Recommended Posts