Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak się zastanawiam :hmmmm:, takie to "coś" szkaradne a fotki takie piękne :evil_lol:.
Oczywiście żartuję - model cudowny, Albin jest niepowtarzalny, zdjęcia jak zwykle rewelacja :klacz:

Posted

[quote name='Kaaasia']Piękny i tyle a nie "brzydal" :lol:
Mój poprzedni psiak też miał jedno oczko niebieskie a drugie brązowe :cool3:[/QUOTE]
Bo takie są naj naj najfajniejsze.

[quote name='understandme'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-cUVoiTeOOkM/T0E2L0zk6AI/AAAAAAAAFGo/4HdTWhPFvRA/s600/DSC_4869_m.jpg[/URL]

Ale to jest meega :loveu:[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu:

[quote name='wykrywka']Tak się zastanawiam :hmmmm:, takie to "coś" szkaradne a fotki takie piękne :evil_lol:.
Oczywiście żartuję - model cudowny, Albin jest niepowtarzalny, zdjęcia jak zwykle rewelacja :klacz:[/QUOTE]
Dobrze, że się poprawiłaś :diabloti:
A fotki fajne bo model przedni :evil_lol:

[quote name='betty_labrador']to taki biały piekny rasowy pies!
kiedy nowe fotki? :razz:[/QUOTE]
Wkrótce.
Jestem tak przemęczona, zwłaszcza wczoraj, że posadziłąm Albina przed sklepem. Poszłam tylko po napój, a kiedy wyszłam ze sklepu, na widok autobusu, zaczęłam do niego biec. W połowie drogi do przystanku kapnęłam się, że Albina bym zostawiła pod sklepem :roll:

Posted

[quote name='Bolsbokser']Jestem tak przemęczona, zwłaszcza wczoraj, że posadziłąm Albina przed sklepem. Poszłam tylko po napój, a kiedy wyszłam ze sklepu, na widok autobusu, zaczęłam do niego biec. W połowie drogi do przystanku kapnęłam się, że Albina bym zostawiła pod sklepem :roll:[/QUOTE]

Rozbawiło mnie to, wybacz. :lol:

Posted

Mi się wydaje, że białe nawet nie dostają metryczki, bo ta maść jest wadą.Mogę się mylić, bo tak za bardzo się nie znam, ale gdzieś tak słyszałam.

Posted

[quote name='WATACHA']Mi się wydaje, że białe nawet nie dostają metryczki, bo ta maść jest wadą.Mogę się mylić, bo tak za bardzo się nie znam, ale gdzieś tak słyszałam.[/QUOTE]
Dostają metrykę i można wyrobić rodowód, ale są niehodowlane. Nie mogą być wystawiane i rozmnażane.
Od kilku lat przymiarki są, żeby organizować wystawy białych bokserów, tylko białych, jak w Czechach [URL]http://www.bilyboxer.info/img/5.sraz/foto_rubrika/spol1.jpg[/URL]
Przepiękny widok.
Sami Blondyni - Zjawiskowe :loveu:
a ten na rączkach, w ostatnim rzędzie, najlepszy :)

Posted

[quote name='Bolsbokser']Dostają metrykę i można wyrobić rodowód, ale są niehodowlane. Nie mogą być wystawiane i rozmnażane.
Od kilku lat przymiarki są, żeby organizować wystawy białych bokserów, tylko białych, jak w Czechach [URL]http://www.bilyboxer.info/img/5.sraz/foto_rubrika/spol1.jpg[/URL]
Przepiękny widok.
Sami Blondyni - Zjawiskowe :loveu:
a ten na rączkach, w ostatnim rzędzie, najlepszy :)[/QUOTE]

No to wychodzi, że słuchałam, ale niezbyt dokładnie.
Tylko w takim razie po co mu ten rodowód ;)?

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Dziękuję za odpowiedzi - właśnie się dzisiaj zastanawiałam i szukałam na necie czy są jakieś zdjęcia białych bokserów z wystaw ale nic nie znalazłam. Szkoda, a byłby to piękny widok. ;)[/QUOTE]
Niestety w Polsce jeszcze nie ma.
Ale co jakiś czas postaram się sprostać Twoim oczekiwaniom i będę wrzucać fotki Albina + drugiego białego.
To może na początek - stare zdjęcie - Albina i Sabiny w biegu synchroniczym

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-4RmcKQ9Kj1Q/T06KTc7bwWI/AAAAAAAAFM8/iMLfBV6hqkY/s600/Bily%2520Boxer%252012.07.2009%2520063m.jpg[/IMG]

Posted (edited)

[quote name='WATACHA']No to wychodzi, że słuchałam, ale niezbyt dokładnie.
Tylko w takim razie po co mu ten rodowód ;)?[/QUOTE]
Jak to po co. Bo ma do tego prawo.
Jakby właściciel hodowli był uczciwy to dałby metryczkę Albinowi Wyrobiłabym rodowód jemu.
Ale facet nie chciał mieć w papierach najwyraźniej mapaprane, że miał białe dwa szczeniaki.
Wrrrrr....
długa historia ... Mogę jedynie powiedzieć, że Albin ma urodę po ojcu.

Edited by Bolsbokser
Posted

Przepraszam Was wszystkich,ze nie pisze w waszych galeriach,ale nie wyrabiam sie. Nie spie jeszcze,bo mam halasujacych sasiadow. Oczy mi juz z orbit ze zmeczenia wyskakuja. Od miesiaca dzien w dzien po 22.00.
jestem przemeczona.

Posted

[quote name='betty_labrador']to jeszcze Ci halasuja? :-o omg.. i nie wiedza co to cisza nocna :roll:[/QUOTE]

No nie wiedze. A ja wlasnie zaspalam do pracy. Czuje sie jak zombi.

Posted

Radziłabym zatelefonować po odpowiednie służby... Czasem jest tak, że ludzie nawet sobie nie zdają sprawy, że są uciążliwi i dopiero po upomnieniu zauważają swoje błędy ;)