Bolsbokser Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Kawalier']Hej, witam wieczorowo. Bardzo podobają mi się "portrety" Twojego diabła w anielskiej skórze. https://lh6.googleusercontent.com/-OQyIGWeDMxI/TtlIJrka-XI/AAAAAAAAEzQ/G3cCJhy7yxI/s600/DSC_7142.JPG A ta "bomba" mnie zmiotłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye::roflt:... aż boli mnie przepona. Na konkurs z tym zdjęciem! Pozdrawiam. Ciesze sie ze zdjecia sie podibaja :) odnosnie odkurzasza ... No coz, Albinowi wiele nie trzeba. Zasnie wszedzie :) Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Bolsbokser']Pod oczami ? Są cały czas, raz mniejsze, raz większe. Nie ma tragedii, więc odpuściła sobie wycieranie ich. Ale do zdjeć, na których ma wyjść ładnie, staram się ich pozbyć.[/QUOTE] To walka z wiatrakami, większość bokserów nie ma kanałów łzowych... Quote
Kawalier Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='andegawenka']To walka z wiatrakami, większość bokserów nie ma kanałów łzowych...[/QUOTE] A znacie jakieś preparaty, dla naszego Cavsa, bo jego oczy wycieramy mu min. raz dziennie, ale w wietrzną pogodę nasila mu się jeszcze bardziej, więc mam pytanie o sprawdzony środek. Pozdrawiam. Quote
Karro Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Kociaków dawno nie widziałam :) Wrzuć coś ;) Quote
Bolsbokser Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Nie znam sprawdzonych preparatów do zacieków. Kociaków dawno nie fociłam. Muszę poszperać w starociach. Mam takie: KOT firmowy Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Kawalier']A znacie jakieś preparaty, dla naszego Cavsa, bo jego oczy wycieramy mu min. raz dziennie, ale w wietrzną pogodę nasila mu się jeszcze bardziej, więc mam pytanie o sprawdzony środek. Pozdrawiam.[/QUOTE] Na poczatku krople i maść przez lekarza przepisane a potem już odpuściłam i tony chusteczek zużywałam. Poznałam przez te 13 lat dużo bokserów i każdy miała ten sam problem... Quote
Kawalier Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Witam. Eleganckie zdjęcie - a ten "aniołek" robi takie miny, że ja nie "wyrabiam":cool3: Quote
Bolsbokser Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='andegawenka']Na poczatku krople i maść przez lekarza przepisane a potem już odpuściłam i tony chusteczek zużywałam. Poznałam przez te 13 lat dużo bokserów i każdy miała ten sam problem...[/QUOTE] Dlatego sobie odbuściłam tę walkę z wiatrakami :) A od tego jest Photo Shop :evil_lol: Jak ma być ładnie na zdjęciu, trzeba zacieki rozjaśnić :eviltong: [quote name='Kawalier']Witam. Eleganckie zdjęcie - a ten "aniołek" robi takie miny, że ja nie "wyrabiam":cool3:[/QUOTE] Heh, dziąkujemy. Nie muszę się nawet wysilać, żeby mu taką fotkę cyknąć - non stop robi durne miny :evil_lol: Quote
Telimena Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 robisz przepiękne zdjęcia, ciężko oczy oderwać, zapisuję :) Quote
andegawenka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Telimena']robisz przepiękne zdjęcia, ciężko oczy oderwać, zapisuję :)[/QUOTE] Kochane pysio w Twoim avatarku:loveu: Quote
Telimena Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='andegawenka']Kochane pysio w Twoim avatarku:loveu:[/QUOTE] no baaa... :) w domu mam trzy takie ;) Quote
tatankas Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Telimena']no baaa... :) w domu mam trzy takie ;)[/QUOTE] Już ci zazdroszczę :) Ja też chcę :( Tylko jedno stoi na przeszkodzie-muszę TZ-ta wyrzucić z domu :D Quote
WATACHA Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Do zakupu powyżej jakiej kwoty taki gratisik ;)? https://lh4.googleusercontent.com/-oXZY0t8YWxk/Ttp2EQ8Qj_I/AAAAAAAAEzw/T0kODrBx7xI/s600/DSC_3246m.jpg Quote
Bolsbokser Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Telimena']robisz przepiękne zdjęcia, ciężko oczy oderwać, zapisuję :) Dziękujemy i witamy Telimenko :) [quote name='WATACHA']Do zakupu powyżej jakiej kwoty taki gratisik ;)? https://lh4.googleusercontent.com/-oXZY0t8YWxk/Ttp2EQ8Qj_I/AAAAAAAAEzw/T0kODrBx7xI/s600/DSC_3246m.jpg Noooo ... drogo, drgo nas wyniosły te zakupy. Quote
Karro Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Widzę że nie tylko moje kotowate pakują się do toreb wszelkiego rodzaju :D:D Quote
Bolsbokser Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='understandme']Widzę że nie tylko moje kotowate pakują się do toreb wszelkiego rodzaju :D:D Oj, tak. Moje ruski (poprzedni i obecny) uwielbiają pakować się do toreb :) Wrzucam sesję Albina :) Quote
FredziaFredzia Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/-BD4Wv1ijdhU/TujeWumzHaI/AAAAAAAAE68/rbxPQJG_sLo/s512/DSC_4437_retm.jpg Pokażę język, o! Boski jest! Quote
Bolsbokser Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 On uwielbia język pokazywać :) Później wrzucę resztę fotek studyjnych :) Quote
necianeta89 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 następnym razem podciągnij tło bardziej do przodu, by miało równy spad. Wtedy nie będzie widać zgięcia. Quote
Bolsbokser Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 necianeta89 napisał(a):następnym razem podciągnij tło bardziej do przodu, by miało równy spad. Wtedy nie będzie widać zgięcia. Ja to wiem, ale nie mogłam już bardziej tego przesunąć, a Albin uwalił się, gdzie uwalił Widzę to załamanie, ale uważam,że jest ono do wybaczenia. NIejednokrotnie widziałam zdjęcia spod ręki twz frofasjonalistów, gdzie tło było pozagniatane/pofalowane, pościągane po prostu na plecach i na podłodze - masakra. Ale dzięki za uwagę. Niestety tutaj miałam ograniczenia techniczne :) Podciągnąć się nie dało, tam była po prostu nierówność. Quote
necianeta89 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 na studiu się akurat znam, bo dwa lata wałkowałam go w szkole ;) więc tylko daje rady ;) Nie musisz z nich korzystać :) Oraz nie uważam, że jest jakieś bardzo złe. Jest ok, ale zawsze może być tylko lepiej ;) Quote
Bolsbokser Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 necianeta89 napisał(a):na studiu się akurat znam, bo dwa lata wałkowałam go w szkole ;) więc tylko daje rady ;) Nie musisz z nich korzystać :) Oraz nie uważam, że jest jakieś bardzo złe. Jest ok, ale zawsze może być tylko lepiej ;) Ale ja nie odebrałam Twoich cennych uwag źle :) Tylko mówię, że to nie zmarszcza tła, tylko tam był dywan pod spodem i nie mogłam go zwinać, bo jest przymocowany do podłogi. A uwagi Twoje cenne są. Dziękuję. Quote
tatankas Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Skąd my to znamy: Aha już wiem: Ach te boksiowe języki:):):) Quote
Recommended Posts