Kaaasia Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Nie ma to jak śnieżna biel ;) https://lh3.googleusercontent.com/-MSkeljEzyXo/T3gZxd1l5JI/AAAAAAAAFek/8gjjBh7svNY/s600/DSC_5395.jpg Ale najważniejsze- brudny pies to szczęśliwy pies :multi: Bolsbokser napisał(a):Psy się tak samo brudzą, czy ciemne, czy jasne, tylko na ciemnych tego tak nie widzisz i nie masz tej świadomości, że jest w rzeczywistości ujeba ...y, myśląc, że jest czysty. Jeśli czegoś nie widać, to znaczy że tego nie ma i tego się będę trzymać :evil_lol: Quote
andegawenka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 WATACHA napisał(a):Wykąpałaś go, czy się wytarł o kanapę:evil_lol:? Bolsbokser napisał(a): Kąpiel zaliczona jeszcze u koleżanki w wannie. Musiałam go przecież jakoś do samochodu wrzucić ... Główkowałam, gdzie go umiescisz w drodze powrotnej.... Quote
Amber Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Haha super... brudas, brudas, brudas... i czyścioszek na fotelu pozuje :loveu: :lol: Quote
tatankas Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Moja też uwielbia błotne kąpiele,chyba te nasze psiaki podsłuchały,że błotne kąpiele dobre na urodę :D:D:D Moja w lato żadnej kałuży nie odpuści,wszystkie psiaki omijają,albo na paluszkach przechodzą,a ta się w samym środku kałuży zawsze położy ;) Quote
Bernese Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Ma takie oczka jak moja niunia :D Piękny nie widziałam ładniejszego! :loveu: Quote
Bolsbokser Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Przepraszam, ale ostatnio nie mam czasu wolnego. A teraz się muszę iść pakować, booooo .... przeprowadzamy się. I możliwe, że niedługo Albin będzie miał kompana :) Quote
Bolsbokser Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 andegawenka napisał(a):O! też boksia? Niestety nie. Mąż chce większego, więc obstawia bordoga, bullmastifa i mastifa angielskiego. Ale za jakiś czas, może i kolejny boksio się pojawi. Kwestia dogadania się :) Quote
wykrywka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Mam nadzieję, że Albinowi spodoba się nowe miejsce :lol:. Nie wspomnę, że też bym chętnie je zobaczyła oczywiście w tle Abina. Quote
Bolsbokser Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Skrzeszew, za Nowym Dworem Mazow., niedaleko zapory w Dębe. Jak się przeprowadzimy, to fotki wstawimy :P Quote
Bolsbokser Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Jutro albo pojutrze przywitamy nowego członka rodziny. Albin spacerował dzisiaj z nim 4 godziny. I jestem z niego dumna, ponieważ żadne z nich nie przejawiało agresji do siebie. Co nie jest zawsze oczywiste ze strony Albina, ponieważ Albek jest wybredny i nie każdego lubi, zwłaszcza większego od siebie. A najgorzej, kiedy dominuje nad nim. To oczywiście był szczeniak, 8-miesięczny. Ale dzisiejsze spotkanie dało bardzo duże szanse na powodzenie tego duetu. Zagości u nas Tosa Inu. Quote
wykrywka Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Nowy członek rodziny :crazyeye: i w dodatku 8-miesięczny? To dopiero będą foty, będzie co oglądać :lol: Quote
Bolsbokser Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 (edited) Foty beda w swoim czasie. Ale najwazniejsze teraz zeby wszystkie zwierzaki zgrac ze soba. Wczorajszy spacer dal duza nadzieje na powodzenie relacjo albina z bravo. Albin nie jest dominujacy,ale nie lubi kiedy nad nim dominuja. Na szczescie bravo to jeszcze szczeniak i generalnie nie wykazuje dominacji nad innymi psami. Jest dosc uleglym psem. Jak na Tosę, jest wyjątkowo misiowaty. Edited June 10, 2012 by Bolsbokser Quote
Bolsbokser Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Amber, tak to samiec. No już tak mamy, że tylko samce lubimy. Leszek się w nim zakochał. Idealna rasa dla niego pod względem temperamentu. Dzisiaj do nas przyjedzie :) Quote
FredziaFredzia Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 I jak to u dużych ras, 8 miesięcy a ogromny. :lol: Ale świetny jest, gratuluję! Quote
Bolsbokser Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 FredziaFredzia napisał(a):I jak to u dużych ras, 8 miesięcy a ogromny. :lol: Ale świetny jest, gratuluję! I jeszcze sporo urośnie :) Przez krótki czas będzie trzeba się przemęczyć z nim w mieszkaniu, ale nie długo. Nie dość, że w mieszkaniu, to jeszcze z Albinem i dwoma kotami. Dobrze, że 3 pokoje mamy. Dla każdego znajdzie się kącik. Quote
Bolsbokser Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Będziecie wystawiać? Raczej nie. Ale szkolić tak. Na jednej wystawie już był. Nam nie zależy na wystawianiu. Kryć nim też nie będziemy. On będzie do kochania i do pilnowania. Quote
Bolsbokser Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Znajomi moich rodziców mają Tosę. Noi Leszek zakochał się w tej rasie. Quote
Recommended Posts