Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andegawenka napisał(a):
Nic z tego co pisałyście nie zrozumiałam:oops::placz:. Kupię lepszą cyfrówkę

Ja też na początku jak słuchałam rozmów bolsboxer z inną dogomaniaczką sobie myślałam,że czarna magia,dopiero niedawno koleżanki mąż wyjaśnił mi jak się czas i Iso ustawia.Jestem dopiero na początku drogi ;)

Posted

Amber napisał(a):
Jak się podobało w Choszczówce? :)

Ja tam foty w ruchu walę na trybie sportowym i tyle :eviltong:

Całkiem przytulne miejsce, ale muszę się wybrać, kiedy będzie taaaaaaki wysyp wrzosów, co masz na fotce z Jarim :) Przepiękny widok, aż sobie gdzieś tę Twoją fotkę skrobnęłam i zapisałam na dysku :eviltong:

A jeśli chodzi o tryby automatyczne i półauto - nie dotykam się . Pstrykam tylko na manualnu, to takie moje zboczenie.

Posted

Tobie jest łatwiej pstrykać na manualu bo masz obiektywy ze stałym światłem ;)

Co do wrzosów to musisz poczekać do września :)

Posted

Amber napisał(a):
Jak się podobało w Choszczówce? :)

Ja tam foty w ruchu walę na trybie sportowym i tyle :eviltong:

Jak na razie ja też,ale widzę różnicę na trybie sportowym auto,a na manualu u Bolsbokser-duża różnica jednak-ja przynajmniej widzę ;)

Posted

Pięknego masz tego Albina :) A jakie miny strzela:evil_lol:
Moja teściowa ma białego psa, głuchego. I stwierdziłam po tych waszych historyjkach i zdjęciach, że to to samo jak nic.. Duży pies, a mały rozumek. Pozdrawiamy:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

WATACHA napisał(a):
O mamo , ale brudas ha,ha,ha.Ja bym nie mogła mieć białego psa...a mojemu mężowi marzy się west :-?...i bulterier:mdleje:

Twój ciemny tak samo się brudzi, tylko ... czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ...
Z dwojga złego ... bulterier lepszy ;)
WATACHA napisał(a):
Wykąpałaś go, czy się wytarł o kanapę?

Kąpiel zaliczona jeszcze u koleżanki w wannie. Musiałam go przecież jakoś do samochodu wrzucić ...

Posted

Bolsbokser napisał(a):
Twój ciemny tak samo się brudzi, tylko ... czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ...
Z dwojga złego ... bulterier lepszy ;)

No może nie aż tak ;).Ale czasami czuje przy głaskani szczególnie po działce :).

Kąpiel zaliczona jeszcze u koleżanki w wannie. Musiałam go przecież jakoś do samochodu wrzucić ...

No tak zawsze lepiej u kogoś nabrudzić:diabloti:

Posted

WATACHA napisał(a):
No tak zawsze lepiej u kogoś nabrudzić:diabloti:

Psy się tak samo brudzą, czy ciemne, czy jasne, tylko na ciemnych tego tak nie widzisz i nie masz tej świadomości, że jest w rzeczywistości ujeba ...y, myśląc, że jest czysty.

Posted

Bolsbokser napisał(a):
Psy się tak samo brudzą, czy ciemne, czy jasne, tylko na ciemnych tego tak nie widzisz i nie masz tej świadomości, że jest w rzeczywistości ujeba ...y, myśląc, że jest czysty.

Mi chodziło o to, że wykąpałaś go U KOLEŻANKI ;)

Moje nie peplaja się w błocie ;), może Mentor czasami.Ale Leoś nigdy w życiu.