as_animali Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Prawdopodobnie jutro,jeśli uda się skołować transport.Jesteśmy w trakcie załatwiania. Jestem bardzo wdzięczna za wszystkie deklaracje i zainteresowanie wątkiem-BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
as_animali Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Proszę się upomnieć jeśli kogoś nie uwzględniłam w pierwszym poście,a się zadeklarował. Quote
as_animali Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [B]E-S[/B] nie mogę wysłać do Ciebie nr konta na PW!!!Jak się z Tobą skontaktować?? Quote
as_animali Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Ciapuś jedzie jutro do yumanji!! Transport załatwiony! Quote
Argat Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Świetna wiadomość! Może za zgodą deklarujących przepiszemy deklaracje Leny na Ciapka? Mam też kilka wpłat i pieniądze z bazarku Quote
Bjuta Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ciapusiu - jednorazowo tylko cię wspomogę. Poproszę nr konta. Quote
edek Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='Argat']Świetna wiadomość! Może za zgodą deklarujących przepiszemy deklaracje Leny na Ciapka? Mam też kilka wpłat i pieniądze z bazarku[/QUOTE] Super byłoby a mogłabyś sie zapytać ?? ja oczywiście zgadzam się na przeniesienie mojej deklaracji :) Quote
Argat Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='edek']Super byłoby a mogłabyś sie zapytać ?? ja oczywiście zgadzam się na przeniesienie mojej deklaracji :)[/QUOTE] Tak, ale poczekam jeszcze na ostateczną decyzję w sprawie Leny Quote
as_animali Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Dziękuję wszystkim! Bjuta-już wysyłam nr konta na PW. Argat-jeśli udałoby Ci się z deklaracjami Lenki to byłabym bardzo wdzięczna Quote
ocelot Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Kochani jestem juz w domu, zejdzie mi trochę zanim odrobię zaległości. Moze mi ktoś streścic co u Ciapka? Ostatecznie chodzi po moim osiedlu:) Quote
as_animali Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Jutro jedzie do hoteliku do yumanji-tak w skrócie :) Quote
ocelot Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='as_animali']Jutro jedzie do hoteliku do yumanji-tak w skrócie :)[/QUOTE] To super:) Transport jest? Quote
PACZEK Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='as_animali']Jutro jedzie do hoteliku do yumanji-tak w skrócie :)[/QUOTE]Wspaniałe wiadomosci!!! Coś wspominałaś o murze kilka postów temu a pamiętasz taką piosenkę "a mury runą runą runą" wspaniale że się nie poddaliście zwłaszcza Ty i edek CIAPUEK ma waleczne Cioteczki.Jeszcze czujność do wyjazdu, a jak będzie u yumanji to walka o forsę i DS ale strach o życie psiaka ustąpi. Quote
oleska Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 bardzo dobre wiescie, bede pamietac jak rozmawialysmy:) Quote
Elka_Ka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Jestem na zaproszenie i widzę dobre wiadomości:bigcool: Cieszę się bardzo, że udało się piesiowi załatwić hotelik, niestety nie mogę wspomóc grosikiem bo jestem pod kreską:-( Quote
edek Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='Elka_Ka']Jestem na zaproszenie i widzę dobre wiadomości:bigcool: Cieszę się bardzo, że udało się piesiowi załatwić hotelik, niestety nie mogę wspomóc grosikiem bo jestem pod kreską:-([/QUOTE] Witamy serdzecznie :) Quote
Itske Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Witam, też tu jestem na zaproszenie, poprosze numer konta, wyślę cosik, sorki, ze nieduzo, ale finansowa klapa Quote
edek Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='Itske']Witam, też tu jestem na zaproszenie, poprosze numer konta, wyślę cosik, sorki, ze nieduzo, ale finansowa klapa[/QUOTE] Witam serdecznie, za każdą złotówkę dziękujemy. Konto wysłałam na pw :) Quote
MiliVanili Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Biedactwo, podniosę Was, więcej niestety zrobić nie mogę :( Quote
Jolusia Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Witam serdecznie, jestem tu na zaproszenie edka. Przeczytałam cały wątek Ciapusia. Biedactwo, on rzeczywiście potrzebuje pomocy. Zgadzam się na przeniesienie mojej deklaracji z Leny na Ciapka, oczywiście pod warunkiem, że nie będzie ona potrzebna Lenie. Quote
maczekxp Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 witajcie, jestem na zaproszenie i dziekuję za nie:) proszę o nr konta-zdziebko dorzucę:) Quote
Recommended Posts