wapiszon Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Jestem pełna podziwu dla Biafry !!!!!! No i ukłon dla schronu w Koninie :) W niektórych schronach nawet nie szczepią przeciwko wściekliznie:( Quote
martka1982 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 o matko! znowu szok przeżywam.... gdyby gdzieś w domu była kamera to wynika z opisu, że byłoby co oglądać........ aha! a co do konkursu obstawiam: Maczka - kuchnia Dumka - przedpokój dlaczego? Maczka od razu pokazala ze ma wilczy apetyt, wiec pewnie buszowala po kuchni, a Dumka nadal szuka możliwości wydostania się, wie już,że przedpokój to miejsce, przez które się przechodzi wychodząc, a może można również wyjść przez szafkę? przy okazji nadepnęlo jej się na worek, no a podskoki sprawiły,że ściągnęło jej się kurtki z wieszaka.... ktoś ma inną wizję?:) Quote
annavera Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ja myślę, że plastikowe butelki to robota Maczki :D A Dumka zauważyła, że fajnie trzeszczy,to się przyłączyła :) Mój pies uwielbia walczyć z butelkami :D A co do kurtek to może Dumka podpatrzyła, że trzeba taką założyć żeby wyjść ;) Quote
si_bcw Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 opowieści biafry mrożą krew w żyłach i rozśmieszają - oby biafra zachowała dobry humor ;) ja tam boję się mieć wizje żeby się nie sprawdziły :D było parę wpłat 2.08.: bjuta 5zł suślik 30zł asiakpyziak 50zł olena84 30zł Quote
feliksik Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kochani zarzyjcie - nikogo prawie na wątku, pies wyrzucony z auta i potrącony kolejnym - tragedia - nie ma nawet tymczasu: http://www.dogomania.pl/threads/212244-Wyrzucony-z-samochodu-i-potrącony-przez-samochód-Rudasek.-Błagam-o-pomoc.#post17373009 Quote
martka1982 Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 napisz si ile wyniósł was transport, może by warto było zwrócić schronisku chociaż część, jak myślicie? oni sami opłacili, a my mamy trochę odłożone z wpłat jednorazowych szukam kogoś do wizyty przed adopcją w Polkowicach, znacie? Quote
troll.spoko Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Oj Dumciu, Dumciu! Ależ ci się koleżanka trafiła. Ciekawe, która, którą do złęgl namawia. Biafra to musi mieć anielską cierpliwośc i ogromną miłość do psiaków, dlatego jestem spokojna o los tych psinek. Oby się zsocjalizowały i domek znalazły jak najszybciej. Będzie miał z nich domek pociechę:) Quote
Olga7 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Będzie ,będzie mial z czego cieszyć się na pewno -a jeszcze bardziej ,gdyby obie sprytne sunia razem adoptował .Moc wrażeń zapewniona na dlugo chyba ..;) Chyba ,że po naukach u Biafry da się je zmienić w grzeczne aniolki ..:evil_lol: Quote
annavera Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 ja myślę, ze będą z nich jeszcze prawdziwe damy ;) Quote
troll.spoko Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 annavera napisał(a):ja myślę, ze będą z nich jeszcze prawdziwe damy ;)Też mam taką nadzieję. Widać z daleka po manierach;) Quote
si_bcw Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 oby oby... czekamy na biafrę ;) na koncie wpłata od rudakacha 50zł Quote
Biafra Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 troll.spoko napisał(a):Też mam taką nadzieję. Widać z daleka po manierach;) Tak... Pozazdrościć temu kto adoptuje chociaż jedną z nich :diabloti: Żeby nam nie umknęło później : w ogłoszeniach Maczki trzeba będzie koniecznie napisać DOM BEZ PRALKI lub reklamacji nie uwzględnia się. A jak nie chce prać w balii i zechce mu się ją jednak włączyć, a nie daj Boże wirować to niech sobie potem radzi sam :p Więcej nie powiem, bo może potencjalny domek przeczyta forum :eviltong: Ale żeby nie było, że nie ostrzegałam. Reszta bez zmian. To znaczy bez większych sukcesów :oops: Quote
delfy2000 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Biafra --- przecież każdy psiak wie, że pralki z wirówkami są najwiekszym wrogiem zwierzków... ale napisz chociaż na PW co to maleństwo znowu zmalowało... Quote
martka1982 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 właśnie, właśnie...tu jest więcej chętnych poznania przypadków Maczki z pralką Quote
bakusiowa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [FONT=Arial Black]Zapraszam na odlotowy kosmiczny bazarek na pokrycie długów Rysia i Romusia, dwóch piesków z Pszczyny:[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/212181-*-*-*-ALE-ODLOT!!!-Wy%C5%9Blij-d%C5%82ugi-w-Kosmos!-wystrza%C5%82owy-bazarek-Rysia-i-Romusia-do16 Quote
si_bcw Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 kolejne wpłaty: arim 30zł winter7 100zł __Lara 10zł we wtorek przelałam 700zł za Dumkę i Maczkę Quote
annavera Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 a jak moja ulubienica Dumka. Nadal po kątach się chowa i próbuje oknem wyskoczyć ? Quote
martka1982 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 juz nie probuje. jest juz duzy sukces- Dumka załatwia sie tylko na dworze, czesto chodzi na spacerki i juz dobrze wie co nalezy na nich robic:) Biafra mowi,ze mozliwe tez,ze Dumka skakala do okien bo po prostu chciala sie zorientowac gdzie jest i co jest za oknem. gdy Biafra jest w domu lub krząta sie "po obejsciu" Dumeczka jest aniolkiem spiacym sobie smacznie Quote
annavera Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 oooooo super :) czyli nawet już nie chodzi jak cień pod szafkami i stołami tylko jest zrelaksowana. Bo mi wszyscy wokoło mówią, ze nie da się już takiego psa "przestawić" na normalny tryb ... a tu proszę ;) Quote
Secia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Dumeczko przesyłam morskie słoneczko dla ciebie, twojej koleżanki i domku zastępczego :-) Quote
si_bcw Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 super! mam parę zdjęć z dnia transportu, tylko stale nie mam czasu żeby je wgrać i wkleić postaram się dziś wieczorem na jednym Dumka jest wielkim smutasem i jak szczeniak wygląda Quote
feliksik Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ale super wieści - Dumko trzymam za ciebie Quote
si_bcw Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 wpłynęło 40zł (za 2 miesiące) od zabola/zabol/żabola?? nie rozpoznaję nicka ;) Quote
Recommended Posts