Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matko! znowu szok przeżywam.... gdyby gdzieś w domu była kamera to wynika z opisu, że byłoby co oglądać........

aha! a co do konkursu
obstawiam:
Maczka - kuchnia
Dumka - przedpokój

dlaczego? Maczka od razu pokazala ze ma wilczy apetyt, wiec pewnie buszowala po kuchni, a Dumka nadal szuka możliwości wydostania się, wie już,że przedpokój to miejsce, przez które się przechodzi wychodząc, a może można również wyjść przez szafkę? przy okazji nadepnęlo jej się na worek, no a podskoki sprawiły,że ściągnęło jej się kurtki z wieszaka....

ktoś ma inną wizję?:)

Posted

Ja myślę, że plastikowe butelki to robota Maczki :D A Dumka zauważyła, że fajnie trzeszczy,to się przyłączyła :) Mój pies uwielbia walczyć z butelkami :D A co do kurtek to może Dumka podpatrzyła, że trzeba taką założyć żeby wyjść ;)

Posted

opowieści biafry mrożą krew w żyłach i rozśmieszają - oby biafra zachowała dobry humor ;) ja tam boję się mieć wizje żeby się nie sprawdziły :D
było parę wpłat 2.08.:
bjuta 5zł
suślik 30zł
asiakpyziak 50zł
olena84 30zł

Posted

napisz si ile wyniósł was transport, może by warto było zwrócić schronisku chociaż część, jak myślicie? oni sami opłacili, a my mamy trochę odłożone z wpłat jednorazowych

szukam kogoś do wizyty przed adopcją w Polkowicach, znacie?

Posted

Oj Dumciu, Dumciu! Ależ ci się koleżanka trafiła. Ciekawe, która, którą do złęgl namawia. Biafra to musi mieć anielską cierpliwośc i ogromną miłość do psiaków, dlatego jestem spokojna o los tych psinek. Oby się zsocjalizowały i domek znalazły jak najszybciej. Będzie miał z nich domek pociechę:)

Posted

Będzie ,będzie mial z czego cieszyć się na pewno -a jeszcze bardziej ,gdyby obie sprytne sunia razem adoptował .Moc wrażeń zapewniona na dlugo chyba ..;) Chyba ,że po naukach u Biafry da się je zmienić w grzeczne aniolki ..:evil_lol:

Posted

troll.spoko napisał(a):
Też mam taką nadzieję. Widać z daleka po manierach;)

Tak...
Pozazdrościć temu kto adoptuje chociaż jedną z nich :diabloti:
Żeby nam nie umknęło później :
w ogłoszeniach Maczki trzeba będzie koniecznie napisać DOM BEZ PRALKI lub reklamacji nie uwzględnia się.
A jak nie chce prać w balii i zechce mu się ją jednak włączyć, a nie daj Boże wirować to niech sobie potem radzi sam :p

Więcej nie powiem, bo może potencjalny domek przeczyta forum :eviltong:
Ale żeby nie było, że nie ostrzegałam.

Reszta bez zmian. To znaczy bez większych sukcesów :oops:

Posted

juz nie probuje. jest juz duzy sukces- Dumka załatwia sie tylko na dworze, czesto chodzi na spacerki i juz dobrze wie co nalezy na nich robic:) Biafra mowi,ze mozliwe tez,ze Dumka skakala do okien bo po prostu chciala sie zorientowac gdzie jest i co jest za oknem. gdy Biafra jest w domu lub krząta sie "po obejsciu" Dumeczka jest aniolkiem spiacym sobie smacznie

Posted

oooooo super :) czyli nawet już nie chodzi jak cień pod szafkami i stołami tylko jest zrelaksowana. Bo mi wszyscy wokoło mówią, ze nie da się już takiego psa "przestawić" na normalny tryb ... a tu proszę ;)

Posted

super! mam parę zdjęć z dnia transportu, tylko stale nie mam czasu żeby je wgrać i wkleić
postaram się dziś wieczorem
na jednym Dumka jest wielkim smutasem i jak szczeniak wygląda