Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

annavera napisał(a):
jak tam Dumka po powrocie z feralnego wyjazdu ?

w porzadku, ona chyba mysli,ze my sobie z niej jakies zarty stroimy

czekam z niecierpliwoscia az chlopacy podadza nowy termin wyjazdu

Posted

ulka 1108 napisał(a):
Marta, wpłaciłam tak jak Tobie pisałam 10 zł dla Maczki teraz w lipcu i nie rozumiem dlaczego nie ma mnie na liście wpłacających

nie ma Sylwii, ona jest skarbnikiem i nie dała mi jeszcze znać,że wpłata jest, ale spokojnie, jak tylko si napisze,że jest, to ją wpiszę

a jeśli chodzi o wyjazd, kolega naobiecywał i nic z tego nie wyszło.........szukamy innego transportu. niestety mam naderwane wiązadło bo gdyby nie to, to bym pojechała i byłoby po wszystkim a tak to jestem uzależniona od nastrojów i chęci innych:(

Posted

Oby te dwa strachulce dojechaly w koncu do biafry a tam potem nie podkopywaly się w panice pod scianami ,drzwiami ,czy nie chcialy wyskoczyć oknem -;)bo to nie jest chyba domek ? A nawet jak domek,to też ..Pewnie początki nie będą latwe ,ale nie się ucza straszki żyć z ludzmi ..:razz:

Posted

:placz: Ona chyba czeka żebym ja ją tam odwiedziła. :cool3:
Napisz mi dokąd ta podróż, ile piesków ma w końcu jechać i czy jest już kasa to napiszę na FB o transport. Może akurat się coś trafi.

Posted

kasa jest (super by bylo auto na gaz, bo koszt o połowe mniejszy)
trasa konin - sarnów(powiat bedzinski - Dingo ) - Izdebnik (30km za Krakowem - Dumka i Maczka)
muszą jechać dwie osoby.