feliksik Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 szkoda, że Dumeczka nie rozumiała że dostała DS, ale to dla niej za trudne niestety. Wiem coś o uciekaniu, mój Paluszek z podpisu, też zaczyna uciekać, też zaczynam się bać, przecież jest teraz bezpieczny, gdzie on chce uciekać, a to przecież pies zsocjalizowany, grzeczny, czyściutki i wykastrowany a takie numery też zaczyna teraz wyprawiać on też nie rozumie, że lepiej mu zostać w tym miejscu i być bezpiecznym. Dumeczko powodzenia malutka Quote
basiek8 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 A mogę prosić o namiary gdzie mam wpłacić swoją deklarację za lipiec na Dumkę??? Quote
Olga7 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ten strach Dumki przy strachu Maczki to maly pikuś :razz: Ujmując to inaczej,to Dumka może już nieco uczyć Maczkę ,jak bać się mniej ,bo czlowiek nie taki straszny może być jednak....Ten widok spanikowanej Maczki rusza za serce. Pewnie wczesniej biedaczka zawsze musiala ratowac się ucieczką i plaszczeniem się do ziemi. U Biafry poznają czlowieka i życie od lepszej strony. Quote
si_bcw Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 basiek8 napisał(a):A mogę prosić o namiary gdzie mam wpłacić swoją deklarację za lipiec na Dumkę??? zaraz wysyłam jest wpłata od JZ10 20zł, dzięki:) Quote
__Lara Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 A ja się już pogubiłam. Wiem, że przeniosłam swoją deklarację po tym jak Dumka znalazła niby domek, na Maczkę. Ale chyba nie wpłaciłam w końcu swojej doli. (?) Czy mogę prosić o podanie konta? :oops: Quote
martka1982 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 __Lara napisał(a):A ja się już pogubiłam. Wiem, że przeniosłam swoją deklarację po tym jak Dumka znalazła niby domek, na Maczkę. Ale chyba nie wpłaciłam w końcu swojej doli. (?) Czy mogę prosić o podanie konta? :oops: si_bcw pisała mi,że Twoja wpłata jest. potwierdz si, pliz. jesteś w deklaracjach u Maczki wpisana a numer konta przesle i tak,zeby juz sobie byl i czekał Quote
si_bcw Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 jest wpłata od kazik123 - 5zł _Lara, od Ciebie był jeden przelew z 15.06. dla Dumki 10zł Quote
martka1982 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 wyjazdu jutro około 8. przed nimi długa podróż. kciuki potrzebne! Quote
annavera Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 ja będę trzymać. Mam nadzieję, że wieczorkiem będą pierwsze wieści, bo czwartek mam wyjęty z życiorysu szpitalną narkozą i nie wiem kiedy dojdę do siebie. A nie mogę tyle czekać na wieści o Dumce :) Quote
martka1982 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 annavera napisał(a):ja będę trzymać. Mam nadzieję, że wieczorkiem będą pierwsze wieści, bo czwartek mam wyjęty z życiorysu szpitalną narkozą i nie wiem kiedy dojdę do siebie. A nie mogę tyle czekać na wieści o Dumce :) bede w stalym kontakcie telefonicznym z kolegami, wiec jak tylko odjada to dam znac na zdjecia trzeba bedzie poczekac pewnie do czwartku bo oni pozna wroca Quote
__Lara Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 si_bcw napisał(a):jest wpłata od kazik123 - 5zł _Lara, od Ciebie był jeden przelew z 15.06. dla Dumki 10zł Oki, dzięki :) Czyli teraz mam płacić? Czy dopiero w sierpniu? :) Quote
annavera Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 czyli Dumka już jedzie ... ciekawe jaka tam pogoda, bo u nas dziś leje jak z cebra :( Quote
savahna Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 A u nas nawet ładnie. W nocy lało i burza była, a teraz wprawdzie chmurki przemykaja, ale słoneczko świeci. To trzymam kciuki za podróz i aklimatyzacje. Quote
Secia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Dumeczko oby było już tylko lepiej w twoim życiu, ciotka trzyma kciuki :-) Quote
martka1982 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 niech to szlak!!!! samochód im się zepsuł w Łodzi:(( jakaś cewka elektryczna, jeśli starczy im kasy to im naprawią a jeśli nie starczy to wracają na lawecie do Konina:((((((( edit: niestety...nie dość,że nie mają tej cewki w warsztacie,to jeszcze kosztuje to kupę kasy......... suczki wracają do Konina:((((((((( szukamy nowego transportu!!! Quote
Olga7 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Co za pech jednak ...Oby jakos sunie dotarly w koncu do Biafry.Malo ,ze dwa strachulce spanikowane jadą,to jeszcze auto spanikowalo i padło na drodze..:razz: Jak pech to pech.Ale potem będzie lepiej !!. Quote
__Lara Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 martka1982 napisał(a):niech to szlak!!!! samochód im się zepsuł w Łodzi:(( jakaś cewka elektryczna, jeśli starczy im kasy to im naprawią a jeśli nie starczy to wracają na lawecie do Konina:((((((( edit: niestety...nie dość,że nie mają tej cewki w warsztacie,to jeszcze kosztuje to kupę kasy......... suczki wracają do Konina:((((((((( szukamy nowego transportu!!! Ale pech, masakra :( Quote
annavera Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Jedynie Dumka sobie myśli: "he he dwa razy chcieli mnie gdzieś wywieźć ale im się nie udało" :evil_lol: Quote
Asencja Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 trochę się pogubiłam ostatnio jednak wydaje mi się,że nie dostałam konta do wpłat na Dumkę;poproszę więc... edit:jednak dostałam-sorki Quote
martka1982 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 do trzech razy sztuka....chlopaki przymierzaja sie do wyjazdu -pon-sroda Quote
si_bcw Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 wpłaty z 20 lica na konto D&M: 30zł savahna dla Dumki, stała, za 6 miesiecy z góry 10zł asencja dla Dumki, stała za lipiec 50zł asiapyziak dla Dumki stała 10zł Anashar dla Dumki Quote
__Lara Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 martka1982 napisał(a):do trzech razy sztuka....chlopaki przymierzaja sie do wyjazdu -pon-sroda Super :) Ważne, że nie zrezygnowali :) Quote
Recommended Posts