Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szkoda, że Dumeczka nie rozumiała że dostała DS, ale to dla niej za trudne niestety. Wiem coś o uciekaniu, mój Paluszek z podpisu, też zaczyna uciekać, też zaczynam się bać, przecież jest teraz bezpieczny, gdzie on chce uciekać, a to przecież pies zsocjalizowany, grzeczny, czyściutki i wykastrowany a takie numery też zaczyna teraz wyprawiać on też nie rozumie, że lepiej mu zostać w tym miejscu i być bezpiecznym.
Dumeczko powodzenia malutka

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten strach Dumki przy strachu Maczki to maly pikuś :razz: Ujmując to inaczej,to Dumka może już nieco uczyć Maczkę ,jak bać się mniej ,bo czlowiek nie taki straszny może być jednak....Ten widok spanikowanej Maczki rusza za serce. Pewnie wczesniej biedaczka zawsze musiala ratowac się ucieczką i plaszczeniem się do ziemi. U Biafry poznają czlowieka i życie od lepszej strony.

Posted

basiek8 napisał(a):
A mogę prosić o namiary gdzie mam wpłacić swoją deklarację za lipiec na Dumkę???

zaraz wysyłam
jest wpłata od JZ10 20zł, dzięki:)

Posted

A ja się już pogubiłam. Wiem, że przeniosłam swoją deklarację po tym jak Dumka znalazła niby domek, na Maczkę. Ale chyba nie wpłaciłam w końcu swojej doli. (?) Czy mogę prosić o podanie konta? :oops:

Posted

__Lara napisał(a):
A ja się już pogubiłam. Wiem, że przeniosłam swoją deklarację po tym jak Dumka znalazła niby domek, na Maczkę. Ale chyba nie wpłaciłam w końcu swojej doli. (?) Czy mogę prosić o podanie konta? :oops:

si_bcw pisała mi,że Twoja wpłata jest. potwierdz si, pliz. jesteś w deklaracjach u Maczki wpisana a numer konta przesle i tak,zeby juz sobie byl i czekał

Posted

ja będę trzymać. Mam nadzieję, że wieczorkiem będą pierwsze wieści, bo czwartek mam wyjęty z życiorysu szpitalną narkozą i nie wiem kiedy dojdę do siebie. A nie mogę tyle czekać na wieści o Dumce :)

Posted

annavera napisał(a):
ja będę trzymać. Mam nadzieję, że wieczorkiem będą pierwsze wieści, bo czwartek mam wyjęty z życiorysu szpitalną narkozą i nie wiem kiedy dojdę do siebie. A nie mogę tyle czekać na wieści o Dumce :)

bede w stalym kontakcie telefonicznym z kolegami, wiec jak tylko odjada to dam znac
na zdjecia trzeba bedzie poczekac pewnie do czwartku bo oni pozna wroca

Posted

si_bcw napisał(a):
jest wpłata od kazik123 - 5zł
_Lara, od Ciebie był jeden przelew z 15.06. dla Dumki 10zł

Oki, dzięki :) Czyli teraz mam płacić? Czy dopiero w sierpniu? :)

Posted

niech to szlak!!!! samochód im się zepsuł w Łodzi:(( jakaś cewka elektryczna, jeśli starczy im kasy to im naprawią a jeśli nie starczy to wracają na lawecie do Konina:(((((((

edit: niestety...nie dość,że nie mają tej cewki w warsztacie,to jeszcze kosztuje to kupę kasy.........
suczki wracają do Konina:(((((((((

szukamy nowego transportu!!!

Posted

Co za pech jednak ...Oby jakos sunie dotarly w koncu do Biafry.Malo ,ze dwa strachulce spanikowane jadą,to jeszcze auto spanikowalo i padło na drodze..:razz: Jak pech to pech.Ale potem będzie lepiej !!.

Posted

martka1982 napisał(a):
niech to szlak!!!! samochód im się zepsuł w Łodzi:(( jakaś cewka elektryczna, jeśli starczy im kasy to im naprawią a jeśli nie starczy to wracają na lawecie do Konina:(((((((

edit: niestety...nie dość,że nie mają tej cewki w warsztacie,to jeszcze kosztuje to kupę kasy.........
suczki wracają do Konina:(((((((((

szukamy nowego transportu!!!

Ale pech, masakra :(

Posted

wpłaty z 20 lica na konto D&M:
30zł savahna dla Dumki, stała, za 6 miesiecy z góry
10zł asencja dla Dumki, stała za lipiec
50zł asiapyziak dla Dumki stała
10zł Anashar dla Dumki