Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Binguś jest strasznie otyły... aż jak sie go weźmie na rece trudno wymacac jakąś kostke w tej masie tłuszczu...
racjonuje mu jedzonko..ale tez nie mozna go zbyt drastycznie odchudzic w jeden miesiac....to troche potrwa..

Posted

Ale gdzie zaksięgowane? Ja puściłam dopiero wczoraj po rozmowie z kierowniczką bo mi powiedziała , że oni puścili już ze swojego konta bo mieli zapisaną taką datę płatności więc ja z Bingowej puli puściłam im 300 by zwrócić.

Posted

caryca26 napisał(a):
Ale gdzie zaksięgowane? Ja puściłam dopiero wczoraj po rozmowie z kierowniczką bo mi powiedziała , że oni puścili już ze swojego konta bo mieli zapisaną taką datę płatności więc ja z Bingowej puli puściłam im 300 by zwrócić.

zaksięgowane w pierwszym poście, czyli po prostu zapisałam tam tę informację

Posted

caryca, chyba mnie nie zrozumialas, w poscie nr 760 napisalas,ze przelalas 300zl, wiec ja wpisalam w pierwszym poscie,ze kolejny miesiac zostal oplacony a nastepnie poinformowalam,ze na koncie Bingo zostalo niecale 200zl, bo tak wynika z wpłat,które wpisuje w pierwszym poście

Posted

....a już sie przyznam...chociaż troche sie bałam że sie obrazicie...
Binguś już chyba na drugi dzień pobytu został BRONKIEM.... bo z niego taki niesforny, grubaśny, kulkowaty Bronek jest....

ale teraz już od dawna mój Bronek nie powarkuje na mnie...
ciągle usiłuje mi wepchac nosek do głaskania do ręki...a nawet lubi na kolankach chwilke posiedziec...

Posted

caryca26 napisał(a):
Bronek jest cool:) Mnie też się podoba.Z tego co pisze kikou wynika jasno ,że jest super psiakiem i Grażyna go po prostu nie doceniła.

znaczy..... jest specyficzny, jest bystry i milusi.... ale tylko kiedy sam chce, trudno go do czegoś zachęcic na co ochoty nie ma, ma swoje poglądy na wiele spraw oraz ma swoje humorki i.... sporo też szczeka...
generalnie to taki psiak dla wielbicieli kotów bardziej ;) , dla pańci która bedzie szanowała jego indywidualnośc...