Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żeby znaleźć mu miejsce z małą ilością psów. Nie wiem ile Kasia ma - ale z kilkanaście chyba ma... Z Zabrza ma 4, Chojrak, ta duża ONka sympatyczna, taki mały biały wrednawy, dwa mikrusy młodziaki, Majka, Lisio, i kot który myśli że jest starym psem. No to z 11 na pewno. Tam jest duży wybieg, no i cały dół domu no i jest Kasia, która z nimi stale jest, ale dla Bingo to będzie mega stres. Co prawda znacznie mniejszy niż schronisko... Może ktoś ma inny pomysł na kameralny, domowy tymczas?

Posted

[quote name='Lionees']Ja mam 4,ale Oskarek z Konina nie przyjmie juz nawet pół psiaka:shake:[/QUOTE]

pamiętasz,że on miał początkowo jechać do Ciebie zamiast Kolczyka?
później zmieniłyśmy plany

kurcze, gdyby Oskar nie był taki zaborczy......

Posted

[quote name='Bjuta']Wiem... :( :( Nawet Bartusia musieliśmy przenieść :)

Bjutko Bartuś musiał być przeniesiony,bo bał się Kajtka z Sosnowca...teraz Kajtek już coraz starszy,jest już u mnie 2 lata i ma chyba z 15 lat i więcej śpi niż nie śpi,także Kajcyna to nie problem.Tydzień temu przyjechał do mnie Oskarek z Konina,ten to dopiero rozstawia psiaki po kątach;)Nawet Kajtka:-o.Dlatego póki Oskarek nie znajdzie domu,to żaden psiak nie może być do mnie wprowadzony:shake:Chociaż Binguś jest mi bliski,bo to Koniński kawaler

[quote name='martka1982']pamiętasz,że on miał początkowo jechać do Ciebie zamiast Kolczyka?
później zmieniłyśmy plany

kurcze, gdyby Oskar nie był taki zaborczy......

I dobrze się stało,że Kolczyś przyjechał,mnie pokochał i niestety u mnie umarł.Ale u siebie w domu:-(

Posted

nawet jeśli nie ściemnia, to nie znaczy, że w dt Bingo będzie się zachowywał tak samo - wszystko zależy od podejścia i doświadczenia kikou. wiadomo, że na początku będzie rozpracowywał nowe miejsce.

Posted

Dzwoniłam do Pani , której namiary dostałam od Bjuty. Bardzo miła osoba . Powiedziałam jej ,że Bingo siusia i że trzeba go często wyprowadzać . Wysłałam jej zdjęcia Binga na maila. Pani ma jednego psa ( chyba onkę ) i koty . Więc dla Binga znajome otoczenie. Ma też dziecko , mówiłam że Bingo potrzebuje czasu ,żeby się przyzwyczaić i ze nie lubi przytulania. Dam numer tej Pani do schroniska i mam nadzieję ,że może to wypali.

Posted

Przypominam się, że hotelikowałam u siebie Binga. Mam prośbę do dwóch Pań, które odbierały ode mnie Binga. Proszę o pilny kontakt na pw. Sprawa dla mnie bardzo ważna.