Lionees Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Co za patowa sytuacja...stary pies przerzucany z miejsca na miejsce,ech...:-( serce boli,ale co zrobić?:-( Quote
Bjuta Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Żeby znaleźć mu miejsce z małą ilością psów. Nie wiem ile Kasia ma - ale z kilkanaście chyba ma... Z Zabrza ma 4, Chojrak, ta duża ONka sympatyczna, taki mały biały wrednawy, dwa mikrusy młodziaki, Majka, Lisio, i kot który myśli że jest starym psem. No to z 11 na pewno. Tam jest duży wybieg, no i cały dół domu no i jest Kasia, która z nimi stale jest, ale dla Bingo to będzie mega stres. Co prawda znacznie mniejszy niż schronisko... Może ktoś ma inny pomysł na kameralny, domowy tymczas? Quote
Lionees Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ja mam 4,ale Oskarek z Konina nie przyjmie juz nawet pół psiaka:shake: Quote
Bjuta Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Wiem... :( :( Nawet Bartusia musieliśmy przenieść :) Quote
martka1982 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Lionees']Ja mam 4,ale Oskarek z Konina nie przyjmie juz nawet pół psiaka:shake:[/QUOTE] pamiętasz,że on miał początkowo jechać do Ciebie zamiast Kolczyka? później zmieniłyśmy plany kurcze, gdyby Oskar nie był taki zaborczy...... Quote
Lionees Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Bjuta']Wiem... :( :( Nawet Bartusia musieliśmy przenieść :) Bjutko Bartuś musiał być przeniesiony,bo bał się Kajtka z Sosnowca...teraz Kajtek już coraz starszy,jest już u mnie 2 lata i ma chyba z 15 lat i więcej śpi niż nie śpi,także Kajcyna to nie problem.Tydzień temu przyjechał do mnie Oskarek z Konina,ten to dopiero rozstawia psiaki po kątach;)Nawet Kajtka:-o.Dlatego póki Oskarek nie znajdzie domu,to żaden psiak nie może być do mnie wprowadzony:shake:Chociaż Binguś jest mi bliski,bo to Koniński kawaler [quote name='martka1982']pamiętasz,że on miał początkowo jechać do Ciebie zamiast Kolczyka? później zmieniłyśmy plany kurcze, gdyby Oskar nie był taki zaborczy...... I dobrze się stało,że Kolczyś przyjechał,mnie pokochał i niestety u mnie umarł.Ale u siebie w domu:-( Quote
Bjuta Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 A to mi się pozajączkowało. :) To już wiem, który Oskar, ten z rzeki. Quote
martka1982 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 kurczę ale to wynika,że stoimy w miejscu, bo jednak do kikou nie pojedzie tak? Quote
Bjuta Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Jeżeli założymy, że pani Grażyna ściemnia, żeby się wybielić - to myślę, że może jechać. Quote
si_bcw Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 nawet jeśli nie ściemnia, to nie znaczy, że w dt Bingo będzie się zachowywał tak samo - wszystko zależy od podejścia i doświadczenia kikou. wiadomo, że na początku będzie rozpracowywał nowe miejsce. Quote
piescofajnyjest Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 jeszcze nie tak calkiem dawno pani Grazyna zapraszala do siebie o 4 rano z aparatem, zeby zobaczyc, jak Bingulec pieknie spi z Wadera i z kotami!!!! o ile dobrze pamietam....sciemnia i tyle!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Bjuta Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Pojawiła się jeszcze jedna opcja DT - Caryca i Martka dziś będą tam dzwonić. Quote
caryca26 Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Dzwoniłam do Pani , której namiary dostałam od Bjuty. Bardzo miła osoba . Powiedziałam jej ,że Bingo siusia i że trzeba go często wyprowadzać . Wysłałam jej zdjęcia Binga na maila. Pani ma jednego psa ( chyba onkę ) i koty . Więc dla Binga znajome otoczenie. Ma też dziecko , mówiłam że Bingo potrzebuje czasu ,żeby się przyzwyczaić i ze nie lubi przytulania. Dam numer tej Pani do schroniska i mam nadzieję ,że może to wypali. Quote
Bjuta Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 To gdyby co - wypytajcie o adres tej pani. :) Quote
Szarotka Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Czasami jak pies zmieni miejsce i nagle okazuje sie, ze nie jest tak zle, no i czlowiek ma ogromny wplyw na psie zachowanie. Quote
Bjuta Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Dziękujemy Naklejce za banerek! :loveu: Quote
psiakiGabi Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ta Pani, o której mowa jest z Żar, lubuskie :) Quote
martka1982 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 dzisiaj nie było kierowniczki, więc nie przekazałam numeru, z Katowic do Żar jest 350km...........oj Bjuta,czy w związku z tą ilością km jego wyjazd we wtorek do tej pani jest realny? Quote
Bjuta Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 No jest to problem... Czyli dziś się na pewno nie dowiemy, czyli nie mam co marzyć o jechaniu w niedzielę? Quote
martka1982 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Bjuta']No jest to problem... Czyli dziś się na pewno nie dowiemy, czyli nie mam co marzyć o jechaniu w niedzielę?[/QUOTE] a jutro byłaby szansa abyś jechała? Quote
Falkaa Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Podrzucamy Bingusia na glowna :) hoop! Quote
Bjuta Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Bingo jedzie do KIKOU, 324 km... Zbierajcie proszę deklaracje i trzymajcie kciuki, za szczęśliwą podróż. Quote
Randa Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 dobra wiadomość, proszę o nr konta na pw Quote
Ginn Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Przypominam się, że hotelikowałam u siebie Binga. Mam prośbę do dwóch Pań, które odbierały ode mnie Binga. Proszę o pilny kontakt na pw. Sprawa dla mnie bardzo ważna. Quote
Recommended Posts