Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ty łapiesz, a ja będe biegał i płoszył :ghost_2:

tu miała być ryba... :wallbash:

wiedziałam, że z nim się nie najem, w dodatku moje futerko jest w stanie katastrofy...:placz:

:modla: błagam nie róbcie mi tego...

Posted

a oto kilka fotek,naszej jeszcze jednej suni, która mam nadzieje, że wkrótce do nas dołączy :loveu: ...

moze wkońcu Ays zacznie ciągać...:painting:

mysle ze bedzie jej u nas dobrze...:sweetCyb:

Posted

Ogłaszamy konkurs :p

na imię dla księżniczki

ponieważ nie znamy jej charakteru, ani wieku nie jesteśmy w stanie wam sprecyzować o jakie imię nam chodzi. Najważniejsze, żeby było orginalne... Imie nie musi być polskie, ważne żeby było łatwe w wymowie:)

:laola: :laola:

hmmmm , jak wyglądam z profilu??

Posted

Anuka,Atena,Elza,Aira,Najra ( pisze sie chyba Naira :D ), Daisy,Saba,Nika...hmm...jak cos mi wpadnie jeszcze do głowy to napisze:)
ps.podobno jak piesek ma w imieniu literke "r" to wtedy jest mu łatwiej zapamnietac ( gdzie ja to czytałam....:evil_lol:)

Posted

-Joy

-Shadow
-Ebony- nazwa tropikalnego drzewa w poludniowej Afryce o twardej korze
-Vega-spadajaca gwiazda
-Brice-szybko poruszajaca sie
-Nidra
Jak widac gustuje w imionach zagranicznych-a to dlatego zeby imie bylo oryginalne :p

Posted

Mi sie podoba imię Nala, ale Usia, sie uparła na inne imię:cool1: , szukamy dalej, jak macie jeszcze jakies propozycje to piszcie:eviltong: , te były ładne ale to jeszcze nie to czego szukamy... Powiem jednak, ze ja chyba tez wole zagraniczne imiona:):bluepaw:

Posted

no i chyba ostatnie fotki, więcej nie mamy... ale jak tylko mała bedzie u nas to zaraz sie narobi troszke zdjęć i odrazu wstawimy... a jak narazie to szukamy dalej imiona... szukamy, szukamy:help1:

Posted

tak na marginesie , chyba długo z wami nie posiedze , bo zaraz chyba usia będzie chciala wejść wstawiac zdjęcia Aysiora i Figusi:) :razz: boshhhhh ja sobie nie wyobrażam wyjazdu np.na dzialke:):p