Ola&Kora Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Usia; napisał(a): Wyglądają jak para wilków, która właśnie wróciła z polowania, a teraz odpoczywa po jedzeniu :p Tak sie zastanawiam, ale czy... one się kochają? To znaczy czy czują coś do siebie, czy jak nie ma Figi w pobliżu to Ays dostaje białej gorączki... a jak nie ma Aysa to Figa wszędzie go szuka? Myślę że psy też potrafią kochać, a Ays i Figa stanowią idealną parę... :loveu: Jak to jest z ich uczuciami? Quote
Usia Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Wiec tak : Behemot ten na pierwszym planie to Figa na drugim to Ays Lupak zapraszam czesciej :sweetCyb: po za tym serdecznie was witam :bigok: Alynkaaa chciała bym sie o nie ogrzac ale moje psiaki niestety na łóżku coś spac nie chcą, a szkoda bo na działce to najlepszy kaloryfer :p Ola&Kora para nie są. Bardziej traktują sie jak brat z siostra i odwrotnie. Czy tesknią za soba nie wiem szczerze mówiac:oops: .Na palcach jednej reki moge zliczyć ile razy ich rozłaczyłam.Zawsze sa razem i zazwyczaj ze mną albo z TZ.Jak czasem zdarza sie ze wyjde gdzies sama z Aysem, to jak wrócimy jest taka radosc jak by sie wieki nie widzieli.Znowu jak wyjde z Figą a Ays zostanie w domu to mama mówi ze ona nawet nie wiedziała ze on był.Kładzie sie u mnie w pokoju i grzecznie czeka, gdzies tam sie zaszyje (jak bym miała wielkie mieszkanie:eviltong: ) i nie ma psa w ogole.Tyle moge tylko powiedziec jesli chodzi o ich "zwiazek". One sie poprostu swietnie dogadują :p :p :p :p :p a teraz kilka zdjec (działka) z archiwum wygrzebane: i tylko sie kuuuuuuurzy tu i ja sie podpielam pod mój zaprzeg i ciagnełam oponke zbizenie ;) Quote
Usia Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 a tu boskie zdjecie :loveu: chyba jedno z lepszych Aysa w moich fotkach:bigcool: buszujacy w zbozu Buszująca w zbozu (troche nie widoczna ) no i oczywiscie bitwa jak to zazwyczaj bywa u nich prawdziwy wilk (strach sie bac ) zalize cie na smierc :cool3: i ogon Aysa musiał sie wpakować oczywiscie w obiektyw a Figa z tymi uszkami wyglada jak pies Asterixa poszukiwania zajaca przynajmniej juz jest trop a to i tak juz duzo chyba sie zmeczyłem Quote
eria Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Fajny pomysł z oponką :lol: no i muszę napisać to co zawsze : :loveu: Figusia:loveu: Quote
Usia Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 z oponka to juz długo biegamy tylko ze na działce bo jak bym w wawce tak na spacer wyszła z Aysem i Figą podczepionymi do opon to by mnie ludzie zlinczowali :-x a na pewno normalnie by sie nie patrzyli :question: zdjecie zmokłej kury :bigcool: troche sie zmoczyła- tak wyglada ostatnio jeden z moich psów po spacerach Quote
Ola&Kora Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Usia'] Buahahahahaha!!!! Figa rządzi!!!!! Świetna fotka! Nie no, ogon Figi wygląda jak jakiś puchaty kij do sprzątania kurzów :-D :-D :-D :-D :-D Quote
eria Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 No pewnie że Figa rządzi ! Ays mimo że ładny - to tylko malamut ! A Figa ma w sobie to COŚ :evil_lol: Quote
haska_12 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ojojoj ;D Figa zabalowała ;) Zapraszam do mnie : u mnie nowe fotki:) Quote
Usia Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 haska juz wchodze :) Eria nowy banerek sliczny :cool3: Czy ktoś moze mi powiedziec czemu nie dostaje powiadomien na poczte :/ Quote
Cerber Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Usia']Nowe zdjecia z działeczki :) stare troszke bo z wiosny ale teraz je dorwałam od siostry :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pięknie. Ale tam miś uszatek sobie leży, uwielbiam takie miśkowate psy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Usia']haska juz wchodze :) Eria nowy banerek sliczny :cool3: Czy ktoś moze mi powiedziec czemu nie dostaje powiadomien na poczte :/ ja tam się cieszę, ze mi nie przychodzą powiadomienia, bo wystarczyło kilka dni nie wchodzić na poczte a tu po 15, 20 stron z powiadomienia z dgm, no zwariować można było :/ Quote
haska_12 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 U mnie też nie ma jakiś tam powiadomień ;| Może i lepiej... :p Quote
Usia Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 a ja sie własnie nie ciesze. cierpie na zanik pamieci krótkotrwałej wiec nie pamietam gdzie pisałam :/ Quote
agbar Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 witam cieplutko...:) jakies nowe zdjecia to kiedy sobie zobacze:lol: ? Quote
eria Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Usia bardzo o nas dba i wkleja zdjęcia regularnie - to jedna z nielicznych galerii , gdzie tak często są nowe foteczki :lol: więc cierpliwie czekamy :cool3: Quote
haska_12 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Zgadzam się :) A może niech da trochę wczesniej ? :cool3: ;) ps.Eria -> świetny bannerek :) ( robota luthien? czy sama ;D?) Quote
eria Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Banerek robiłam sama samiutka !! Osdtatnio ciągle mam wenę i robię banerki dlatego co chwilę mam nowy :D Quote
Usia Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 eria a ja chce jakis z konikami banerek :D duzo banerków ;) i wklejaj tutaj bedziemy wybierać wszyscy Zdjecia wklejam rzadko bynajmniej mi sie tak wydaje ale jak juz sa to po 10 na raz :) a dzisiaj zrobie wam psikusa i wstawie wam tylko kilka tak na dobry poczatek bo odkad wróciłam nie moge sie oderwać od kompa :) taka steskniona byłam za wami :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ulubiona zabawka Ays-a -piłka do nogi najwazniejsze zeby była duuuuuza Asysta moich psów czyli powrót z terenu o 8 rano (napewno było wczesnie;) ) czy to na czym siedzi pani to sie je ?? ja chyba spróbuje:shake: Quote
Alynkaaa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 sliczniutkie fotecki:) nie bylo mnie trochce i ile juz do narobienia bylo...uuhhh...ale to dobrze:) tak 3maj:) pozdrawaiam i wymiziaj psiunki:) =>:loveu: Figa:loveu: <= Quote
Usia Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Alynkaaa pewnie ze wymiziam ;) tylko przyznaj sie czemu cie tyle nie było:mad: dzisiaj beda nowe foteczki :) przynajmniej sie postaram cos wkleić Quote
Ola&Kora Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Usia; napisał(a):dzisiaj beda nowe foteczki :) przynajmniej sie postaram cos wkleić Czekam z niecierpliwością ;) P.S. Śliczny konik :loveu: Quote
eria Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 eria a ja chce jakis z konikami banerek :-D duzo banerków ;-) i wklejaj tutaj bedziemy wybierać wszyscy Nie ma problemu , zrobię Ci jakiś banerek z konikami z Kosina ze stadniny gdzie miałam praktyki - było cudownie :loveu: no może źle się wyraziłam - zrobię więcej niż jeden :evil_lol: Fotki z piłką super :lol: Quote
Usia Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Rybc!a witam serdecznie i dziekuje za komplementy. Z resztą wszystkim very dzieki za takie miłe słowa :laola: kilka fotek tak na szybko bo musze zakuwać do WOS-u ( wiedza o społeczenstwie jak by kto nie wiedział;) oto dawny pies mojej siostry GOLDI <czyt.Tajwanska podróba golden retrivera > jego mamusią była moja jamniczka ale tatus NN przepraszam was ale pomimo wielkich staran mój komputer dzisiaj cos strajkuje wiec wiecej wam fotek wstawić nie moge :placz: no chyba ze poznym wieczorem coś sie zmien. PS: czy dostajecie juz moze powiadomienia na poczte bo u mnie cały czas cisza:angryy: Wczesniej miałam nadmiar wiadomosci (az 4 powiadomienia o jedej odpowiedzi) a teraz w ogole nie dostaje Quote
Recommended Posts