Awit Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 Nie uwierzyłam co było napisane, kilka razy czytałam:-) CUDOWNIE!! Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki!! Quote
Kinia1984 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Nina i Beza zamieszkały w Milanówku:) Nina zachowała się super:) jest nutka niepewności bo obawiamy się reakcji rezydentki ... trochę się spinała...jest zazdrosna o swoje Panie...kciuki nadal zaciskamy żeby dziewczyny się jakoś dogadały... Nina była zachwycona wielkim ogrodem, biegała jak szalona...Kiedy Dżija biegła szczekać na przechodniów Nina starała się jej pomagać z całych sił:) Od dziś Nina to Huhu :) Quote
Awit Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 O matko, wielki ogród to wiele miejsca do biegania. Czyli są tam 3 suczki. Trzymajmy kciuki, trzymajmy i teraz i za kilka tygodni i miesięcy. Quote
Agnieszka_K Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 MAtko jedyna!!!!! Wchodzę sobie na facebooka a tam w poście "Zwierzaków w potrzebie" uśmiechnięty pychol Niny w samochodzie w drodze do domu!!! Patrzę i niedowierzam, no jak nic Ninka ;) co za wiadomość!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: wspaniale, cudownie, bardzo się cieszę i teraz trzymam kciuki za udane przyjęcie do stada!:) To musi być wymarzony dom dla niej - ogród i psie towarzystwo:D Quote
Kinia1984 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Cały czas trzymamy kciuki za Ninę, niestety dziewczyna nie popisała się...dziabnęła kota rezydenta...kot jej nie przypadł do gustu...koty DIF jednak jej bardziej pasują... no nic czekamy na rozwój sytuacji... [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg528/scaled.php?server=528&filename=17892933296377011044610.jpg&res=landing[/IMG] i Beza [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg208/scaled.php?server=208&filename=57770933296360344379610.jpg&res=landing[/IMG] Quote
Awit Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 Beza jest przepiękna. Nina nie wygłupiaj się, to dla Ciebie szansa. Przypominam, że mam 20zł od Mimiś, ale niech sobie będzie na razie. Quote
Agnieszka_K Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 kurcze Ninka :mad: oby to był jednorazowy wyskok, nie może zmarnować takiej szansy!:shake: Quote
Hotel KADIF Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 No właśnie.... Ninka dała trochę ciała, bo nie za bardzo spodobał jej się koci rezydent!:shake: Przesłałam pani ten filmik, który wkleiłam na wątku. Widać na nim, że Nina nie jest agresywna do kota. Leży na fotelu a Tri chodzi wokół spokojnie. Ale na razie pani nie robi z tego problemu. Zwierzaki są po prostu do obserwacji i przyuczenia wzajemnego! ;) Quote
Agnieszka_K Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='DIF']No właśnie.... Ninka dała trochę ciała, bo nie za bardzo spodobał jej się koci rezydent!:shake: Przesłałam pani ten filmik, który wkleiłam na wątku. Widać na nim, że Nina nie jest agresywna do kota. Leży na fotelu a Tri chodzi wokół spokojnie. Ale na razie pani nie robi z tego problemu. Zwierzaki są po prostu do obserwacji i przyuczenia wzajemnego! ;)[/QUOTE] No to trzymam teraz strasznie mocno kciuki żeby jednak się zakolegowali, bądź chociaż tolerowali. Może to efekt pierwszego wrażenia że Ninka się podnieciła domkiem własnym a nie wiedziała że jeszcze jest kolejny rezydent do podziału;) Zamartwiam się, ale wierzę że będzie dobrze! Jezu to taka wspaniała szansa dla niej! Quote
Agnieszka_K Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Jak tam Nineczka się sprawuje? Mamy jakieś wieści? Quote
Awit Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Ja mam cały czas 20zł od mimiś, wysłane na hotelik. Co zrobić, odesłać, czekać na razie? A jak Nina w domku? Quote
mimiś Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Awit, przekaz proszę ten grosz na Szarika...i trzymajmy kciuki zeby Nince nie była już potrzebna kasa na hotelik:kciuki: Quote
Awit Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Mimiś dziękuję:-) Ale jeszcze chwilkę może poczekajmy, przynajmniej do wieści jak Ninka. Quote
Hotel KADIF Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Na razie nie mam wieści jak Nina się sprawuje. Ale niedawno rozmawiałam przez telefon z mamą nowej pani Niny i Bezy. Chciała adoptować psa z naszego hotelu i z wrażenia chyba zapomniałam zapytać jak sprawują się dziewczyny. Może dzisiaj kolnę.... ;) Quote
Awit Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 No tak, czasem tak człowieka złapie zanik pamięci czy myślenia:-) Quote
himba Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Napiszcie w tytule wątku,że Nina ma dom, bo to mylące:( czytam i aż się boje wchodzić bo mam podobnie z Cezarem,który siedzi w hotelu [B]rok[/B] a o kasie nie wspomnę....gdyby nie [B]selegne [/B](bazarki) to musiałabym płacić sama. Nie wiem od czego zależy los psa uratowanego na dogo (nie chciałabym myśleć,ze od popularności osoby,która zakłada wątek):shake: Quote
Kinia1984 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 [quote name='himba']Napiszcie w tytule wątku,że Nina ma dom, bo to mylące:( czytam i aż się boje wchodzić bo mam podobnie z Cezarem,który siedzi w hotelu [B]rok[/B] a o kasie nie wspomnę....gdyby nie [B]selegne [/B](bazarki) to musiałabym płacić sama. Nie wiem od czego zależy los psa uratowanego na dogo (nie chciałabym myśleć,ze od popularności osoby,która zakłada wątek):shake:[/QUOTE] oj chyba masz rację himba...mam ten sam problem... dobrze że Ninka ma dom... Możemy chyba zmienić tytuł...:) Quote
Awit Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Mój Szarik też jest prawie rok w hotelu, czasem staram się nie myśleć. Bo mam go cały czas w głowie. Nie wiem czy zmieniać tytuł, może poczekajmy do wieści, co? Quote
Awit Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 No to zmienię tytuł. I chcę napisać, Mimiś Twoje 20zł co zostało po Ninie przeznaczam zgodnie z Twoją decyzją dla Szarika. Bardzo dziękuję. Quote
himba Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Ponieważ Nina i Cezar były razem w hotelu to chcę się podzielić radosna nowiną po roku siedzenia w hotelu Cezar znalazł domek:) oba te pieski,które tak okrutnie potraktował człowiek znalazły miłość:loveu::multi: Quote
Awit Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Po roku siedzenia.... Kurcze, mój Szarik też siedzi już rok....I szuka...... Cezarku powodzenia! Quote
Recommended Posts