Jump to content
Dogomania

Ma DS!!! WRÓCIŁA z adopcji, NIE MA na hotelik:-(!!Nina-szczeniaczka z cmentarza.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nina i Beza zamieszkały w Milanówku:) Nina zachowała się super:) jest nutka niepewności bo obawiamy się reakcji rezydentki ... trochę się spinała...jest zazdrosna o swoje Panie...kciuki nadal zaciskamy żeby dziewczyny się jakoś dogadały...
Nina była zachwycona wielkim ogrodem, biegała jak szalona...Kiedy Dżija biegła szczekać na przechodniów Nina starała się jej pomagać z całych sił:)
Od dziś Nina to Huhu :)

Posted

O matko, wielki ogród to wiele miejsca do biegania.
Czyli są tam 3 suczki.
Trzymajmy kciuki, trzymajmy i teraz i za kilka tygodni i miesięcy.

Posted

MAtko jedyna!!!!!

Wchodzę sobie na facebooka a tam w poście "Zwierzaków w potrzebie" uśmiechnięty pychol Niny w samochodzie w drodze do domu!!!
Patrzę i niedowierzam, no jak nic Ninka ;)

co za wiadomość!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
wspaniale, cudownie, bardzo się cieszę i teraz trzymam kciuki za udane przyjęcie do stada!:)

To musi być wymarzony dom dla niej - ogród i psie towarzystwo:D

Posted

Cały czas trzymamy kciuki za Ninę, niestety dziewczyna nie popisała się...dziabnęła kota rezydenta...kot jej nie przypadł do gustu...koty DIF jednak jej bardziej pasują...
no nic czekamy na rozwój sytuacji...
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg528/scaled.php?server=528&filename=17892933296377011044610.jpg&res=landing[/IMG]

i Beza

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg208/scaled.php?server=208&filename=57770933296360344379610.jpg&res=landing[/IMG]

Posted

Beza jest przepiękna.
Nina nie wygłupiaj się, to dla Ciebie szansa.

Przypominam, że mam 20zł od Mimiś, ale niech sobie będzie na razie.

Posted

No właśnie....
Ninka dała trochę ciała, bo nie za bardzo spodobał jej się koci rezydent!:shake: Przesłałam pani ten filmik, który wkleiłam na wątku. Widać na nim, że Nina nie jest agresywna do kota. Leży na fotelu a Tri chodzi wokół spokojnie. Ale na razie pani nie robi z tego problemu. Zwierzaki są po prostu do obserwacji i przyuczenia wzajemnego! ;)

Posted

[quote name='DIF']No właśnie....
Ninka dała trochę ciała, bo nie za bardzo spodobał jej się koci rezydent!:shake: Przesłałam pani ten filmik, który wkleiłam na wątku. Widać na nim, że Nina nie jest agresywna do kota. Leży na fotelu a Tri chodzi wokół spokojnie. Ale na razie pani nie robi z tego problemu. Zwierzaki są po prostu do obserwacji i przyuczenia wzajemnego! ;)[/QUOTE]

No to trzymam teraz strasznie mocno kciuki żeby jednak się zakolegowali, bądź chociaż tolerowali.
Może to efekt pierwszego wrażenia że Ninka się podnieciła domkiem własnym a nie wiedziała że jeszcze jest kolejny rezydent do podziału;)
Zamartwiam się, ale wierzę że będzie dobrze! Jezu to taka wspaniała szansa dla niej!

• 2 weeks later...
Posted

Na razie nie mam wieści jak Nina się sprawuje. Ale niedawno rozmawiałam przez telefon z mamą nowej pani Niny i Bezy. Chciała adoptować psa z naszego hotelu i z wrażenia chyba zapomniałam zapytać jak sprawują się dziewczyny. Może dzisiaj kolnę.... ;)

Posted

Napiszcie w tytule wątku,że Nina ma dom, bo to mylące:( czytam i aż się boje wchodzić bo mam podobnie z Cezarem,który siedzi w hotelu [B]rok[/B] a o kasie nie wspomnę....gdyby nie [B]selegne [/B](bazarki) to musiałabym płacić sama. Nie wiem od czego zależy los psa uratowanego na dogo (nie chciałabym myśleć,ze od popularności osoby,która zakłada wątek):shake:

Posted

[quote name='himba']Napiszcie w tytule wątku,że Nina ma dom, bo to mylące:( czytam i aż się boje wchodzić bo mam podobnie z Cezarem,który siedzi w hotelu [B]rok[/B] a o kasie nie wspomnę....gdyby nie [B]selegne [/B](bazarki) to musiałabym płacić sama. Nie wiem od czego zależy los psa uratowanego na dogo (nie chciałabym myśleć,ze od popularności osoby,która zakłada wątek):shake:[/QUOTE]

oj chyba masz rację himba...mam ten sam problem...
dobrze że Ninka ma dom...

Możemy chyba zmienić tytuł...:)

Posted

Mój Szarik też jest prawie rok w hotelu, czasem staram się nie myśleć.
Bo mam go cały czas w głowie.

Nie wiem czy zmieniać tytuł, może poczekajmy do wieści, co?

• 2 weeks later...
Posted

No to zmienię tytuł.
I chcę napisać, Mimiś Twoje 20zł co zostało po Ninie przeznaczam zgodnie z Twoją decyzją dla Szarika.
Bardzo dziękuję.

• 2 months later...
Posted

Ponieważ Nina i Cezar były razem w hotelu to chcę się podzielić radosna nowiną po roku siedzenia w hotelu Cezar znalazł domek:) oba te pieski,które tak okrutnie potraktował człowiek znalazły miłość:loveu::multi: