Agnieszka_K Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='Noemi1']Witaj Ninko :) Agnieszka_K Ty to umiesz budować napięcie :) Czekamy niecierpliwie :)[/QUOTE] ojej zupełnie niechcący narobiłam widzę ochoty na jakieś njusy:) a to po prostu jest opinia Tattoi z codziennej obserwacji, o którą spanikowana i zdołowana po relacji z SGGW poprosiłam. Chciałam, żeby Tattoi weszła i napisała sama-żeby było wiarygodnie, ale może zdradzę Wam, a Ona potwierdzi: [quote name='Tattoi'] Nina na nikogo nie szczeka, jest przemiła, łasi się, prosi o głaski, wręcz wskakuje na ręce. Jak ktoś jest bardzo duży, to jest troszkę nieśmiała. Nina jest po prostu kochana, tylko trzeba ją obejrzeć i poznać osobiście. [/QUOTE] tak więc chyba będziemy ją ogłaszać tak jak wcześniej - z dodaniem że musi poznać człowieka i usunę te dzieci. Co Wy na to? P.S. Awit tytuł by się przydało zmienić;) Quote
Kinia1984 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 i ja poznałam Ninkę w niedzielę, wogóle nie dała głaskać moich chłopaków, pakowała mi się na kolana i obśliniała spodnie. To jeszcze dzieciak który potrzebuje czasu i przewodnika. Quote
Agnieszka_K Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [COLOR=darkorange][B]Ninka pieszczoszek-przytulasek wita słonecznie dzisiaj! Kto jej przybije 5? :) [/B][/COLOR] [IMG]http://www.tricitypsychology.com/blog/wp-content/uploads/2009/06/old-dog-high-5-300x213.jpg[/IMG] Quote
Agnieszka_K Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Nikt nie zajrzał, nie przywitał, nie przybił piątki Nineczce ...? :( Quote
Tattoi Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ja kompletnie nie wiem i nie kumam, co się stało na tym SGGW. Może faktycznie za dużo na jeden raz i ludzi i przestrzenie i dotykania? Nie mam pojęcia. W każdym razie Nina jest mega łagodna, klejąca się do ludzi, i zdecydowanie odpychająca inne psy od owych ludzi. Jej zależy na kontakcie z człowiekiem. Jedynym problemem związanym z Ninką jest na dziś przychodzenie do nogi bez smyczy. Tz. ona przychodzi, ale cuda takie wyczynia, że głowa mała. Kładzie się na brzuchu, na boku, na grzbiecie, na rzęsach- błazna z siebie robi. Tylko ona nie wie, że ja shiby 15 lat hoduję, a one robią dokładnie to samo. Więc spokojnie czekam, aż repertuar się zakończy i pytam: "to jak, idziesz, czy masz cos nowego w zanadrzu?" I ona strasznie zdziwiona wstaje i lezie. Nie, żeby była zachwycona, raczej zdziwiona, bo w końcu tyle sie napracowała, a tu kicha- żadnych efektów. W sumie można się sfrustrować, nie? Quote
Agnieszka_K Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 hihi dzięki Ci Tattoi za opinię - dobra wiadomość na dobranoc :loveu: swoją drogą to nieźle musi się dziwić Ninka jak takie akty odstawia a Ciebie to nie rusza :evil_lol: jutro postaram się ostatecznie tekst przerobić i ruszamy z ogłoszeniami:) Quote
Awit Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Wczoraj nie zajrzałam. Agnieszka jak zmiany w tytule trzeba zmienić na inne, to napisz!! Quote
Agnieszka_K Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='Awit']Wczoraj nie zajrzałam. Agnieszka jak zmiany w tytule trzeba zmienić na inne, to napisz!![/QUOTE] ok dzięki za zmianę może jeszcze tylko dopisać że szczeniak? Nina-szczenie z cmentarza. Quote
Agnieszka_K Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='Aleksandra95']Cześć Ninka. :)[/QUOTE] [quote name='Atomowka']Ninka piąteczka :):)[/QUOTE] [quote name='azalia']Nineczko,domku ci życzę dobrego maleńka.[/QUOTE] [quote name='Celebrinfea']Cześć dziewczynko![/QUOTE] [CENTER][U][SIZE=3][COLOR=mediumturquoise][/COLOR][/SIZE][/U][I][SIZE=3][COLOR=mediumturquoise][B][COLOR=deepskyblue]merdamy do cioteczek!:)[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/I][COLOR=deepskyblue] [/COLOR] [/CENTER] [CENTER] [IMG]http://jemmastuff.wikispaces.com/file/view/000_puppy_animated.gif/59750208/000_puppy_animated.gif[/IMG] [/CENTER] Quote
Agnieszka_K Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ninkowe allegro wyróżnione - ma się pokazywać jako pierwsza: [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1638314167[/URL] jeśli mam coś zmienić - proszę o wiadomość Quote
AGA35 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 aga super allegro !!!!!!!!!! Czekamy na telefony :-) Quote
Agnieszka_K Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='AGA35']aga super allegro !!!!!!!!!! Czekamy na telefony :-)[/QUOTE] czekamy:) tyle maja do wyboru numerow ze nie ma szans zeby sie domek nie dodzwonil :eviltong: Quote
Celebrinfea Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 :) super domek musi się dodzwonić w końcu mała jest urocza! Quote
Awit Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Bardzo ładne allegro. Rozumiem, że w ogłoszeniach mogę zmienić na te numery co są w allegro? Quote
Noemi1 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Witaj Ninko :) Przepraszam, że tyle czasu mnie tu nie było :( Quote
himba Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Witam! Nasz Cezar podobno przyjażni się z Ninką. Tak twierdzi tattoi. Byłyśmy wczoraj w odwiedzinach u Cezara, nasz uratowany owczarek niemiecki przywiązany do drzewa tak mądry i łagodny pozostawiony na śmierć teraz jest szczęśliwy i wdzięczny!! biegał za tattoi(było nam trochę przykro) tattoi powiedziała,że się świetnie dogaduje z Ninką:) Quote
Agnieszka_K Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='himba']Witam! Nasz Cezar podobno przyjażni się z Ninką. Tak twierdzi tattoi. Byłyśmy wczoraj w odwiedzinach u Cezara, nasz uratowany owczarek niemiecki przywiązany do drzewa tak mądry i łagodny pozostawiony na śmierć teraz jest szczęśliwy i wdzięczny!! biegał za tattoi(było nam trochę przykro) tattoi powiedziała,że się świetnie dogaduje z Ninką:)[/QUOTE] oo to super, że ma przyjaciela:multi: bo ostatnio Ninkę ganiali Jarek i Leszek - nie wiadomo czemu :shake: a ona jest przecież taka kochana :loveu: Quote
Awit Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 No cóż samo życie:-) Jeden wielbi, innego drażni:-) Quote
Tattoi Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 No fakt- kochają się. Jakby jescze Nina ważyła 20 kilo więcej, albo Cezar 20 mniej- byłoby idelnie. Quote
Recommended Posts