Jump to content
Dogomania

Ma DS!!! WRÓCIŁA z adopcji, NIE MA na hotelik:-(!!Nina-szczeniaczka z cmentarza.

Recommended Posts

Posted

[quote name='Noemi1']Witaj Ninko :)
Agnieszka_K Ty to umiesz budować napięcie :) Czekamy niecierpliwie :)[/QUOTE]

ojej zupełnie niechcący narobiłam widzę ochoty na jakieś njusy:)
a to po prostu jest opinia Tattoi z codziennej obserwacji, o którą spanikowana i zdołowana po relacji z SGGW poprosiłam. Chciałam, żeby Tattoi weszła i napisała sama-żeby było wiarygodnie, ale może zdradzę Wam, a Ona potwierdzi:

[quote name='Tattoi']
Nina na nikogo nie szczeka, jest przemiła, łasi się, prosi o głaski, wręcz wskakuje na ręce. Jak ktoś jest bardzo duży, to jest troszkę nieśmiała.
Nina jest po prostu kochana, tylko trzeba ją obejrzeć i poznać osobiście.
[/QUOTE]

tak więc chyba będziemy ją ogłaszać tak jak wcześniej - z dodaniem że musi poznać człowieka i usunę te dzieci. Co Wy na to?

P.S. Awit tytuł by się przydało zmienić;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ja poznałam Ninkę w niedzielę, wogóle nie dała głaskać moich chłopaków, pakowała mi się na kolana i obśliniała spodnie. To jeszcze dzieciak który potrzebuje czasu i przewodnika.

Posted

[COLOR=darkorange][B]Ninka pieszczoszek-przytulasek wita słonecznie dzisiaj!
Kto jej przybije 5? :)
[/B][/COLOR]
[IMG]http://www.tricitypsychology.com/blog/wp-content/uploads/2009/06/old-dog-high-5-300x213.jpg[/IMG]

Posted

Ja kompletnie nie wiem i nie kumam, co się stało na tym SGGW.
Może faktycznie za dużo na jeden raz i ludzi i przestrzenie i dotykania? Nie mam pojęcia.
W każdym razie Nina jest mega łagodna, klejąca się do ludzi, i zdecydowanie odpychająca inne psy od owych ludzi. Jej zależy na kontakcie z człowiekiem.
Jedynym problemem związanym z Ninką jest na dziś przychodzenie do nogi bez smyczy. Tz. ona przychodzi, ale cuda takie wyczynia, że głowa mała. Kładzie się na brzuchu, na boku, na grzbiecie, na rzęsach- błazna z siebie robi. Tylko ona nie wie, że ja shiby 15 lat hoduję, a one robią dokładnie to samo.
Więc spokojnie czekam, aż repertuar się zakończy i pytam: "to jak, idziesz, czy masz cos nowego w zanadrzu?" I ona strasznie zdziwiona wstaje i lezie. Nie, żeby była zachwycona, raczej zdziwiona, bo w końcu tyle sie napracowała, a tu kicha- żadnych efektów. W sumie można się sfrustrować, nie?

Posted

hihi dzięki Ci Tattoi za opinię - dobra wiadomość na dobranoc :loveu:
swoją drogą to nieźle musi się dziwić Ninka jak takie akty odstawia a Ciebie to nie rusza :evil_lol:

jutro postaram się ostatecznie tekst przerobić i ruszamy z ogłoszeniami:)

Posted

[quote name='Awit']Wczoraj nie zajrzałam.
Agnieszka jak zmiany w tytule trzeba zmienić na inne, to napisz!![/QUOTE]

ok dzięki za zmianę może jeszcze tylko dopisać że szczeniak?

Nina-szczenie z cmentarza.

Posted

[quote name='Aleksandra95']Cześć Ninka. :)[/QUOTE]

[quote name='Atomowka']Ninka piąteczka :):)[/QUOTE]

[quote name='azalia']Nineczko,domku ci życzę dobrego maleńka.[/QUOTE]

[quote name='Celebrinfea']Cześć dziewczynko![/QUOTE]

[CENTER][U][SIZE=3][COLOR=mediumturquoise][/COLOR][/SIZE][/U][I][SIZE=3][COLOR=mediumturquoise][B][COLOR=deepskyblue]merdamy do cioteczek!:)[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/I][COLOR=deepskyblue]
[/COLOR] [/CENTER]

[CENTER] [IMG]http://jemmastuff.wikispaces.com/file/view/000_puppy_animated.gif/59750208/000_puppy_animated.gif[/IMG]
[/CENTER]

Posted

Witam! Nasz Cezar podobno przyjażni się z Ninką. Tak twierdzi tattoi. Byłyśmy wczoraj w odwiedzinach u Cezara, nasz uratowany owczarek niemiecki przywiązany do drzewa tak mądry i łagodny pozostawiony na śmierć teraz jest szczęśliwy i wdzięczny!! biegał za tattoi(było nam trochę przykro) tattoi powiedziała,że się świetnie dogaduje z Ninką:)

Posted

[quote name='himba']Witam! Nasz Cezar podobno przyjażni się z Ninką. Tak twierdzi tattoi. Byłyśmy wczoraj w odwiedzinach u Cezara, nasz uratowany owczarek niemiecki przywiązany do drzewa tak mądry i łagodny pozostawiony na śmierć teraz jest szczęśliwy i wdzięczny!! biegał za tattoi(było nam trochę przykro) tattoi powiedziała,że się świetnie dogaduje z Ninką:)[/QUOTE]

oo to super, że ma przyjaciela:multi: bo ostatnio Ninkę ganiali Jarek i Leszek - nie wiadomo czemu :shake: a ona jest przecież taka kochana :loveu: