Jump to content
Dogomania

Najbiedniejszy pies w sopockim schronisku.Bercik usnal w swoim Domu....za TM :(

Recommended Posts

• Replies 590
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śledzi :evil_lol:, a jakże!!! Ta kocica taka gruba jest, że zaraz pęknie!!
A gdzie Bercik, tam żarełko przecież :diabloti:

Bercik ma nowe getry!!! Na wszystkie 4 łapki, wygląda świetnie!
Zimno u nas okrutnie...

Posted

Cioteczki, ja dzisiaj jako posłaniec złej nowiny...

Dzisiaj Bercik odszedł za Tęczowy Most :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Nie obudził się, usnął spokojny. Nie wiem, co napisać, jak napisać, nie wiem...
Wczoraj miał apetyt, zjadł ze smakiem obiad, pożegnał się jak zawsze, a dziś go nie ma...
Rodzice zrozpaczeni, tym bardziej, że równo tydzień temu odeszła też ich kotka. Walczyli o te zwierzaki, pielęgnowali, cieszyli się każdą zmianą, a tu minął tydzień i pożegnali dwóch pupili.
Mam tylko nadzieję, że Bercik wiedział, że był kochany, że pozostawił po sobie pustkę, jak każdy kto mocno poruszy czyjeś serce. Był nasz i zawsze tak już będzie!!!

Wczoraj robiłam mu zdjęcia, okazało się, że to ostatni raz :-(

Żegnaj Berciku, kochany, dobry piesku :-( Badź szczęśliwy i czekaj na nas cierpliwie!!!!

Posted

:-(:-(:-(:-(-Berciku-jak mi przykro-skończyłeś ziemską wędrówkę.

Byłeś kochany,dbano o Ciebie-miałeś Najwspanialszy DOM na Ziemii.

Kochanie-znajdź mojego Dżekusia-On poprowadzi Cię przez Tęczę-odnajdziecie Kotkę Twojego Państwa....pieski....spotkamy się wszyscy na pewno.
Akuszko-wiem co przeżywacie -słowa nie pocieszą,nie ugaszą piekącego ognia ropaczy i smutku :placz::placz:. Jestem myślami z WAMI.....

Szanowni Rodzice Akuszki-daliście Bercikowi ogromne pokłady miłości,czułości..poczucie bezpieczeństwa i spokoju.Bercik odszedł kochany-w RAJU!!!!!!!

Posted

jak przykro, jak przykro....to cudowne, ze koniec zycia mogł spedzic kochany, tulony, w ciepłym poslanku, ale jaka szkoda, ze nie dane bylo wiecej czasu- jemu, Twoim rodzicom akuszko, Tobie...wszystkim...:(

Posted

Kochany Berciku, odszedłeś w miłości... patrzysz na nas teraz?
Wszyscy płaczą po Tobie...

Biegasz pewnie z Kicią, wesoły, łapki zdrowe, młode, sprężysty krok...

Posted

Najbiedniejszy pies w sopockim schronisku......... odszedł, jako najszczęśliwszy Bercik.
Kochany, syty, zadbany!

Tak, bardzo mi przykro........

Biegaj beztrosko, maleńki,,,,,,,,

Posted

jakos sie nie mogę pozbierac po tej wiadomosci, to byla moja ulubiona bieda-juz nie bieda. Z tym zawadiackim wyrazem mordki, taki łobuzerski....taki mi szkoda, gula w gardle az boli...:(

Posted

Mnie też jest smutno i to bardzo..ciągle myślę o Berciku...:-(:-(
Zawsze pozostaje niedosyt-mógł żyć...mógł cieszyć....mógł jeszcze tyle dać.

Bercik Aniołek....:-(:-(...prawie jak na tym obrazku...

Posted

[quote name='brazowa1']dziadunio jeszcze nie umiera,ale troche to juz wyscig z czasem,bo jezeli dom sie znajdzie za 6 miesiecy,to kleska...moze akurat tyle mu zycia zostalo?
Niestety tak...
[quote name='KarOla'](...) Szkoda, że cieszył się tak wspaniałym domek tak krótko.
(*):-(

Posted

Berciku, Szczotku kochany, miałeś najpiękniejsze i najradośniejsze chwile na koniec swojego życia. Biegaj równie szczęśliwy za TM i pamiętaj o swojej rodzinie na ziemi

Posted

Kochani Rodzice Akuchy,sciskam Was mocno.
Właśnie sie dowiedzialam,jest mi tak przykro,ze nie potrafie tego wyrazic.
Bercik wygrał swoj wielki los-spotkal Was w najtrudniejszym okresie swojego zycia;a wyscie przywrocili nam,Dogomaniaczkom i Bercikowi wiare w ludzkie serca.Ten,kto porzucil psiego staruszka w schronisku,pewnie nie podejrzewał,jak piekne czekaja go jeszcze chwile.
Bede zawsze go pamietala ,jak lezy w nowiutenkiem legowisku,jak pozera wypieki Mamy Akuchy,jak jest rozpieszczany,chodzi na spacerki,wypieszczony,kochany,najedzony.Pies,ktoremu balam sie załozyc watek,bo wydawal sie z gory skazany na samotna smierc w schronisku.

Zawsze beda pamietala tego malego "motyka" i ten dzien,kiedy przyjechaliscie po niego do schroniska.
Dziekuje Wam bardzo.

Posted

Żegnaj Berciku :-(
pomyśleć, że kilka miesięcy temu biłam sie z myslami czy nie zabrać Bercika... Cieszę się że przeżył tak wspaniałe ostatnie miesiące w jego życiu... i że odszedł kochany...

Posted

Bercik, Szczotku maleńki dołączyłeś do mojego Serwusia [']

hej chłopaki - biegajcie po tęczowych łąkach i pamiętajcie, że my tu w Waszych domach ciągle o Was myślimy
a gdy przyjdzie czas, że i my się wybierzemy za TM niech nas przywitają Wasze merdające ogony

Posted

Dobranoc Berciku..spij tam spokojnie, i żeby juz nic Cie nie straszyło, i zeby serduszko bilo równo i spokojnie...a psie anioły niech Ci znoszą ulubione ciasteczka...
smutno mi...
Akuszko, Silasie, Mamo Akuchy....gorące uściski......aby żal udalo się Wam szybko ukoic..:(