iwstar58 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Noo pięknoto, Dzierżoniów we łzach i ja się cieszę, że wreszcie masz swój domek i swoich ludzi. Bądź z nimi szczęśliwa Yakimko Quote
fiorsteinbock Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Nareszcie ma swojego ludzia!!! Cioteczki, pozwolcie, że podziekuje Panu Rafalowi za serce i wrażliwość. I za decyzje o adopcji psa ze schroniska. I za wybor naszej Yakimy :) Powodzenia calej rodzince. Grazynko, ogladam zdjecia - ciesze sie przeogromnie i zaluje, ze nie udalo sie zalatwic transportu :( Quote
giselle4 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Nareszcie ma swojego ludzia!!! Cioteczki, pozwolcie, że podziekuje Panu Rafalowi za serce i wrażliwość. I za decyzje o adopcji psa ze schroniska. I za wybor naszej Yakimy :) Powodzenia calej rodzince. Grazynko, ogladam zdjecia - ciesze sie przeogromnie i zaluje, ze nie udalo sie zalatwic transportu :( pan Rafal i tak byl bardzo zadowolony o 7 wyjechal i na 13 byl w domu:) ale ze skarbem Quote
basia34 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Sloneczko badz szczesliwa i kochaj P Rafala jak Nas kochalas. Quote
jaanka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 basia34 napisał(a):Sloneczko badz szczesliwa i kochaj P Rafala jak Nas kochalas. Panie Rafale kochaj Yakimkę tak jak Dziewczyny ją kochały i odezwij się tu do nas :) Quote
basia34 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Yakuniu nie moge wchodzic na Twoj watek bo sie zarycze ,badz szczesliwa. Quote
jaanka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Nie rycz Basiu , robisz wspaniałą robotę . Powinnaś być dumna z siebie :) Wiem że Ci ciężko , rozumiem to . Quote
basia34 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 To minie ale nie szybkobo i tak bedzie w moim sercu. Quote
AnnWrc Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Wiwanka z rodzicami jest bardzo szczęśliwa że nareszcie Yakima znalazła swojego człowieka:)!! A jeszcze bardziej cieszymy się że to też jest Wrocław i tu wiadomość dla Pana Rafała : 3 miesiące temu też wzięliśmy z tego schroniska pieska amstaffkę więc służymy radą, pomocą przy aklimatyzacji dziewczynki oraz zapraszamy na spacer żebyśmy mogli poznać panienkę oraz żeby dziewczynki mogły się spotkać gdyż bardzo dopingowaliśmy Yakimie!! A wszystkie cioteczki zapraszam na watek Wiwany gdyż nareszcie pojawił się nowy post oraz zdjęcia ( jeśli uda nam się je wkleić ). Wszystkiego dobrego Yakimko oraz dla Pana i od wczoraj powiększonej rodziny!! Quote
dreag Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Przepraszam za offa:oops:. Zapraszam na wątek bezdomnego psiaka: http://www.dogomania.pl/threads/2091...0#post17034480 i na bazarek dla niego:cool3: http://www.dogomania.pl/threads/2091...iaka-20VI-g.20 Pozdrawiam:lol: Quote
fiorsteinbock Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 AnnWrc napisał(a):Wiwanka z rodzicami jest bardzo szczęśliwa że nareszcie Yakima znalazła swojego człowieka:)!! A jeszcze bardziej cieszymy się że to też jest Wrocław i tu wiadomość dla Pana Rafała : 3 miesiące temu też wzięliśmy z tego schroniska pieska amstaffkę więc służymy radą, pomocą przy aklimatyzacji dziewczynki oraz zapraszamy na spacer żebyśmy mogli poznać panienkę oraz żeby dziewczynki mogły się spotkać gdyż bardzo dopingowaliśmy Yakimie!! A wszystkie cioteczki zapraszam na watek Wiwany gdyż nareszcie pojawił się nowy post oraz zdjęcia ( jeśli uda nam się je wkleić ). Wszystkiego dobrego Yakimko oraz dla Pana i od wczoraj powiększonej rodziny!! Cioteczko, mozesz wstawic link do Vivianki? Quote
AnnWrc Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Jasne już leci:) http://www.dogomania.pl/threads/203089-Viviana-mieszkam-we-Wroclawiu-jestem-kochana-LESTER-WROCI%C5%81-DO-DOMKU-%29/page9 Quote
basia34 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 pozdrowienia dla Wiwianki i jej Opiekonow.Yakunia napewno sie z nia spotka. Quote
ŚWIAT Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Mam nadzieję że mnie nie okrzyczycie, rzadko zapraszam na wątki ale prosze o obecność na wątku Kaji i pomoc w razie możliwości.Duże psy mają ciężko:( http://www.dogomania.pl/threads/198742-Kaja...-Zbieramy-pieniążki-na-hotel...-Możesz-dołożyć-chociaż-piątaka-To-Jej-szansa.. Quote
Kofeina Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Yakimo i ja sie ciesze:) Mam nadzieje ze twoj nowy pan bedzie ciekochal tak samo jak dziewczyny z dzierzoniowa:) A nawet bardziej. papa Quote
giselle4 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 co napisał pan Rafał?:) [FONT=Arial]Witam , sunia jest bardzo posłuszna , słucha się dość dobrze , ogólnie to nie zna chyba tylko komendy że ma siadać , a tak to wszystko pojmuje , ale patrząc na jej oczka to można jej dużo wybaczyć .[/FONT] [FONT=Arial]Dziś rano o 7 ściągła mnie z łóżka bo chciała wyjść na dwór , no i udało się jej , tak słodko patrzyła że nie mogłem jej odmówić , sam sobie się dziwiłem bo nigdy nie wychodziłem z psem o tej godz , bo zawsze wyprowadzam dość późno żeby dłużej pospać .[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Troszkę schudła , może przez to że z nią biegam albo poprostu zmiana otoczenia .[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Ogólnie do jedzenia to gotuje ryż z marchewką i kawałkami mięsa z kurczaka ( dziś zjadła mamy porcje ) , ale też suche .[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Śmiejemy się bo dużo wody pije i mama dała jej na wode takie wiaderko po popcornie :) [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Miske ma zawsze pełną , mimo że się bałem że odrazu będzie wszystko zjadać , to jednak normuje sobie sama .[/FONT] [FONT=Arial]Jej ulubioną zabawą jest turlanie się po podłodze chwile po tym jak coś zje , nic nie gryzie , nie rozrabia .[/FONT] [FONT=Arial]Dwa dni temu kupiłem jej taką kostke , w środku wypełniona czymś suchym , dość twarda do czyszczenia zębów albo do ostrzenia , na opakowaniu pisało że dla psów o wadze 20-35 kg na kilka dni , nie wiem ile ona waży ale miała ją zaledwie 5 minut ...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Jak jestem w domu to nie odstępuje mnie na krok , wszędzie za mną chodzi , na łóżku ma specjalny koc na który może wejść jeżeli on tam leży , chyba sama się nauczyła bo inaczej jak go niema to nie wchodzi nawet , śpi na swoim kocu koło mojego łóżka .[/FONT] [FONT=Arial]Miałem dużo szczęście że na nią trafiłem , bo myślałem że pierwsze dni to będzie trochę kiepsko [/FONT][FONT=Arial]Jutro podeślę jakieś fotki , bo dziś to zrobiłem jedną ale jest dość ciemno na dworze i kiepsko wyszła , a była na spacerku robiona przed chwila .[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Imienia jej nie zmieniałem żeby już jej nie męczyć , zostało tak jak jest .[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]W tym miesiącu nie dam rady wpaść , ale w następnym już tak .[/FONT] [FONT=Arial]I mam nadzieje że nowa zastępczyni też znajdzie dobry dom .[/FONT] [FONT=Arial]dziekujemy za takiego pieska[/FONT] [FONT=Arial]Rafał[/FONT] Quote
Nadziejka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 :loveu::cool2:cudne cudne wiesci , niechaj sie wam kochani szczesci postokroc:loveu::multi::multi: Quote
jaanka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [FONT=Arial]Jej ulubioną zabawą jest turlanie się po podłodze chwile po tym jak coś zje , nic nie gryzie , nie rozrabia .- to cytat ale jakoś dziwnie się wyciął .[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Po jedzeniu nie powinna tego robić , może dostać skrętu :( Quote
basia34 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 No wlasnie juz jestem lezka sie zakrecila ale jestem szczesliwa .Wiem ze P.Rafal z mama o Nia dbaja .Yakuniu miziam w pysia.A turlanie Ona to uwielbia . Quote
jaanka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 A niech się turla jak lubi , byle nie z pełnym żołądkiem . Cieszę się że jest szczęśliwa i chcę żeby była przez wiele wiele lat . Quote
Recommended Posts