Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie ma swojego ludzia!!!
Cioteczki, pozwolcie, że podziekuje Panu Rafalowi za serce i wrażliwość. I za decyzje o adopcji psa ze schroniska. I za wybor naszej Yakimy :)

Powodzenia calej rodzince.

Grazynko, ogladam zdjecia - ciesze sie przeogromnie i zaluje, ze nie udalo sie zalatwic transportu :(

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Nareszcie ma swojego ludzia!!!
Cioteczki, pozwolcie, że podziekuje Panu Rafalowi za serce i wrażliwość. I za decyzje o adopcji psa ze schroniska. I za wybor naszej Yakimy :)

Powodzenia calej rodzince.

Grazynko, ogladam zdjecia - ciesze sie przeogromnie i zaluje, ze nie udalo sie zalatwic transportu :(

pan Rafal i tak byl bardzo zadowolony
o 7 wyjechal i na 13 byl w domu:)
ale ze skarbem

Posted

basia34 napisał(a):
Sloneczko badz szczesliwa i kochaj P Rafala jak Nas kochalas.

Panie Rafale kochaj Yakimkę tak jak Dziewczyny ją kochały i odezwij się tu do nas :)

Posted

Wiwanka z rodzicami jest bardzo szczęśliwa że nareszcie Yakima znalazła swojego człowieka:)!! A jeszcze bardziej cieszymy się że to też jest Wrocław i tu wiadomość dla Pana Rafała : 3 miesiące temu też wzięliśmy z tego schroniska pieska amstaffkę więc służymy radą, pomocą przy aklimatyzacji dziewczynki oraz zapraszamy na spacer żebyśmy mogli poznać panienkę oraz żeby dziewczynki mogły się spotkać gdyż bardzo dopingowaliśmy Yakimie!!

A wszystkie cioteczki zapraszam na watek Wiwany gdyż nareszcie pojawił się nowy post oraz zdjęcia ( jeśli uda nam się je wkleić ).

Wszystkiego dobrego Yakimko oraz dla Pana i od wczoraj powiększonej rodziny!!

Posted

AnnWrc napisał(a):
Wiwanka z rodzicami jest bardzo szczęśliwa że nareszcie Yakima znalazła swojego człowieka:)!! A jeszcze bardziej cieszymy się że to też jest Wrocław i tu wiadomość dla Pana Rafała : 3 miesiące temu też wzięliśmy z tego schroniska pieska amstaffkę więc służymy radą, pomocą przy aklimatyzacji dziewczynki oraz zapraszamy na spacer żebyśmy mogli poznać panienkę oraz żeby dziewczynki mogły się spotkać gdyż bardzo dopingowaliśmy Yakimie!!

A wszystkie cioteczki zapraszam na watek Wiwany gdyż nareszcie pojawił się nowy post oraz zdjęcia ( jeśli uda nam się je wkleić ).

Wszystkiego dobrego Yakimko oraz dla Pana i od wczoraj powiększonej rodziny!!

Cioteczko, mozesz wstawic link do Vivianki?

Posted

co napisał pan Rafał?:)
[FONT=Arial]Witam , sunia jest bardzo posłuszna , słucha się dość dobrze , ogólnie to nie zna chyba tylko komendy że ma siadać , a tak to wszystko pojmuje , ale patrząc na jej oczka to można jej dużo wybaczyć .[/FONT]
[FONT=Arial]Dziś rano o 7 ściągła mnie z łóżka bo chciała wyjść na dwór , no i udało się jej , tak słodko patrzyła że nie mogłem jej odmówić , sam sobie się dziwiłem bo nigdy nie wychodziłem z psem o tej godz , bo zawsze wyprowadzam dość późno żeby dłużej pospać .[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Troszkę schudła , może przez to że z nią biegam albo poprostu zmiana otoczenia .[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Ogólnie do jedzenia to gotuje ryż z marchewką i kawałkami mięsa z kurczaka ( dziś zjadła mamy porcje ) , ale też suche .[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Śmiejemy się bo dużo wody pije i mama dała jej na wode takie wiaderko po popcornie :) [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Miske ma zawsze pełną , mimo że się bałem że odrazu będzie wszystko zjadać , to jednak normuje sobie sama .[/FONT]
[FONT=Arial]Jej ulubioną zabawą jest turlanie się po podłodze chwile po tym jak coś zje , nic nie gryzie , nie rozrabia .[/FONT]
[FONT=Arial]Dwa dni temu kupiłem jej taką kostke , w środku wypełniona czymś suchym , dość twarda do czyszczenia zębów albo do ostrzenia , na opakowaniu pisało że dla psów o wadze 20-35 kg na kilka dni , nie wiem ile ona waży ale miała ją zaledwie 5 minut ...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Jak jestem w domu to nie odstępuje mnie na krok , wszędzie za mną chodzi , na łóżku ma specjalny koc na który może wejść jeżeli on tam leży , chyba sama się nauczyła bo inaczej jak go niema to nie wchodzi nawet , śpi na swoim kocu koło mojego łóżka .[/FONT]
[FONT=Arial]Miałem dużo szczęście że na nią trafiłem , bo myślałem że pierwsze dni to będzie trochę kiepsko [/FONT][FONT=Arial]Jutro podeślę jakieś fotki , bo dziś to zrobiłem jedną ale jest dość ciemno na dworze i kiepsko wyszła , a była na spacerku robiona przed chwila .[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Imienia jej nie zmieniałem żeby już jej nie męczyć , zostało tak jak jest .[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]W tym miesiącu nie dam rady wpaść , ale w następnym już tak .[/FONT]
[FONT=Arial]I mam nadzieje że nowa zastępczyni też znajdzie dobry dom .[/FONT]
[FONT=Arial]dziekujemy za takiego pieska[/FONT]
[FONT=Arial]Rafał[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Jej ulubioną zabawą jest turlanie się po podłodze chwile po tym jak coś zje , nic nie gryzie , nie rozrabia .- to cytat ale jakoś dziwnie się wyciął .[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
Po jedzeniu nie powinna tego robić , może dostać skrętu :(