Kofeina Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 tak ze wszystkiego zdaje sobie sprawe. Bede dazyc do tego by jak najszybciej znalazla domek, ogloszenia ogloszenia i jeszcze raz ogloszenia. Mieszkam we Wro. Moja suka hmm ona uwielbia moja mamusie tam papu daja ile chce:] na spacerki lataja gdy piesek zachce i wsio. Wiem ze moze to trwac miesiac a nawet 3. Nie ukrywam faktu ze bede dazyc do tego by sie moja suczka poznala kiedys z yakima. Ale wiadomo nie w domu bo bedzie tragedia. Na to przyjdzie czas. Ze swojej strony moge zaoferowac tylko takie rozwiazanie by dziewczyna nie wkwila w boksie. Lecz jesli uznacie ze to nie ma sensu bede pomagac w jakis inny sposob.. Quote
fiorsteinbock Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Zaraz pewnie sie zaloguje Gisella i na wszystkie pytania odpowie, jakie dokumenty itd. Ustalicie miedzy soba. Ja sie biore za ogloszenia. Quote
chita Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Kofeina napisał(a):Lecz jesli uznacie ze to nie ma sensu bede pomagac w jakis inny sposob.. no jak to nie ma sensu:mad: bardzo sie ciesze ze chcesz dac yakimie taka szanse:loveu: to pozwoli poznac psiaka w warunkach domowych a ludzie chetniej adoptuja psy sprawdzone... mam nadzieje ze moje pytania Cie nie urazily, niejednokrotnie pies wracal do schronu z dt a to dla niego najwieksza trauma,pytalam z czystej ciekawosci i przezornosci;) Quote
fiorsteinbock Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Znalazlam portal: księga zwierząt i tam wrzuciłam Yakimę: http://www.ksiegazwierzat.pl/classifieds/115/8/yakima-stafficzka-w-potrzebie http://eszukam.pl/stafficzka-w-potrzebie,2,35479,155/ http://www.gazetawroclaw.com/2011/06/02/stafficzka-w-potrzebie/ http://zwierzaki.a4z.pl/myobjects/edit/id/1054/name/oddam-do-adopcji-stafficzka-w-potrzebie-wroclaw.html Quote
Kofeina Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Chita :) Nie nie urazilas:) mam nadzieje ze sunia nie bedzie musiala wrocic do schronu. Ja absolutnie nie przyjmuje tego do wiadomosci:evil_lol: Ona ma znalesc dom a nie przezywac traume z tego tytulu ze po ra kolejny ktos ja opuscil. No to ja juz poczynilam wszystkie kroki zakupilam smycz obroze, kaganca nie poniewaz moje laza w czyms takim jak fizjologiczne a nigdzie dzisiaj nie moglam dostac. Zostaly mi tylko miski i karma. Moje jedza Acane. ciekawe czy dysce by smakowala:cool3: Quote
basia34 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 yakunia moze byc wydana w niedziele nie bedzie problemu,.Kofeina ustalcie wszystko z Gisella. Quote
Kofeina Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 dobrze Jutro wieczorem zadzwonie do gieselle a dzisiaj mowie juz dobranoc bo padam na twarz:] dobrej nocy i buzi dla dysi (yakimy) jak tam wolicie:] Quote
fiorsteinbock Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Dobranoc Cioteczko, obys dzisiejsza noc spokojnie przespala :) Quote
Kofeina Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ja sie obawiam ze i dzis bedzie kiepsko ze snem:] ale mowie dbranoc.. obym sie wkoncu wyspala:D Quote
basia34 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Zycze Kofeina aby wszystko sie udalo i trzymam mocno kciuki za Yakunie -Dysie.Pozdrawiam. Quote
fiorsteinbock Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='diuna_wro']Fundacja 2plus4 zaprasza na DOG FUN FEST 19 czerwca. Zapraszamy do uczestnictwa, ale przede wszystkim do współdziałania. Potrzebujemy wolontariuszy. Będzie szansa na rozpropagowanie naszych idei, prezentację psów do adopcji, roznoszenie ulotek. w planach jest prezentacja multimedialna, ławeczka "senior i pies", zabawy i konkursy dla dzieci, nabór wolontariuszy, wykłady, stanowiska groomerskie, akcje artystyczne w stylu street art, aukcja obrazów, malowanie karykatur, pantomima, etc. Pomysły są, potrzeba ludzi. Ktokolwiek z Was zainteresowany imprezą, proszę o kontakt ze mną na e-mail: [email protected] Dziewczyny, wspaniała okazja na pokazanie Yakimy swiatu :) Kofeina, mialabys czas aby wybrac sie na taka akcje? Ekipa bedzie mocna jak widze, Diuna_wro znawca rasy, wiec nawiążecie pewnie fajna wspołprace :) A i Yakima sie wylansuje na zielonej trawce ;) Quote
Kofeina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Basia Dziekuje;) Mam nadzieje ze dyśka bedzie sie dobrze chowac.. Z piknikiem moze byc problem. Od 15 mam urlop cale dwa tygodnie i mam zaklepana agroturystyke pod poznaniem wiec planowalam tak sobie po cichu zabrac mordeczki by sobie odpoczely na lonie naturki ale postaram sie cos wymyslic. Moze uda sie jakos poprzesuwac terminki jesli to ma pomoc dysi w znalezieniu domu to chocbym na rzesach miala stanac to stane a skroce urlop:] pozdrawiam i milego dnia. Ide racowac na psia karme:D:D:D Quote
fiorsteinbock Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 A, rozumiem - moze innym razem sie uda :) Jednak na wypadek, gdybys wybierala sie wklejam dodatkowe "wytyczne" od organizatora: Diuna_wro: jasne! zapraszamy. Mój numer tel 0 694 795 026 jakby co byleby psiurki nadawały się w zbiorowiska ludzi. Kagańce dla dużych, a małe muszą być spokojne, bo tam dzieciaki będą i nie może się zdarzyć pogryzienie Quote
Kofeina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jak sie wyrobmy a mam taka nadzieje to sie zorganizujemy i poinformuje jak nie to tez bede informowac. Nosz kurde ja to zawsze cos tak zaplanuje ze ni w dupke ni w oko... ale zobaczymy bede obdzwaniac znajomych ;) Quote
AnnWrc Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Witam:) Czytam i aż mi się serduszko raduje!! Nareszcie coś do przodu idzie dla naszej Yakimy:)!! Ja pomimo wysłania chyba z 30 e-maili nie doczekałam się żadnego odzewu ze strony znajomych i ich ewentualnej chęci adpocji:( Cieszę się tym bardziej, że z tego co czytam Kofeina jesteś z Wrocławia jak i ja:) Ja adoptowałam 16.03 Wiwiankę ze schorniska,a we wszytkim pomagała niezastąpiona Giselle. Będzie więc możliwość aby nasze panienki spotkały się po raz kolejny tym razem bez krat tylko każda ze swoim człowiekiem na smyczy:) Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i dasz znać kiedy na jakiś wspólny spacer bedziemy mogły się wybrać:) Jeśli będziesz potrzebowała jakiejś pomocy itp. dawaj znać!! Musimy się wspierać aby naszym czworonogom miło się żyło:) Quote
Kofeina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dyski dyski:) Mam nadzieje ze pomoc nie bedzie potrzeba:] licze na to ze damy rade same:D ale spacerek zapewne sie odbedzie;) Ja juz cala chodze mysle, nawet na pracy sie nie moge skupic!!Kiedy w koncu bedzie ta niedziela no kiedy? Boziu boziu jak ten czas wolno mija... ale coz jeszcze miski, kaganiec i wsio ekwipunek mam:) Annwrc gratuluje fajnego psiaczka:] dobry wyborek:] Quote
giselle4 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 AnnWrc napisał(a):Witam:) Czytam i aż mi się serduszko raduje!! Nareszcie coś do przodu idzie dla naszej Yakimy:)!! Ja pomimo wysłania chyba z 30 e-maili nie doczekałam się żadnego odzewu ze strony znajomych i ich ewentualnej chęci adpocji:( Cieszę się tym bardziej, że z tego co czytam Kofeina jesteś z Wrocławia jak i ja:) Ja adoptowałam 16.03 Wiwiankę ze schorniska,a we wszytkim pomagała niezastąpiona Giselle. Będzie więc możliwość aby nasze panienki spotkały się po raz kolejny tym razem bez krat tylko każda ze swoim człowiekiem na smyczy:) Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i dasz znać kiedy na jakiś wspólny spacer bedziemy mogły się wybrać:) Jeśli będziesz potrzebowała jakiejś pomocy itp. dawaj znać!! Musimy się wspierać aby naszym czworonogom miło się żyło:) Jestes taka szczesliwa kobiety jestescie Wielkie...ja głupia rycze to szczescie spotykac ludzi o takich sercach.... Dziekuje i mam nadzieje ze Yakima tez znajdzie taki domek.....jak Vivianka:) kocham to robic warto zyc dla takich chwil:):):) Quote
AnnWrc Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Kofeina napisał(a):Dyski dyski:) Mam nadzieje ze pomoc nie bedzie potrzeba:] licze na to ze damy rade same:D ale spacerek zapewne sie odbedzie;) Ja juz cala chodze mysle, nawet na pracy sie nie moge skupic!!Kiedy w koncu bedzie ta niedziela no kiedy? Boziu boziu jak ten czas wolno mija... ale coz jeszcze miski, kaganiec i wsio ekwipunek mam:) Annwrc gratuluje fajnego psiaczka:] dobry wyborek:] Nie dobry - NAJLEPSZY -!!:) Quote
Kofeina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 No to gieselle mamy wsio ustalone:] boziu boziu jak ja sie ciesze:] Aniu tak najlepszy. A ty grazynko nie placz.. bo i ja rycze:) I czekam i czekam, i czekam, i szlag mnie zaraz trafi jak szybko czas nie zleci bo dzien mi sie dluzy... a gdzie do tej niedzieli. Prosze wycalowac dyske;) ode mnie:] My z moim przystojniakiem sie szykujemy. Nawet dziada wyczesalam:] a co on tez musi na randke dobrze wygladac:] grazynko!! Jestes niesamowita kobieta. Dziekuje:) Quote
Kofeina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 A jeszcze jedno co wam powiem to moze nie do konca ladnie ale ta moja Dyśka to jest zajebista i juz:] A teraz ide na spacer bo na glowe dostane. Ot i tyle mam wam do napisania:D hehehe buzka;) Quote
Kofeina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 No i Mnie zabijcie, walnijcie. szturchnijcie, cokolwiek bo ja znowu nie moge spac jestem tak podniecona ze chyba powinnam jakies piwo na dobranoc walnac.. znowu przeczytalam cala historie yakimki dysi dysi :] ze serce mi sie kraje. Boziu boziu kiedy ta niedziela:-/ jeszcze troszke :) a dyziu ty wedruj na gore;) Quote
basia34 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Moje serce kochane jak Ja zniose roztanie z Toba jak juz rycze. Quote
jaanka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Kofeina coś mi się wydaje że jak dostaniesz ją w łapki to nie wypuścisz :) Quote
Kofeina Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ja si tez tego obawiam.. bojciu bojciu:) juz sobota moje drogie panie;) ja zbieram swoje 4 litery pakuje moja goldunie, smycze karma kaganiec, porcja pieszczot, no i jedziemy do mamusi na grila:] Wiec ja sie z wami dzisiaj zegnam cieplutko a widzimy sie jutro:) Pelna nadziei i radosci ba nawet podniecenia ruszam:) I 3 majcie kciuki bo ja mam az sine paluszki juz. Milego dnia kobiety. Pozdrawiamy aaa i kawaler juz jakby rozumial bo lata za mna jak owsik patrzac mi w oczy co ta jego pani wymyslila:D on chyba tez czuje moja ekscytacje. papa i prosze moja dysie wyglaskac wycalowac i szepnac ze ja juz juterkiem bede najdalej 11 melduje sie pod furtka schroniska. Quote
iwstar58 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Kofeina']A jeszcze jedno co wam powiem to moze nie do konca ladnie ale ta moja Dyśka to jest zajebista i juz:] Taa, no niezbyt elegancko powiedziane . Dyśka? Dyśka? Kuurcze, a po co jej we łbie mieszać, jak pewnie ładnie reaguje na swoje Yakima. Chyba, że to ds - to róbta, co chceta Quote
Recommended Posts