Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już wrociłam i przyznam ze jazda tym busem to piekło -,- ogólnie pozytywnie ale szczegóły napisze dzewczynom na pw.same zdecydujecie czy chcecie zebym je pozniej napisala tutaj.

Posted

Milena przede wszystkim ogromne podziękowania dla Ciebie że poświęciłaś sporo czasu i prześwietliłaś dom profesjonalnie. Dziś odpoczywaj, nie będę Ci głowy zawracać, jutro zadzwonię, chętnie prześlemy Ci zwrot kosztów które poniosłaś na podróż!!!
A więc : wizyta wypadła pomyślnie, dom wygląda na odpowiedni dla Merlina, tylko ten cholerny transport:roll: Ludziska dołożą 150 zł do kosztów, nie mamy jednak osoby która pokona tę odległość. Jest to ok. 450 km:roll:

Posted

Pan mówił wcześniej, że coś się z transportem wymyśli, a tu widać nic nie wymyślił tylko wszystko scedowal na nas. Myślałyśmy że chociaż wyjedzie gdzieś trochę, a tu chyba nici z tego bo Pan po 2 zawałach i zrozumiałe że się boi . Niedawno stracili PONa podobnego do Merlina, Panu brakuje spacerów i czesania, no i towarzysza na codzień bo nie pracuje. Dorosła córka też obiecała spacery i bardzo zainteresowana adopcją ale chyba odległość nie do przebycia dla nas.

Posted

No ale nie można odpuścić fajnego domu z takiego powodu...
Trzeba chociaż spróbować.
Założyć temat na transportowym?
Proponuję szukać transportu Rzeszów/Kraków - Wawa/Łódź ew Toruń a na ten ostatni odcinek osobno

Posted

No nie , z powodu transportu nie można rezygnować z DS.Skąd on ma jechać dokładnie dokąd? zbójini często jeździ na trasie Gdańsk -Śląsk i przewoził już masę psów.
Spytajcie go.
Z Rzeszowa do Płocka jest 380 km.

Posted

kiedyś zetknęłam się na dogo z rozpiską osób ktore za zwrot kosztów rozwoziły psy po całej Polsce. Nie wiem jak teraz tego szukać. Może akurat ktoś jest na tej trasie kto by nam psa podwiózł od jakiegoś punktu bo jazda ponad 400 km w jedną stronę jest ponad nasze możliwości.

Posted

[quote name='Poker']No nie , z powodu transportu nie można rezygnować z DS.Skąd on ma jechać dokładnie dokąd? zbójini często jeździ na trasie Gdańsk -Śląsk i przewoził już masę psów.
Spytajcie go.
Z Rzeszowa do Płocka jest 380 km.[/QUOTE]
tak jak powyżej.
Chyba mój post został niezauważony. Przecież można etapami go dowieźć. Do mnie psy już przyjeżdżały i z Nowego Sącza i z Zamościa i Włocławka, a ode mnie jechały właśnie do Płocka, Bydgoszczy, Słupska, do Zakopanego !! Trzeba próbować.Może warto spytać na miau, oni mają bardzo dobrze transport zorganizowany.
Może spytajcie konkretnie DS czy i skąd mogliby go odebrać.

Posted

Merlin na transportowym:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/203992-Szukamy-RZESZ%C3%93W-KRAK%C3%93W-P%C5%81OCK-(-lub-WAWA-%C5%81%C3%93D%C5%B9-ew.-Toru%C5%84[/url])

Chciałam zrobić mapke i wrzucić na wątek, ale jedyny Brudzen jaki mi wyskakuje jest 80-90 km od Płocka, nie 20... Czy to ten?

[url]http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=204921602391790001535.00049e40b338309d9b420&ll=51.597548,18.61084&spn=4.634234,13.491211&z=7[/url]

Bo jak tak, to najbardziej po drodze nam do Łodzi

Posted

są osoby które jeżdżą z Wawy za zwrotem kosztów.
Na przykład tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-(Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa[/url])

Posted

[quote name='Dzika_Figa']są osoby które jeżdżą z Wawy za zwrotem kosztów.
Na przykład tu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-(Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa[/url])[/QUOTE]

Dziękujemy Dzika_Figo, bardzo nam to ułatwi sprawę.

Posted

21 marca - ponidziałek mój TZ jedzie do Wawy, a właściwie do Piaseczna służbowo, więc mamy ten odcinek załatwiony, teraz atakuję ajlii z wątku Dzikiej Figi czy podołaja dalej...zwrot kosztów oczywiście mamy zagwarantowany.

Posted

Ajlii nie da rady odebrać Merlina w ten poniedziałek 21 z Wawy, jest w tym dniu w Łodzi i musiałaby z Łodzi jechać do Wawy i wtedy dopiero do Płocka, więc to dodatkowy koszt, kto ma jakieś pomysły???

Posted

[quote name='majuska']Ajlii nie da rady odebrać Merlina w ten poniedziałek 21 z Wawy, jest w tym dniu w Łodzi i musiałaby z Łodzi jechać do Wawy i wtedy dopiero do Płocka, więc to dodatkowy koszt, kto ma jakieś pomysły???[/QUOTE]

A ile by ten koszt wyniósł-szkoda przepuścić transportu.