Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Majuska[/B], jak mały ma Allegro i troche lokalnych ogłoszen , to może mu nie bede narazie zamawić tych u[B] pliny[/B]. Jak chcesz Słonce ?
[B]Memory[/B], masz racje.Wpadlam po uszy. Nawet do Lolka nie zagladam tylko tu lece....

Posted

Ok togaa, może się faktycznie wstrzymamy na razie z dodatkowymi ogłoszeniami, mam nadzieję, że jakiś odzew z tych będzie

[QUOTE]Memory, masz racje.Wpadlam po uszy.[/QUOTE]

:razz::razz::razz::lol:

Posted

Jakby co, to jestem i wyszukamy inny pakiecik.( Te od pliny sa super solidne i rozchodza sie migiem...)

[B]Majuska[/B], a nie pomoglabys mi z tym Przeworskiem ? Nie rzuca Cie przypadkiem w tamte strony ..?;):modla:

Posted

No pewnie ze wizyta. W Krzeczkowicach k/Przeworska Zaraz Cie udusze z radosci !
Dla tego pimpka;
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/201403-Kosmaty-śliczny-Rondelek-z-żywieckiego-ronda.-Trzeba-zaszczepić-wykastr.-pomożcie[/URL]-!!

Moge podac na pw. blizsze namiary na domek ?

Posted

Przyszłam i ja do cudnego klonika :loveu:, a tu [B]togaa [/B]wpadniętapo uszy :evil_lol:. Znajdzie ślicznota domek migiem, niech tylko ludziska obudzą się po zimie ;).

Posted

Miałam dziś telefon o Merlina z Warszawy , ale pierwsze pytanie brzmiało, czy go tam przywieziemy, a jak powiedziałam, że być może za zwrotem kosztów, to było dociekanie ile to będzie kosztować:roll:

Posted

[quote name='majuska']Miałam dziś telefon o Merlina z Warszawy , ale pierwsze pytanie brzmiało, czy go tam przywieziemy, a jak powiedziałam, że być może za zwrotem kosztów, to było dociekanie ile to będzie kosztować:roll:[/QUOTE]

myslę, że niepotrzebnie wspominamy o pomocy w transporcie. O dowiezienie Puszka też pytali, choć do przytuliska 30 km...:roll:

Posted

Jeżeli 1.pytanie było o transport, to chyba nie TEN domek. Po wszystkie nasze tymczasy ludzie przyjechali tylko Koksia pojechała super okazją ,ale i tak DS podjechał po nią 100 km.
Wspominanie o transporcie nie jest złe, bo część ludzi nie ma samochodu i wtedy można im pomóc, ale za zwrotem kosztów. Czasami dziewczyny tak piszą w ogłoszeniach i wydaje mi się ,że wtedy sytuacja jest klarowna.

Posted

[QUOTE]Jeżeli 1.pytanie było o transport, to chyba nie TEN domek.[/QUOTE]

I pierwsze i drugie i trzecie...nie ma o czym mówic wogóle....
Czekamy Marcelku, ja wiem, że znajdziesz ten jeden jedyny dom :)

Posted

[quote name='majuska']I pierwsze i drugie i trzecie...nie ma o czym mówic wogóle....
Czekamy Marcelku, ja wiem, że znajdziesz ten jeden jedyny dom :)[/QUOTE]

Marcelku ??? :D :D :D
coś się ciotka zapatrzyła na czarnego kudłacza, jak ma pod opieką białe cudo:evil_lol:

Posted

[quote name='majuska']Noooo...dałam do pieca :D
Tyle co czytałam wieści z nowego domu Marcela :D[/QUOTE]

Fajne, nie? ;)
Mam nadzieję, że szybko będziemy czytać takie wieści z domu Merlina :)

Posted

[quote name='Poker']
Wspominanie o transporcie nie jest złe, bo część ludzi nie ma samochodu i wtedy można im pomóc, ale za zwrotem kosztów. Czasami dziewczyny tak piszą w ogłoszeniach i wydaje mi się ,że wtedy sytuacja jest klarowna.[/QUOTE]

no to musimy dopisywać, że za zwrotem kosztów to wtedy sytuacja będzie klarowna...

Posted

Przypędziłam do Merlina-aż dziw bierze,że właściciele go nie szukają-ten pies to niespełnione marzenie mojego życia-musiałam to napisać!Trzymaj się Merlinku-czekamy na najwspanialszy domek na świecie.

Posted

[quote name='Anula']ten pies to niespełnione marzenie mojego życia-musiałam to napisać!Trzymaj się Merlinku-czekamy na najwspanialszy domek na świecie.[/QUOTE]

a może chcesz spełnić to swoje marzenie...:razz:

Posted

Miałam dziś telefon całkiem obiecujący z Tarnowa, dom z ogródkiem, w którym mieszka ojciec z dorosłą córką, mają kota:roll:

Poprosiłam Magdę, żeby przetestowały w lecznicy Merlina na koty, ale obawiam się , że nie zda testu, po za tym Magda mówiła, że "gówniarz" zaczyna dokazywać, dominuje wszystkie psy w przytulisku, awanturuje się, pogryzł sie z młodym ONkowatym ( niegroźnie ) i warczał na Magdę jak go chciała zamknąć do boksu z powrotem :roll: Jedynie Luśka mu się potrafi odgryźć jak ją napastuje, dzielna sunia;)
Nie wiem co z tym gadem się dzieje:roll:

Posted

[quote name='majuska'] Magda mówiła, że "gówniarz" zaczyna dokazywać, dominuje wszystkie psy w przytulisku, awanturuje się, pogryzł sie z młodym ONkowatym ( niegroźnie ) i warczał na Magdę jak go chciała zamknąć do boksu z powrotem :roll: Jedynie Luśka mu się potrafi odgryźć jak ją napastuje, dzielna sunia;)
Nie wiem co z tym gadem się dzieje:roll:[/QUOTE]

A on jaja ma na swoim miejscu?
Może kastracja by trochę chłopaka naprawiła...