Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:laola::cunao:

Na takie wiadomości warto czekać, strasznie się cieszę zresztą nie tylko ja:lol: Cała zaangażowana rodzinka również:lol: Życzę malutkiej domku najlepszego z możliwych, należy się tej delikatnej wrażliwej panience:lol: No oczywiście na wieści z poadopcyjnej jak sępy czekamy!
Mośka jak tylko będziesz gdzieś tutaj to dawaj znać, kontakt masz;)

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZIEWCZYNY BARDZO DZIĘUJEMY ZA WSZYSTKIE WPŁATY NA LILI ORAZ ZA UDZIAŁ W BAZARKU !!!
Rozliczenie bazarku:
[FONT=Times New Roman]Divia_gg - 29 zł wpłacone [/FONT]
[FONT=Times New Roman]ENIA 10 zł - wpłacone[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Lolka - 17 zł -wpłacone[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]DZIĘUJEMY ZA POMOC[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

• 2 months later...
Posted

Mam wieści od Lilki :p Jest kochana w nowym domu i jest jej cudownie.
Za miesiąc umówiona jestem na spotkanie , więc wtedy podzielę się fotkami.
Dom przesympatyczny!

Lili śpi w łóżku, zawojowała serca wszystkich!

• 3 months later...
Posted

Mośka, zgłaszałaś do Akcji Sterylizacji sukę do refundacji sterylizacji, nie widzę na początku wątku banerka ani rozliczenia - czy suka została wysterylizowana na koszt akcji sterylizacji? Jeśli tak, to która, za ile i gdzie? Jeśli nie - czy będzie? Pomagam w aktualizacji wątku Soemie i potrzebuje tych informacji.

• 1 month later...
Posted

Witajcie!

Przybywam z dobrymi wiadomościami od Lilki. Pamiętacie zagubioną sunię znalezioną na parkingu w Białce? Teraz już w niczym nie przypomina tej samej psinki :p

Tuż przed Sylwestrem odwiedziłam naszego "Sky Teriera" na jej włościach. Lilka żyje z cudowną rodziną, grzywaczem chńskim Dyziem i świnką morską.

Pańciostwo bardzo kocha Lilunię i pozwala jej na wszystko :loveu:
Do obcych ufna nie jest, no i dobrze. Mnie po pół godzinie zaakceptowala ( no dobra, zdzierżyła moje towarzystwo) i dała się pogłaskać za przysmaczka.;)

Większych forów nie miałam. Ale warto było Lilkę ponownie zobaczyć w jakże innych
okolicznościach. W takich momentach ładują się moje akumulatory i mimo, że czasami wkrada się w mych myślach ogólne zwątpienie w sytuację zwierząt w Polsce - chce mi się jeszcze wierzyć w ludzi.

Lilunia lepiej trafić nie mogła. Mieszka w domu z ogródkiem, doopcię grzeje w domu na kanapie, nie zostaje wcale sama, bo z rodziną mieszka Babcia.

Dla takich chwil warto!

Groszek, szkoda że nie udało nam się spotkać :mad:

Posted

groszek83 napisał(a):
To przecież nie ten sam pies:lol:
Na ulicy bym nie poznała

No faktycznie z podniesionym ogonkiem wygląda zupełnie inaczej. Na stoku to byla podkulona kupka trzesącego się nieszczęścia.

No, chyba Ty predzej bedziesz w Wwie ;-) Jakby co- odezwij się :cool3: