groszek83 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 :laola::cunao: Na takie wiadomości warto czekać, strasznie się cieszę zresztą nie tylko ja:lol: Cała zaangażowana rodzinka również:lol: Życzę malutkiej domku najlepszego z możliwych, należy się tej delikatnej wrażliwej panience:lol: No oczywiście na wieści z poadopcyjnej jak sępy czekamy! Mośka jak tylko będziesz gdzieś tutaj to dawaj znać, kontakt masz;) Quote
tanitka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ja tez dołączam się do tych radosnych okrzyków :) Quote
kasiawro Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Az miło się robi na duszy na takie wieści- cieszę się bardzo!!! Quote
Atomowka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Fajnie,że uchatek już w domku Ma szczęście jednak w życiu ta dziewczynka Powodzenia Quote
mmd Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Dopiero teraz przypadkiem znalazłam. Alez się cieszę! Bądź szczęśliwa malutka :) Quote
Olga132 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 DZIEWCZYNY BARDZO DZIĘUJEMY ZA WSZYSTKIE WPŁATY NA LILI ORAZ ZA UDZIAŁ W BAZARKU !!! Rozliczenie bazarku: [FONT=Times New Roman]Divia_gg - 29 zł wpłacone [/FONT] [FONT=Times New Roman]ENIA 10 zł - wpłacone[/FONT] [FONT=Times New Roman]Lolka - 17 zł -wpłacone[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]DZIĘUJEMY ZA POMOC[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
kasiawro Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 W tym tygodniu rzeczy zostaną wysłane - obiecuję ;) Quote
Mośka Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Mam wieści od Lilki :p Jest kochana w nowym domu i jest jej cudownie. Za miesiąc umówiona jestem na spotkanie , więc wtedy podzielę się fotkami. Dom przesympatyczny! Lili śpi w łóżku, zawojowała serca wszystkich! Quote
Ania W Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 No to Mośka już spokojna ;) Zadzowniła, osobiście wypytała :D Bo tak jakby trochę mi nie wierzyła ;) Quote
Mośka Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 No wiesz, Lili mi zapadła głęboko w sercu ;) Ale już jestem kontenta :p Quote
LadyS Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Mośka, zgłaszałaś do Akcji Sterylizacji sukę do refundacji sterylizacji, nie widzę na początku wątku banerka ani rozliczenia - czy suka została wysterylizowana na koszt akcji sterylizacji? Jeśli tak, to która, za ile i gdzie? Jeśli nie - czy będzie? Pomagam w aktualizacji wątku Soemie i potrzebuje tych informacji. Quote
Mośka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 juz sprawdzam w historii pw jak to bylo i pisze do Ciebie. Quote
Mośka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Witajcie! Przybywam z dobrymi wiadomościami od Lilki. Pamiętacie zagubioną sunię znalezioną na parkingu w Białce? Teraz już w niczym nie przypomina tej samej psinki :p Tuż przed Sylwestrem odwiedziłam naszego "Sky Teriera" na jej włościach. Lilka żyje z cudowną rodziną, grzywaczem chńskim Dyziem i świnką morską. Pańciostwo bardzo kocha Lilunię i pozwala jej na wszystko :loveu: Do obcych ufna nie jest, no i dobrze. Mnie po pół godzinie zaakceptowala ( no dobra, zdzierżyła moje towarzystwo) i dała się pogłaskać za przysmaczka.;) Większych forów nie miałam. Ale warto było Lilkę ponownie zobaczyć w jakże innych okolicznościach. W takich momentach ładują się moje akumulatory i mimo, że czasami wkrada się w mych myślach ogólne zwątpienie w sytuację zwierząt w Polsce - chce mi się jeszcze wierzyć w ludzi. Lilunia lepiej trafić nie mogła. Mieszka w domu z ogródkiem, doopcię grzeje w domu na kanapie, nie zostaje wcale sama, bo z rodziną mieszka Babcia. Dla takich chwil warto! Groszek, szkoda że nie udało nam się spotkać :mad: Quote
groszek83 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 To przecież nie ten sam pies:lol: Na ulicy bym nie poznała:lol: Coś pięknego! Mośka no cóż może za rok:eviltong: teraz dopiero udało mi sie pare dni wolnego złapać;) Quote
Mośka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 groszek83 napisał(a):To przecież nie ten sam pies:lol: Na ulicy bym nie poznała No faktycznie z podniesionym ogonkiem wygląda zupełnie inaczej. Na stoku to byla podkulona kupka trzesącego się nieszczęścia. No, chyba Ty predzej bedziesz w Wwie ;-) Jakby co- odezwij się :cool3: Quote
Recommended Posts