agaga21 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 nie ma co zakładAĆ NOWEGO WATKU, NIECH TEN BĘDZIE "KU PRZESTRODZE" CO SIE DZIEJE, JAK SIĘ BEZMYŚLNIE I NA SZYBKO PSA ODDAJE W PIERWSZE LEPSZE RĘCE. może mod by tylko na kogoś innego wątek przepisał? może paoii? paoii, co ty na to? Quote
agnieszka32 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Rouz']Przepraszam,że sie nie odzywałam. Sunia poszła do nowego domu ,ale ten dom nie jest pewny ,bo dostałam telefon ,że owszem jest ok ,do dzieci jak najbardziej i w ogóle jest super ,ale ciągnie dzieci na smyczy i dlatego facet jej nie chce:shake: miał zadzwonić jeszcze ,ale cisza. Myślałam,że facet jest odpowiedzialny i nie traktuje psa jak zabawki dla dzieci tym bardziej,że rasa jest silna i wiedział na co się pisze:roll: Sama chyba zadzwonie i wezme ją od niego ,bo chyba nic dobrego z tego nie będzie. A ja się pytam - gdzie założycielka wątku, która deklarowała, że weźmie sunię do siebie? :angryy::angryy::angryy: Brak słów, totalna głupota i nieodpowiedzialność :shake::-( Quote
paoiii Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 jestem jestem, wybaczcie nieobecność ale byłam na weekend poza krk bez dostępu do internetu... jetsem w szoku ze Kora jest w schronisku, ale co jak co może to i dobrze, przynajmniej wiemy co się z nią dzieje, ze będzie wycięta, wizyta też będzie jak i umowa pozatym będzie mozna ją poznać bliżej Mogę się zająć jej wątkiem oczywiście, napisze pozniej do moda. Quote
Soema Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Paoii zajmiesz się wątkiem? Sunia jest alergiczką? Quote
paoiii Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Tak zajmę się :) Jutro bądz w weekend bede w schronisku więc zobacze co z Korą, chyba dzis skonczyła kwarantanne, Jest alergikiem raczej napewno, strasznie porozdrapywała sobie pysk (postaram sie dodac zdjecia jakie robiłam tel tydzien temu) Z dwojga złego cieszę się niezmiernie ze trafiła do schroniska bo tam ma pewną opiekę wetów. Aktualnie jest w trakcie róznych badań,, zobaczymy co jej dolega... Narazie zapraszam rowniez na wątek ogolny krk bulli gdzie jest apel o zakup karmy dla alergików to głownie wlasnie bulle :( http://www.dogomania.pl/threads/174348-KRAKOWSKIE-BULOWATE-...jest-ich-ca%C5%82a-masa-(/page25 Quote
Avaloth Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Paoii co z Korą ? Ona dalej siedzi na kwarantannie czy mi się wydaje ? A co z tym gościem z Wrocławia, kontaktowałaś się z nim albo innym potencjalnym chętnym z wcześniej ? Bo szkoda jej, gdyby nie ta akcja z wydaniem jej byle gdzie pewnie już by siedziała u pana we Wrocławiu.. Quote
paoiii Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Kora jest juz po kwarantannie. Siedzi na nkach bo nie ma miejsc... Narazie jest badana zeby stweirdzic co jej jest, na 100% jest alergikiem. Do Pana pisałam jakis tydzien temu, nadal jest zainteresowany aczkolwiek ja wole poczkac az wyjasni sie co z jej zdrowiem i jak naprawde się zachwuje w roznych sytuacjach itd, przpominam ze u Pana są małe dzieci (wieku nie pamietam teraz dokładnie ale są, były wychowywane z poprzednią astką pana, nie zmienia to jednak faktu ze są dziecmi) Quote
Avaloth Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 A no tak. Ale fajnie że pan się nie zraził ;) mam wrażenie że ostatnio dużo psów przybyło.. w coraz więcej boksach po 5-6 psów, zewnętrzne pewnie też wszystkie pełne, jak nawet z kwarantanny nie mają gdzie przenieść.. Quote
Ank@ Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 nie wiem ile teraz jest psów w schr ale przed powodzią to była masakra. Na E1 było kiedyś 10 psów !! Quote
Noelle Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ehh, tyle psiakow poszlo teraz do adopcji, to znowu inne przyszly. :( Quote
Rumi. Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 :mad: dziewczyny to wątek kory :evil_lol: możemy o tym pogadać na wątku krk zwierzaków a nie zaśmiecać tutaj :roll: Quote
Avaloth Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 a coś nowego z Korą ? próbowałaś Paoii z nią wychodzić albo coś ? Quote
paoiii Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Ostatnio nie miałam prawie wogole czasu, a teraz Kora była jakis czas na szpitaliku po sterylce. Na dniach jak będe i będzie pracownik ktory ją zna postaram się juz cos podziałac. Akurat Dalton w domu to będe miala wiecej czasu. Quote
paoiii Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Korcia była ze mną wczoraj na wybiegu, dzis tez byłysmy na spacerze. Jest przekochana, natomiast raczej na 100% do domu bez innych zwierząt. Ciągnie tez troche na smyczy ale to jest do wycwiczenia. Troszkę schudła, ale stan jej skóry od momentu trafienia do schroniska bardzo się polepszył! zdj jeszcze z kwarantanny zdjęcia z wczoraj Quote
Rumi. Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 kora już lepiej wygląda :) mimo że schudła. paoiii a co z przejęciem tego wątku przez Ciebie? Quote
agaga21 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 na zdjęciach wygląda kiepsko, ale i tak jest prześliczna. tytuł denerwuje, paoii, napisz do moda, by przepisał wątek na ciebie. napisz do szamanki lub maupy4 albo do pianki. któraś na pewno pomoże. Quote
paoiii Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Pisałam do Anashara, ale w takim razie napisze tez do ktorejs z tych które podałas Quote
paoiii Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-KORA-piekna-suczka-amstaff-SZUKA-DOMU-W0QQAdIdZ277397450 Quote
paoiii Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Kora jest cuuudna, przy najbliższej okazji postaram się jej porobić trochę zdjęc nowych. Przybrała trochę na wadze i już tak straszliwie nie ciągnie na smyczy :) Quote
Avaloth Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 W końcu Kora w miarę ok wygląda, krosty całkiem zeszły i przytyła ;) Strasznie śmieszną budowę ona ma xd Quote
Noelle Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 jejuuu śliczna :loveu: Iś, w końcu to mix ast & shar pei! :evil_lol: Quote
paoiii Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Korunia to najsłodszy słodziak, uwielbiam tą suczkę! Jest przekochana! Trochę ciągnie do psów na spacerach ale poza tym jest cudna! Quote
Recommended Posts