Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie ma co zakładAĆ NOWEGO WATKU, NIECH TEN BĘDZIE "KU PRZESTRODZE" CO SIE DZIEJE, JAK SIĘ BEZMYŚLNIE I NA SZYBKO PSA ODDAJE W PIERWSZE LEPSZE RĘCE.
może mod by tylko na kogoś innego wątek przepisał? może paoii? paoii, co ty na to?

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rouz']Przepraszam,że sie nie odzywałam. Sunia poszła do nowego domu ,ale ten dom nie jest pewny ,bo dostałam telefon ,że owszem jest ok ,do dzieci jak najbardziej i w ogóle jest super ,ale ciągnie dzieci na smyczy i dlatego facet jej nie chce:shake: miał zadzwonić jeszcze ,ale cisza. Myślałam,że facet jest odpowiedzialny i nie traktuje psa jak zabawki dla dzieci tym bardziej,że rasa jest silna i wiedział na co się pisze:roll:
Sama chyba zadzwonie i wezme ją od niego ,bo chyba nic dobrego z tego nie będzie.

A ja się pytam - gdzie założycielka wątku, która deklarowała, że weźmie sunię do siebie? :angryy::angryy::angryy:

Brak słów, totalna głupota i nieodpowiedzialność :shake::-(

Posted

jestem jestem, wybaczcie nieobecność ale byłam na weekend poza krk bez dostępu do internetu... jetsem w szoku ze Kora jest w schronisku, ale co jak co może to i dobrze, przynajmniej wiemy co się z nią dzieje, ze będzie wycięta, wizyta też będzie jak i umowa pozatym będzie mozna ją poznać bliżej

Mogę się zająć jej wątkiem oczywiście, napisze pozniej do moda.

• 2 weeks later...
Posted

Tak zajmę się :)
Jutro bądz w weekend bede w schronisku więc zobacze co z Korą, chyba dzis skonczyła kwarantanne,
Jest alergikiem raczej napewno, strasznie porozdrapywała sobie pysk (postaram sie dodac zdjecia jakie robiłam tel tydzien temu)
Z dwojga złego cieszę się niezmiernie ze trafiła do schroniska bo tam ma pewną opiekę wetów. Aktualnie jest w trakcie róznych badań,, zobaczymy co jej dolega...

Narazie zapraszam rowniez na wątek ogolny krk bulli gdzie jest apel o zakup karmy dla alergików to głownie wlasnie bulle :(
http://www.dogomania.pl/threads/174348-KRAKOWSKIE-BULOWATE-...jest-ich-ca%C5%82a-masa-(/page25

Posted

Paoii co z Korą ?
Ona dalej siedzi na kwarantannie czy mi się wydaje ?
A co z tym gościem z Wrocławia, kontaktowałaś się z nim albo innym potencjalnym chętnym z wcześniej ?
Bo szkoda jej, gdyby nie ta akcja z wydaniem jej byle gdzie pewnie już by siedziała u pana we Wrocławiu..

Posted

Kora jest juz po kwarantannie. Siedzi na nkach bo nie ma miejsc... Narazie jest badana zeby stweirdzic co jej jest, na 100% jest alergikiem. Do Pana pisałam jakis tydzien temu, nadal jest zainteresowany aczkolwiek ja wole poczkac az wyjasni sie co z jej zdrowiem i jak naprawde się zachwuje w roznych sytuacjach itd, przpominam ze u Pana są małe dzieci (wieku nie pamietam teraz dokładnie ale są, były wychowywane z poprzednią astką pana, nie zmienia to jednak faktu ze są dziecmi)

Posted

A no tak. Ale fajnie że pan się nie zraził ;)

mam wrażenie że ostatnio dużo psów przybyło.. w coraz więcej boksach po 5-6 psów, zewnętrzne pewnie też wszystkie pełne, jak nawet z kwarantanny nie mają gdzie przenieść..

• 3 weeks later...
Posted

Ostatnio nie miałam prawie wogole czasu, a teraz Kora była jakis czas na szpitaliku po sterylce. Na dniach jak będe i będzie pracownik ktory ją zna postaram się juz cos podziałac. Akurat Dalton w domu to będe miala wiecej czasu.

Posted

Korcia była ze mną wczoraj na wybiegu, dzis tez byłysmy na spacerze.
Jest przekochana, natomiast raczej na 100% do domu bez innych zwierząt. Ciągnie tez troche na smyczy ale to jest do wycwiczenia. Troszkę schudła, ale stan jej skóry od momentu trafienia do schroniska bardzo się polepszył!
zdj jeszcze z kwarantanny

zdjęcia z wczoraj

Posted

na zdjęciach wygląda kiepsko, ale i tak jest prześliczna.
tytuł denerwuje, paoii, napisz do moda, by przepisał wątek na ciebie. napisz do szamanki lub maupy4 albo do pianki. któraś na pewno pomoże.

• 4 weeks later...
Posted

Kora jest cuuudna, przy najbliższej okazji postaram się jej porobić trochę zdjęc nowych. Przybrała trochę na wadze i już tak straszliwie nie ciągnie na smyczy :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Korunia to najsłodszy słodziak, uwielbiam tą suczkę! Jest przekochana! Trochę ciągnie do psów na spacerach ale poza tym jest cudna!