jola_li Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Podoba mi się ta psinka jak nie wiem co :-)! Szpiczaste zakończenia uszek są chyba bardzo nietypowe ;-). Quote
mysza 1 Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Niestety, cięzko z domem :( nie lubi obcych, boi się, sporo pracy jeszcze :( Quote
jola_li Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='mysza 1']Niestety, cięzko z domem :( nie lubi obcych, boi się, sporo pracy jeszcze :([/QUOTE] No to rzeczywiście problem :-(... Quote
mysza 1 Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Kurde, nie widzę ani jednego zdjęcia ale wiem, że są, bo jak próbowałam cytować to linki widziałam... Quote
ronja Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 nie wiem, ja widzę wszystkie:) okularów Ci trzeba może;) Quote
mysza 1 Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='ronja']nie wiem, ja widzę wszystkie:) okularów Ci trzeba może;)[/QUOTE] Okulary są na nosie ;) Już widzę, ładne Siseto :) Quote
ronja Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 filmy będą jutro, bo się wgrywają całą wieczność... Quote
ronja Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 praca nad sygnałem neutralnym (cmokanie) [video=youtube;j7f9_HbQKCQ]http://www.youtube.com/watch?v=j7f9_HbQKCQ[/video] wstęp do nauki chodzenia przy nodze [video=youtube;UIy8lYLd_U8]http://www.youtube.com/watch?v=UIy8lYLd_U8[/video] siadanie i warowanie [video=youtube;kjCCUQWJgd8]http://www.youtube.com/watch?v=kjCCUQWJgd8[/video] Quote
mysza 1 Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Proszę jaka mądra Siseto, ładnie ćwiczy :) Cieszę się :) Może za rok coś z niej będzie ;) Quote
Cantadorra Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Fajnie ćwiczy Sisetka, czasem poleci oko na maroko, ale jakieś kroczki do przodu robi psinka. Pracochłonna i urocza Sisetka :) Quote
jola_li Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Suuuper :-)! Wielki ukłon dla Opiekunów za pracę nad psinką!!! Quote
ronja Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='mysza 1']Proszę jaka mądra Siseto, ładnie ćwiczy :) Cieszę się :) Może za rok coś z niej będzie ;) Dostałam od Piotra odpowiedź - Piotr obejrzał filmy z Siseto i napisał :"No i znów jestem pod ogromnym wrażeniem jak wiele w tak krótkim czasie udało się Wam wypracować :))))" Niestety nie mogę upowszechniać maili Piotra w całości, ale teraz w ćwiczeniach mam się pojawiać ja w starym płaszczu i mam robić za straszak rozpraszacz, by Sisi nauczyła się pracować też w "strasznych warunkach" :) Quote
mysza 1 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 ronja napisał(a):Dostałam od Piotra odpowiedź - Piotr obejrzał filmy z Siseto i napisał :"No i znów jestem pod ogromnym wrażeniem jak wiele w tak krótkim czasie udało się Wam wypracować :))))" Niestety nie mogę upowszechniać maili Piotra w całości, ale teraz w ćwiczeniach mam się pojawiać ja w starym płaszczu i mam robić za straszak rozpraszacz, by Sisi nauczyła się pracować też w "strasznych warunkach" :) Świetny pomysł z tym straszakiem :p bo jej największy problem to właśnie obcy i straszne warunki :) Quote
Nutusia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ciekawa jestem czy da się nabrać na swojsko wyglądającego (i pachnącego!) straszaka... ;) Quote
gusia0106 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 ronja napisał(a):Dostałam od Piotra odpowiedź - Piotr obejrzał filmy z Siseto i napisał :"No i znów jestem pod ogromnym wrażeniem jak wiele w tak krótkim czasie udało się Wam wypracować :))))" Niestety nie mogę upowszechniać maili Piotra w całości, ale teraz w ćwiczeniach mam się pojawiać ja w starym płaszczu i mam robić za straszak rozpraszacz, by Sisi nauczyła się pracować też w "strasznych warunkach" :) Ty nie możesz ale ja tak :) Rozmawiałam dzisiaj z Piotrem -jest zachwycony tym jak pracujecie, jak się angażujecie i jak duże psy robią postępy w krótkim czasie :) Quote
mysza 1 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 gusia0106 napisał(a):Ty nie możesz ale ja tak :) Rozmawiałam dzisiaj z Piotrem -jest zachwycony tym jak pracujecie, jak się angażujecie i jak duże psy robią postępy w krótkim czasie :) Ja też jestem zachwycona chociaż moje zdanie nie ma takiej mocy jak autorytet ;) Quote
ronja Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 mysza 1 napisał(a):Ja też jestem zachwycona chociaż moje zdanie nie ma takiej mocy jak autorytet ;) już się tak nie zachwycajcie:evil_lol: Siseto Sanek jest po prostu extra. Quote
mysza 1 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 [quote name='ronja']już się tak nie zachwycajcie:evil_lol: Siseto Sanek jest po prostu extra. Właśnie tu bym polemizowała ;) Quote
Ewa Marta Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 mysza 1 napisał(a):Właśnie tu bym polemizowała ;) Dobre;-) Co za wiara w swoją podopieczną;-) Fajnie ćwiczy, naprawdę:-) Quote
mysza 1 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Jak się miewa Siseto? Robi postępy? Kiedy planujecie występ w płaszczu:evil_lol:;) Quote
ronja Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Siseto ćwiczy bardzo ładnie - Bartek ją chwali. Straszak przewidziany na przyszły tydzień;). Ostatnio pracowała w rozproszeniu - u sąsiadów chodziła głośno pompa, bała się, Bartek musiał odsunąć się na drugą stronę działki, gdzie mniej było słychać hałas. Ale pracowała mimo hałasu - to duży sukces. Quote
jola_li Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Jast ładna, ładnie ćwiczy, "ładny" dom by się przydał ;-).... Quote
Recommended Posts