Jump to content
Dogomania

Dramat- wypadek, cierpienie bez pomocy- przerażona Sisi, dług ponad 1700 zł :(((

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

praca nad sygnałem neutralnym (cmokanie)
[video=youtube;j7f9_HbQKCQ]http://www.youtube.com/watch?v=j7f9_HbQKCQ[/video]

wstęp do nauki chodzenia przy nodze
[video=youtube;UIy8lYLd_U8]http://www.youtube.com/watch?v=UIy8lYLd_U8[/video]

siadanie i warowanie
[video=youtube;kjCCUQWJgd8]http://www.youtube.com/watch?v=kjCCUQWJgd8[/video]

Posted

[quote name='mysza 1']Proszę jaka mądra Siseto, ładnie ćwiczy :)
Cieszę się :)
Może za rok coś z niej będzie ;)
Dostałam od Piotra odpowiedź - Piotr obejrzał filmy z Siseto i napisał :"No i znów jestem pod ogromnym wrażeniem jak wiele w tak krótkim czasie udało się Wam wypracować :))))" Niestety nie mogę upowszechniać maili Piotra w całości, ale teraz w ćwiczeniach mam się pojawiać ja w starym płaszczu i mam robić za straszak rozpraszacz, by Sisi nauczyła się pracować też w "strasznych warunkach" :)

Posted

ronja napisał(a):
Dostałam od Piotra odpowiedź - Piotr obejrzał filmy z Siseto i napisał :"No i znów jestem pod ogromnym wrażeniem jak wiele w tak krótkim czasie udało się Wam wypracować :))))" Niestety nie mogę upowszechniać maili Piotra w całości, ale teraz w ćwiczeniach mam się pojawiać ja w starym płaszczu i mam robić za straszak rozpraszacz, by Sisi nauczyła się pracować też w "strasznych warunkach" :)

Świetny pomysł z tym straszakiem :p bo jej największy problem to właśnie obcy i straszne warunki :)

Posted

ronja napisał(a):

Ty nie możesz ale ja tak :) Rozmawiałam dzisiaj z Piotrem -jest zachwycony tym jak pracujecie, jak się angażujecie i jak duże psy robią postępy w krótkim czasie :)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ty nie możesz ale ja tak :) Rozmawiałam dzisiaj z Piotrem -jest zachwycony tym jak pracujecie, jak się angażujecie i jak duże psy robią postępy w krótkim czasie :)

Ja też jestem zachwycona chociaż moje zdanie nie ma takiej mocy jak autorytet ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ja też jestem zachwycona chociaż moje zdanie nie ma takiej mocy jak autorytet ;)

już się tak nie zachwycajcie:evil_lol:
Siseto Sanek jest po prostu extra.

Posted

Siseto ćwiczy bardzo ładnie - Bartek ją chwali. Straszak przewidziany na przyszły tydzień;). Ostatnio pracowała w rozproszeniu - u sąsiadów chodziła głośno pompa, bała się, Bartek musiał odsunąć się na drugą stronę działki, gdzie mniej było słychać hałas. Ale pracowała mimo hałasu - to duży sukces.