Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sabinka będzie u mnie tyle, ile trzeba. Ode mnie może jedynie wyjechać do domu stałego, a wyjedzie jedynie całkiem zdrowa. Wiele osób opiekuje się Sabiniątkiem, naszym małym dożym elfem, nie ja jedna. Co do szczeniaczków są w domach tymczasowych i szukają domków.

• Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

allu i osoby które pomagają pójdziecie do nieba za to wszystko co robicie,mam nadzieję że całe to towarzycho trafi do domów ze złotymi klamkami.buziaki

Guest monia3a
Posted

jaanna019 potrzebuję zdjęć Twojej małej panienki bo będę produkować allegro :)

Guest monia3a
Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
No nie mogę się napatrzeć na awatarek Moni ze zdjęciami dzieci Sabinki

A ja się nie mogę do niego przyzwyczaić ;) od początku była na nim moja Kiarka i Herka.

Posted

Sabinka czuje się bardzo dobrze. Rany już się zasklepiły. Cudnie bawi się i z nami, i ze swoją małą psią przyjaciółką Zulą, apetyt jej dopisuje i wszytsko jest na jak najlepszej drodze do normalności. Jeszcze tylko sterylka w poniedziałek i będziemy spokojni o naszego małego dożego elfa.

Guest monia3a
Posted

Znaczy wyjedzie od Ciebie do DS rozpieszczona na maxa :D

Posted

Monia! Po to są dogi - żeby je rozpieszczać!!! Co do kradzieżownia - tego nie popieram i pracujemy nad wyeliminowaniem tego, ale też rozumiem skąd się to u niej wzięło. Trudno się dziwić psu, który jadł byle co, a często i nic, że jak mu się nadarzyła okazja coś "ściągnąc", to to robił. Sabinka jest jednak bardzo bystra i tego ją na pewno oduczymy. Poza tym jak się upewni, że 3 razy dziennie ma pełną michę, to nie będzie kraść.

Posted

Poza tym jak się upewni, że 3 razy dziennie ma pełną michę, to nie będzie kraść.

No tego to bym taka pewna nie była :diabloti:

Z doświadczenia wiem, że 18 schabowych jest dużo fajniejsze niż zwykłe miski z jedzeniem :evil_lol:

Posted

karina1002 napisał(a):
No tego to bym taka pewna nie była :diabloti:

Z doświadczenia wiem, że 18 schabowych jest dużo fajniejsze niż zwykłe miski z jedzeniem :evil_lol:

Dog nie może kraść i już. Wynika to z jego rozmiarów w tym sensie, że jest to tak wysoki pies, że sięgnie wszędzie. Nie powiem, że nie mialam złodziejskich dogów, ale można nad tym pracować z dobrym efektem.

Posted

Dog nie może kraść i już. Wynika to z jego rozmiarów w tym sensie, że jest to tak wysoki pies, że sięgnie wszędzie. Nie powiem, że nie mialam złodziejskich dogów, ale można nad tym pracować z dobrym efektem.

A nie zajęłabyś się labradorem ??? :diabloti:

Tak na dwa tygodnie dobrej tresury... :eviltong: