Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaanna019 napisał(a):
A ja dziękuję za zaszczyt wtulenia się w Sabinkę :) Sprawiło mi to ogromną radość.

Nam też spotaknie z Panią, Pani Aniu sprawiło dużo radości! Z wielu powodów, ale przede wszystkim dlatego, że jest Pani Człowiekiem

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Oczywiście, jak Ty poprzyjeżdżasz do mnie powyprowadzać Alisię, Filipka i Miszę. To całkiem niedaleko. Od Sabinki do nich jest tylko 8 km

jeżeli nie zrozumiałaś co napisałam to ci powtórze - wymienione psy nie są moje - wiec jeżęli pytasz sie mnie czy posiedze przy Sabince to ci opowiedziałam głupim pytaniem na głupie pytanie czy moimi tymczasiakami ty się poopiekujesz?

Posted

kaszanka napisał(a):
jeżeli nie zrozumiałaś co napisałam to ci powtórze - wymienione psy nie są moje - wiec jeżęli pytasz sie mnie czy posiedze przy Sabince to ci opowiedziałam głupim pytaniem na głupie pytanie czy moimi tymczasiakami ty się poopiekujesz?

Bez komentarza

Posted

kaszanka napisał(a):

Jeżeli opieka nad Sabinką, i pytania o pomoc w dyżurach przy niej, jest dla Ciebie głupia to po co tu zaglądasz?

Guest monia3a
Posted

Aniu pokaż córeczkę Sabinki, która jest chwilowo u Ciebie :)

Posted

pięęęęęęęękna:)

dziewczyny ale się dziwna dyskusja zrobila z najzwyczajniejszego w świecie nieporozumienia;)

[quote name='kaszanka']Czy Sabinka ma ogłoszonka i szukany jest dla niej domek, bo czas neiubłagalnie ucieka, a u Ciebie Allu ile ona może jeszcze zostać?

[quote name='Alla Chrzanowska']Sabinka zostanie u mnie tak długo aż znajdzie się dla niej prawdziwy kochający domek i jej własny, osobisty Ludź. Przecież jej teraz chyba nie wyrzucę na ulicę, co? Oczywiście im szybciej znajdzie się domek, tym lepiej i dla niej i dla mnie oraz mego męża, bo coraz bardziej się do siebie przywiązujemy.

[quote name='kaszanka']no to to chyba w ogóle nie wchodzi w rachubę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

ale sama wspomianałaś, że do jakiegoś tam czasu tylko Sabince zagwarantujesz u siebie pobyt.

odpowiedz Ali przecież nie implikowała, że taka mozliwość istnieje. Tak po prostu się mowi. A taka dyskusja. Nie zeby takich na dogo nie bylo, ale tu nie ma powodu

Posted

Na tym wątku jest dużo ciepła i serdeczności, jest pięknie i poetycko, wzniośle, przebija spokój.. sama niemalże czuję się jak elf..nie psujcie tego.. Zbyt wiele na Dogo jest zbrukanych treści, wątków gdzie złość, sarkazm, wzajemna krytyka przeplata się z psią tragedią..

Sabinka na podusi wygląda przeuroczo.:) Taka śpiąca Królewna.:):)

Posted

[quote name='jaanna019']A proszę bardzo: Blue, nie jest pogryziona, ma ropne młodzieńcze zapalenie skóry i stąd strupy. Blue ma śliczne błękitne oczka i jest "błękitnym dogiem długowłosym" ;)

Te urzekające oczy są widać dziedziczne. Śliczności...

Posted

Cóż za śliczności! Jak tu się nie zakochać w tych cudnych oczętach w niesamowitej długowłosej oprawie! A oczęta Sabinki są przepiękne, oj aż zazdroszczę temu, kto będzie mógł obok nich dziennie się budzić :)