Jaaga Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 A już miałam wizję na fotki czekoladki :evil_lol:. Czarne najgorzej obfocić, no ale trudno, cos wymyslę. Też tak sobie pomyślałam, żeby jakoś przykuć uwagę miniaturką, bo zdjęć szukających domów psiaków jest całe mnóstwo :shake:. Nie bardzo wchodzę w ogłoszenia adopcyjne, bo nie mam nerwów. Jeśli już, to przeglądam konkurencję :diabloti:. Czyli na dzień dzisiejszy nie ma nikogo chętnego na malucha? Savahna, niech Cię nie zwiedzie wygląd Duszki, to największy diabełek. Specjalnie dla Ciebie prawdziwy słodziak i już kończę zaśmiecać watek szczeniaków. http://img269.imageshack.us/i/dsc08374ct.jpg/ Quote
Ania102 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Wysyłam zdjęcia Pani z Myslenic i umowę, Nadja dziś będzie tam spała więc mogłaby zrobić wizytę okołoadopcyjną. Ewelina wykąpała wszystkie maluchy ale niestety na sierści 2 jest trochę naskórka, Jaaga proszę niech te zostaną u Ciebie, do mamy najbardziej wychuchane daj. Ciotki pomóżcie robić dziś ogłoszenia na Kraków. Quote
Vlk Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Jaaga: takie zdjęcia to wcale nie przesada, Ty robiłaś zdjęcie Duszki? Fajne :) W sam raz do ogłoszeń. W końcu pełno jest ogłoszeń ze zdjęciami robionymi komórką, czy skserowanymi. Trochę marketingu niestety też potrzeba :) https://lh6.googleusercontent.com/_nAIG_4w-UH4/TU6G9epKm3I/AAAAAAAACGw/xMiwwUN0jtY/luna12.jpg tu zdjęcie (nie moje) Lunki. Miała cała sesję z rekwizytami itp. I bardzo szybko znalazła dom - kto wie, czy nie zdjęcia się do tego przyczyniły? :) Quote
Jaaga Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Rzeczywiście Lunka ma też takie zdjecia z dodatkami. Może to sposób? Wolałam się tu zapytac, żeby ludzie się później w glowę nie pukali. Przy moich maluchach ciągle muszę coś wymyślać i tak mi przyszło na myśl, zeby z tymi spróbowac podobnie. Aniu, nie martw się. Najbardziej zadbane dam mamie. Quote
Ania102 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Jaaga napisał(a): Aniu, nie martw się. Najbardziej zadbane dam mamie. Nie chciałabym mieć z Twoją mamą na pieńku:) Quote
Vlk Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Jaaga nie martw się ;) tu nie chodzi o pukanie w głowę tylko zwrócenie uwagi na szczeniory :) a do tego każdy sposób jest dobry. Quote
Ania102 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Kurde wiecie co rzeczywiście słabe te zdjęcia, muszę w końcu odłożyć na jakiś aparat Koleżanka mi przysłała ale jej też są słabiutkie, szkoda, że Viris nie ma na miejscu. To największy chłopak Jaaga zastanów się co można sprezentować Andrzejowi (tylko nie np samochód:)) bo naprawdę należy mu się coś ode mnie za tą cierpliwość do starachowickich psiaków. Jeszcze jak pomyslę o tych jego imieninach które spędził z Agatem...ma on z tymi psami. Quote
Ania102 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Do Pani z Myślenic jedzie właśnie kudłaty psiak. Trzymajcie kciuki. Jaaga to chyba u Ciebie będzie w końcu 4 jutro sztuki. Chyba, że jeszcze jakiś domek w Krakowie się wykluje:) Quote
Zuzka2 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Oby;-)Psiaki mają wyróżnionego moruska na Kraków.Katowice też. Quote
savahna Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ania102 napisał(a): Jaaga zastanów się co można sprezentować Andrzejowi (tylko nie np samochód:)) A...moze ...jakiegoś ...pieska?:hmmmm: Co się Jaga przejmujesz tym pukaniem w głowę...efekt się liczy końcowy...;) Obawiam się,że żadnych zdjęć nie będziesz musiała robić, bo dziewczyny wszystkie psiaki przehandluja po drodze...:evil_lol: Ależ Ty jesteś, takiego mopsika mi podesłać...:p:loveu::loveu: Jeszcze lepszy od białego diablątka:placz::loveu: Quote
Ania102 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Nadja zawiozła psa kudłatego do Pani z Myślenic i wrażenie ogólne miała pozytywne o domku, Pani podpisała umowę, zadzwoniłam do niej wieczorem była zadowolona. Pani wogóle nie z ogłoszeń, tylko podesłana przez Rajmunda do mnie i taki zbieg okoliczności, że akurat z miejsca gdzie i tak Nadja się dziś wybierała:) Jaaga podeślij mi swój adres żebym Nadji mogła napisać. Dzwonili jeszcze ludzie stąd, mają jutro jechać obejrzeć sunię, która została u nas na dt- chcą wziąść 2 psiaki.Zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
Zuzka2 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ania102,zapomniałam powiedzieć,że na morusku szczeniaki stoją na Twój nr i Rajmunda (nr Rajmunda jest w formularzu,bo większość psów od niego ogłaszam).No chyba,że babka faktycznie nie z ogłoszeń. 2psiaki chcą wziąć??? Quote
Ania102 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Póki co Ci spod Starachowic nie dzwonili. A co do Pani z Myslenic to nie wiem naprawde, Rajmund zadzwonił żebym zadzwoniła to to zrobiłam:)Jaaga a Andrzej nie miał żadnych tel? Quote
Zuzka2 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dopóki szczeniaki są w Krakowie,to mają wyróżniony morusek na małopolskie na nr Twój i Rajmunda.Jak będzie info,że dotarły do Jaagi,to przerzucam wyróżnionego moruska na Katowice,ale numery też będą 2:do Jaagi w tekście i do Rajmunda w formularzu-inaczej się tego na morusku nie da zrobić;-) Quote
Jaaga Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 U nas nadal ani jednego telefonu. Savahna, nie nakłaniaj Ani na sprawienie Andrzejowi pieska, bo już to wczoraj zrobiłam. Jechał 850 km po najpiękniejszego mopsika, jakiego widziałam i już żadnego psa więcej w najbliższym czasie nie strawi. Ani, nie wiesz o której maluchy moga dojechac, bo Andrzej od godz. 18 musi być w domu i dopiero ok. 19.30 może tam być z powrotem. Quote
Ania102 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Zuzka nr tel mój też podawaj do ogłoszeń: 784-344-878 Quote
Zuzka2 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ania102 napisał(a):Zuzka nr tel mój też podawaj do ogłoszeń: 784-344-878 Taki właśnie podaję w tekście ogłoszeń,ale w formularzu jest też nr Rajmunda-99% psów z mojego konta stoi na jego nr tel.i dlatego system uznał to za numer wszystkich ogłaszanych psów.Jeśli Twoje maluchy podpiszę w formularzu Twoim numerem to automatycznie morusek wszystkie psy zmieni na Twój nr tel.Taki jest ten portal niestety-jedno konto stoi na jeden nr tel.Tylko na morusku tak jest. Quote
Jaaga Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Właśnie maluchy przyjechały. Dwa Andrzej przywozi do mojej mamy. Zdjęcia zrobię jutro, bo muszę do tamtych jechac z aparatem, a zresztą chyba są juz nieźle zmęczone ciągłymi podróżami i przeprowadzkami. Quote
Zuzka2 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Trochę się pogubiłam;-)Ile jest w Katowicach,ile jest w Krakowie,a ile w Starachowicach? Na wszelki wypadek wyróżnionego moruska przerzuciłam na Katowice. Quote
Jaaga Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Zuzka, u nas są 4 - dwa pieski i dwie suczki. Quote
Zuzka2 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dzięki za info!:-) To teraz czekam na Kraków a zwłaszcza Starachowice,bo nie wiem czy na Kielce ogłaszać, i sunię czy psa-to dość ważne,zwłaszcza w tym regionie,gdzie suczki to kara boska;-) Quote
savahna Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Jaaga'] Savahna, nie nakłaniaj Ani na sprawienie Andrzejowi pieska, bo już to wczoraj zrobiłam. Jechał 850 km po najpiękniejszego mopsika, jakiego widziałam i już żadnego psa więcej w najbliższym czasie nie strawi. Niemozliwe!:eviltong: Najpiękniejszego mopsika to mamy tu na wątku na zdjęciu...:loveu: A swoją drogą, masz dar przekonywania... 850km...;) Zuzka 2, a ja ciągle na morusku zmieniam telefony, bo faktycznie wyświetla się automatycznie... Naprawdę na wszystkie ogłoszenia się wtedy zmienia?:crazyeye: No bo jesli tak, to chyba niezły młyn robię. Skąd to wiesz? To pewne? Quote
Zuzka2 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 savahna napisał(a):Niemozliwe!:eviltong: Najpiękniejszego mopsika to mamy tu na wątku na zdjęciu...:loveu: A swoją drogą, masz dar przekonywania... 850km...;) Zuzka 2, a ja ciągle na morusku zmieniam telefony, bo faktycznie wyświetla się automatycznie... Naprawdę na wszystkie ogłoszenia się wtedy zmienia?:crazyeye: No bo jesli tak, to chyba niezły młyn robię. Skąd to wiesz? To pewne? Ogłaszałam Barrego od Jaagi na kilka woj.i potem zrobiłam podgląd kilkunastu moich ogłoszeń-wszystkie stały na tel.erki!:crazyeye:A psy były głównie z Buska i ze Starachowic:cool3:Natychmiast wszystkie usunęłam,żeby erki ludzie nie wykończyli psychicznie telefonami o Tośkę,Rutkę,Bruno,Nulę itd.:evil_lol: Barry był pilniejszy,dlatego moje konto poszło na Barrego,a tamte wszystkie psy ponownie ogłaszałam:placz:-założyłam konto na morusku na maila mojego TZ:evil_lol: Quote
savahna Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 No to według mnie nie za madrze morusek podziałał... Quote
Recommended Posts