Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale szybko to idzie.Pofarciło się maluchom:-)Choć nie ma co zapeszać i mówić "hop" za wcześnie;-)

Powrzucałam trochę maluchy znowu.
Gumtree Katowice ma fatalną oglądalność,w przeciwieństwie do Krakowa.

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli tylko przyjadą to nie wyobrażam sobie,zeby sie na niego nie zdecydowali...
Dziewczyny jak już nie bedziecie miały co proponować, bo wydacie wszystkie psiaki, to nie zapominajcie o Kielcach bo tam uroooodzaj niestety....;)

Posted

Też liczę, że się spodoba, bo jest urodziwy. Tylko nikomu dalej nie podoba się moja Roksi.

Savahna, telefony własnie podsyła mi Erka, więc wydawałaby kieleckie, gdyby domy były bliżej. Najwięcej jeszcze dzwoni o jamniczkowate od Muki. A nawet Muki przyjeżdżają oglądac w przyszłym tygodniu. Mam nadzieje, że dobrze się spisze, bo to dla niej przeogromna szansa.

Posted

Piesek pojechał do swojego domu :multi:. Bardzo sympatyczni ludzie. oczywiście, jak zobaczyli go, to byli zdecydowani. Mały bardziej polubił pania, ale może dlatego, ze jest przyzwyczajony do kobiet.
Aniu, umowę dostaniesz odręcznie napisaną, bo dałam napełnić tusz, po czym po 4 kartkach znów sie skończył :angryy: i Andrzej zaniósł do ponownego napełnienia. Nie miałam żadnej umowy w zapasie.

Czyli tylko Roksi czeka nadal.

Posted

Cieszę się, że piesek w domku, wierzę Jaaga, że Twoja intuicja Cię nie zawiodła.Teraz kolej na Roksi.
Wczoraj rzeczywiście podjęłam tą decyzję, zmieniłam zdanie jak przyszedł weterynarz ale stało się. Nie umiem dziś funkcjonować. Zastanawiam się czy chciałam ulżyć jemu czy sobie.
Jak przyszedł doktor to Willy jeszcze machał na powitanie ogonkiem i tak patrzył na mnie wcześniej.
To jest najgorsze co nas spotyka- rozstanie z psem.

Posted

Aniu, mały trafił świetnie. Ludzie mają wybudowany nowy dom, ale pusto im w nim bez psa. Nigdy nie bedzie sam, bo pracuja na zmiany i nawet bedzie na Royal Canin, bo u mojej mamy w tej karmie zagustował. Szkoda, że po dorosłe psy nie zglaszają się tacy ludzie, jak po te maluchy.

Przykro mi z powodu Williego.

Posted

[quote name='Ania102']Cieszę się, że piesek w domku, wierzę Jaaga, że Twoja intuicja Cię nie zawiodła.Teraz kolej na Roksi.
Wczoraj rzeczywiście podjęłam tą decyzję, zmieniłam zdanie jak przyszedł weterynarz ale stało się. Nie umiem dziś funkcjonować. Zastanawiam się czy chciałam ulżyć jemu czy sobie.
Jak przyszedł doktor to Willy jeszcze machał na powitanie ogonkiem i tak patrzył na mnie wcześniej.
To jest najgorsze co nas spotyka- rozstanie z psem.[/QUOTE]

Aniu , tu na dogo chyba wszyscy juz przezyli pozegnanie ze swoim psem ..lub przezyja ,
Rozumiem Cie ,nie potrafie pocieszyc , bo nic Cie nie pocieszy , tylko czasu trzeba...

....Jaaga , jakis odzew o Roxy?

Posted

A to mail od Pani od czarnego psiaka, którego Nadja zawiozła do Myślenic:)

Nasz uparty piesek nazywa się Puszek. Rośnie zdrowo i podjada ile się da , uwielbia spacerować , biegać po ogrodzie , gryzie co mu do pyska wpadnie jest taki pocieszny i milutki , bardzo się cieszymy że go mamy, dziękuje za pamięć i proszę się nie martwić o Puszka,nie drapie się już od tygodnia, śpi na łóżku jak nie ze mną to z Bogusiem.Jak narazie jest okazem zdrowia i mam nadzieję ze tak będzie.

Czyli jest dobrze:)

Posted

Nie było o nią żadnego telefonu. Dziś ją odrobaczę. Miałam trochę ciężkie ostatnie dni, do tego sporo pracy. Sprawdzę, kiedy ma być szczepiona.

Posted

[quote name='Ania102']Zrobiłam Roksi kilka ogłoszeń i wyrózniłam moruska i adina. Co jeszcze warto wyróżnić?[/QUOTE]
Gumtree Kraków-jeśli znasz Aniu jakiegoś posiadacza karty debetowej/kredytowej,bo tam jest taki system płatności.Ew.smsem,ale próbowałam wiele razy i nie działa.

Posted

W tym celu doładowałam konto, niestety posiadacza takiej karty nie znam.
Martwi mnie to zero zainteresowania Roksi.

Proszę o dalsze promowanie małej Roksi.

Posted

Suczki bardzo ciężko wydać.Pieski dużo łatwiej.Jeśli sunie to tylko z docelowo małych.Ale doczeka się mała;-)
Wrzucam ja do anonsów na Śląsk,bo poza tym jest już wszędzie chyba.
Być może wyróżnione allegro Warszawa by dało szybki efekt,ale to kawał drogi.

Posted

Mysle, ze to bardziej kwestia jej urody, niz płci. Ona nikomu nie podoba sie, kto ja widzi. Kazdy mówi, że jest smieszna. oprócz swoich szorstkich włosów cała jest pokryta pojedynczymi dłuzszymi o 2 cm włosami, co upodabnia ją do włochatej gasienicy.

Posted

:evil_lol:Fajny opis suni:evil_lol:
Ale naprawdę jest spory problem z wydawaniem suczek-zwłaszcza od paru m-cy.Tylko małe docelowo znajdują domy:-(Ładne czy brzydkie-siedzą na DT powyżej miesiąca.Roksi i tak jakaś oryginalna.Jedna kundelka pospolita mimo dziesiątek ogłoszeń czekała na dom ok.5m-cy,a i tak znalazła go pocztą pantoflową u litościwej osoby.

Posted

Jest problem, bo u nas nie ma jeszcze trawy i zdjęcia wyszłyby bure. trudno mi się jej robi zdjęcia, bo jak widac na tych, co sa, dziwnie mi sie prześwietlają zdjęcia. Widocznie tak jej wlos wychodzi.

Zapomniałam napisać, że po odrobaczaniu wyszły z niej kłęby gigantycznych glist. Wierzyć się nie chce, ze była niedawno odrobaczana. Aniu, myslę, że przydałaby się jej wcierka na nicienie w tej sytuacji, bo wybija nie tylko glisty w momencie podania, ale rozwijające się przez cały miesiąc.
Jutro chyba dam radę kupić, to jej podam za dwa dni.

Posted

Jaaga to napisz ile mam Ci przesłać.
Niestety Pratel nie jest skuteczny a tutaj były nim odrobaczane. Zaczyna mnie naprawde niepokoić ten brak zainteresowania Roksi.