Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania102,to jak ogłaszać małe?Tylko Kielce i Kraków?czy pisać transport za zwrot kosztów paliwa?No bo ja je rzucam na Radom,Lublin,Warszawę,Katowice,Rzeszów...
Aha!od jutra w anonsach Kielce i Radom,ale tu bym sobie wiele akurat nie obiecywała...

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzka ja Ci nie podesłałam linka z ogłoszeniem? Ja nie mam możliwosci rozwożenia małych, do Krakowa co 2 tygodnie jeździ Nadja więc tu by problemu nie było ale po dzisiejszej przygodzie z Agatem jestem sceptycznie do transportów nastawiona. Możesz robić na Katowice, bo może maluchy pojadą do Jaagi, wszystko wyjaśni się w najbliższych dniach.
Dzisiaj u nich nie byłam, jutro jedzie Angela , ja w środę i już na 100% będą u weta w środę.

Posted

Ja je ogłosiłam po swojemu;-)bo nie było żadnego tekstu.
Wrzuciłam je na parę miast,licząc,że jakiś transport się ugada może na dogo,może z kim innym...Mają naprawdę sporo ogłoszeń.
Od 24lutego będą w anonsach śląskich ogólnie wszelkie szczeniaki na nr Jaagi,więc jest opcja,że Jaaga będzie mogła polecać te małe też.

Posted

Nie ma za co.Przecież to tak samo moje psy jak i Twoje;-)Chyba im walnę moruska wyróżnionego na Radom,żeby ludzie sami przyjeżdżali po nie-w końcu Radom bliżej niż Kielce.Te transporty nawet szczeniąt są zawsze ryzykowne,bo a nuż umyśli im się oddać szczeniaka,bo sika w domu albo jak to ostatnio słyszałam-bo sobie nie radzą:shake:I trzeba było jechać 160km z powrotem.
Z anonsów dzwonią ciężkie przypadki,ale może coś się uda wybrać;-)

Posted

Aniu, napisz może w tytule, że prosimy o karmę. Nawet zwykły pedigree dla szczeniąt byłby dla nich dobry. Może ktoś im kupiłby akurat? Wiem, że Ty nie masz mozliwości.
Jamniczkowate 4 były miesiąc.

Wątek trzeba ludziom rozsyłać, bo sami tu nie dotrą z pomocą. Czy ktoś ma czas, żeby na PW poprzesyłac link? Zuzce i Ani brakuje już czasu.

Zuzka, jeśli robiłabyś na Katowice ogłoszenia, to daj proszę kontakt na Anię. Jakby ktoś był fajny, to poda do mnie telefon. Z Erką tak robimy i to się sprawdza. Zawsze lepiej przemaglują ludzi dwie osoby, niż jedna.

Posted

Aga38 je wrzuciła ale jeśli możesz im zrobić wydarzenie to proszę Cie bardzo. Sa na terenie starachowickiej firmy, w lesie, nie mamy na nie grosza a strasznie potrzebna karma, bo kilka małych pojedzie do Jaagi.
Dzięki, że przybyłaś:)

Posted

Mały ofik

Marzec miesiącem sterylizacji zwierząt.

Maksymalna cena zabiegów kastracji:
suka mała i średnia do 35 kg-200zł, suka duża 250zl, kotka 100zł, pies mały i średni do 35 kg-120zł, pies duży-170zł, kocur 60zł.

Gabinety z woj. świetokrzyskiego:

ANDRZEJÓWKA-Ciecierze 26
Przychodnia Weterynaryjna "Zoona"
Lek.wet. Mateusz Szczepski
26-020 Chmielnik
tel:791-114-114

Szkoda, ze tylko jeden gabinet z Kielc ;-(

KIELCE
Gabinet Weterynaryjny"MEDWET"
ul. Berberysowej 34
Tel 535 50 11 22.
Mail : [email protected]

SANDOMIERZ
Gabinet Weterynaryjny "VERA"
ul. Mickiewicza 50C
www.vera.estrefa.pl
lek.wet. Justyna Obara-Gałek kom. 691-916-512
lek. wet. Damian Gałek kom. 667-146-457

Przychodnia Weterynaryjna
lek.wet.Dominik Sałata
ul.Żółkiewskiego 9
tel.663582301
www.vetsandomierz.pl

Posted

Tak, cosik się przyda,zbieramy kaskę na jedzonko dla szczeniaków, tutaj póki są jeździ kilka osób i dokarmia ale jest szansa, że psiaki pojadą na dt do Jaagi i trzeba będzie im karmę zapewnić.

Jaaga to może Twoje konto dla tych co by do Ciebie pojechały? Bez sensu najpierw do mnie, później do Ciebie ale jak chcesz.

Posted

Ania jestem i ja, oferuję pomoc w ogłaszaniu, cały czas myślę nad daniem jakiemuś szczylkowi dt, ale póki co muszę uzgodnic z rodzicami więc nic nie mówię narazie.

Guest Elżbieta481
Posted

Witamy
Karma potrzebna?Mamy obiecaną,ale to będzie na początku przyszłego miesiąca i to chyba raczej dla dorosłych psów..
Elżbieta