Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika55']Ja poprosze jakis krótki tekst informacyjny, ludzie pytają na FB.[/QUOTE]

Na początku jest garść informacji o psiaku plus info z lutego br. wraz ze zdjęciem. Czy chodzi o jakiś tekst jak do ogłoszeń ?

[quote name='lika1771']Cioteczki ja wszystkim konta wysyłałam,ale były jakies problemy jednej cioteczce wysyłałam dwa razy.

Nastepna wpłata:
Małgorzata K-50zł
Bardzo dziekujemy[/QUOTE]

Dziękujemy :).

Posted

Na ten moment psiak ma jechać do dt/hoteliku u Tattoi.
Wcześniej miał jechać na dt u mestudio ale jak narazie nie wiadomo kiedy by to było możliwe, więc padła propozycja hoteliku u Tattoi.
Płatność to tylko 135zł miesięcznie ponieważ Bobuś dzieliłby miejsce z dwoma innymi pieskami od małej czarnej (dzięki uprzejmości małej czarnej i Tattoi).

Oczywiście, zdaję sobie sprawę że lepiej dla tak delikatnego psiaka jest aby nie zmieniał miejsca pobytu tak często, ale z drugiej strony jeśli to jest wreszcie szansa dla niego, a już tak długo czeka w tym schronisku i oprócz lat, siwych włosków na pyszczku i smutku niczego mu nie przybywa to chyba warto ...

Psiak jest chudziutki, zrezygnowany, potrzebna mu troskliwa opieka, kontakt z człowiekiem.

Na dniach wszystko się wyjaśni, prosze o cierpliwość :).

Obecne deklaracje miesięczne to 55zł plus 20-25zł od GosiK z FB to daje 75-80zł miesięcznie czyli brakuje ok.55-60zł.

Posted

[CENTER][SIZE="5"][COLOR="purple"]ZAPRASZAM na bazarek dla chorej CaDeBou i Pieguski/Kropeczki!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/203442-WSZYSTKO!-Dla-ka%C5%BCdego!-Bi%C5%BCu-kosmetyki-ciuchy-i-wiele-wiele-innych!!!-11.03-20.00?p=16424759#post16424759[/url][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='danka4u1']Jestem tutaj Bobuś i zwołuję ludzi do Ciebie, ale chyba wszyscy śpią....a Ty nie masz czasu i czekasz już tak długo...[/QUOTE]
Ja też jestem i zaglądam do Bobusia,ale dzis tu coś cichutko:(Dziś nie mam za wiele czasu a i emocji mam sporo,ale czuwam,zaglądam i pamiętam.

Posted

Nie wyrabiam z czytaniem, dostalam nr konta dzis zrobie przelew, niestety moj komp tak szleje, ze albo internet siada albo pisze brak odpowiedzi, co jest niebezpieczne jak sie jest zalogowanym na stronie banku, ale mam nadzieje, ze sie uda.

Posted

[quote name='lika1771']Doszły nastepne wpłaty od cioteczek:
Kameralnej-10zł
Delfy2000-50zł
Bardzo dziekujemy[/QUOTE]

[quote name='paulinken']To ile już ma deklaracji?[/QUOTE]

Na ten moment ma 85-90zł, potrzeba 135zł.

[quote name='ania90']Biedny Bobus :(
jak nie moge go wziasc bo mam juz duzo psow ze schronu to przynajmniej mu pomoge finansowo[/QUOTE]

Posted

Dzień dobry Bubu! Mam nadzieję, że niedługo pojedziesz do DT :kciuki:. Bobuś nazbierał już (tak mi się wydaje?) na pierwszy miesiąc, a na drugi też nazbieramy, byle go już wyrwać z "więzienia". Czy wiadomo kiedy wyjdzie na wolność?

Posted

Brakuje jeszcze 50zł miesięcznych deklaracji.

Poza tym potrzebne będą pieniążki na ewentualne wizyty u veta, leki, itp. Zawsze mogą się zdarzyć nieprzewidziane wydatki i trzeba być na to przygotowanym.

Posted

[quote name='ania90']Biedny Bobus :(
jak nie moge go wziasc bo mam juz duzo psow ze schronu to przynajmniej mu pomoge finansowo[/QUOTE]Dzięki moja " sasiadko"za pomoc.:loveu: Masz nr konta? JSzkoda, że Bobuś nie będzie u nas w Rybniku; mielibyście towarzystwo do spacerów....:multi:

[quote name='Dogo07'][B]Brakuje jeszcze 50zł miesięcznych deklaracji.[/B]

[B]Poza tym potrzebne będą pieniążki na ewentualne wizyty u veta, leki, [/B]itp. Zawsze mogą się zdarzyć nieprzewidziane wydatki i trzeba być na to przygotowanym.[/QUOTE]

[quote name='chi23']Mam rozsyłać prośby o deklaracje? Jak tak to proszę o tekst na pw![/QUOTE]
Rozsyłać, rozsyłać. Prześlę Ci na pw tekst, ktory posyłam. Zobacz, może trzeba coś teraz zmdyfikować.

Guest Elżbieta481
Posted

To nie będzie tak,że zabraknie 50zł..My swoją deklarację podtrzymujemy-tylko co do kwoty jeszcze czekamy ze skonkretyzowaniem.Może Rysio powróci?Niemniej nadziei mamy coraz mniej i wogóle ogarnia nas jakieś zniechęcenie..
Po 10-tym będzie konkretniej.
Ela

Guest Elżbieta481
Posted

Ano właśnie...Nikogo nie osądzam,ale to jest dziwne..Poczytaj wątek założony przez ocelot..
Nie jest to I pies,który znika i to jest b.dziwne..Może się jeszcze odnajdzie,ale jakoś tracę nadzieję..Szkoda Rysia.On wychodził,wykopywał dziurę i wyłaził,ale chyba skoro ktoś go wziął na DT to jakaś odpowiedzialność za powierzonego psa istnieje czy nie?Nie wiem-my jesteśmy z innego pokolenia-wydaje się,że jest jakieś zoobowiązanie -jakoś tak dziwnie to wszystko się układa..Od Kajuni też dziewczyna zbierająca zamilkła..Trzeba się zastanowić czy to wszystko ma sens..Bo z jednej strony człowiek sobie pewnych rzeczy odmawia a z drugiej strony tak pies znika i nic?Nie wiem to trzeba wszystko porządnie przemyśleć..A Kajunia?Nie ma żadnej normy powiadomić o aktualnym losie psa?Płać i siedż cicho?
Nie będziemy siedzieć cicho..Boluś pomożemy nawet wpłatą jednorazową,a nad dalszym ciągiem ew.działań trzeba się zastanowić.
Elżbieta