*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 A Theoś nadal obserwuje :) :loveu: A za rok Theoś też będzie przebrany i będzie zbierał cukierki :) Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Angi napisał(a):bosz, co to jest ahahahaha Pochód karnawałowy :p Co roku, ostatnia sobota karnawału ;) Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):Pochód karnawałowy :p Co roku, ostatnia sobota karnawału ;) fajne tototo :D Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 marta1624 napisał(a):Ale tajne widoki:) A do tego wesoło i kolorowo ;) Pamiętam, jak remontowaliśmy dom przed przeprowadzką. Wypadł nam też remont właśnie w taką sobotę karnawałową :D Sąsiad zapraszał nas nawet na imprezę. Śmiałam się wtedy do Bogdana, że jesteśmy przebrani za ekipę remontującą :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Angi napisał(a):fajne tototo :D Fajne, fajne ;) Jutro jak pogoda dopisze, to jedziemy do miasta obok, bo jutro u nich taki pochód będzie ;) To porobię zdjęcia z ulicy, a nie przez okno :D Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Ale super taki pochód :loveu: smerfy super :lol: Ale Theos i tak najsłodszy :loveu: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):Ale super taki pochód :loveu: smerfy super :lol: Ale Theos i tak najsłodszy :loveu: Dzięki :) Coś chcesz ode mnie, że tak słodzisz? :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Właśnie sprawdziła, że za rok, ten pochód wypadnie w Walentynki :evil_lol: Przebierzemy Theosia za serduszko :loveu::diabloti: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):Dzięki :) Coś chcesz ode mnie, że tak słodzisz? :diabloti: Nie chciałam ale skoro nalegasz to moge cos wymyslic :diabloti: magdabroy napisał(a):Właśnie sprawdziła, że za rok, ten pochód wypadnie w Walentynki :evil_lol: Przebierzemy Theosia za serduszko :loveu::diabloti: Na pewno wyglądal by przesłodko :loveu: ( nie nic od Ciebie nie chce :eviltong: ) Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):Nie chciałam ale skoro nalegasz to moge cos wymyslic :diabloti: Na pewno wyglądal by przesłodko :loveu: ( nie nic od Ciebie nie chce :eviltong: ) A sobie wymyślaj ;) I tak nic nie dostaniesz :eviltong: Będzie trzeba pomyśleć jak go za takie serducho przebrać :hmmmm: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):A sobie wymyślaj ;) I tak nic nie dostaniesz :eviltong: Będzie trzeba pomyśleć jak go za takie serducho przebrać :hmmmm: No to nie wymyślam :eviltong: musiała byś wyciąć cos czerwonego z otworem na głowe i wąskie u dołu a w bary mu jakies poduszki powsadzać :lol: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Angi napisał(a):moze są takie przebrania :> No na pewno są ;) Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Haha Theoś zerka na te laski w różowych mini spódniczkach haha :P Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 marta1624 napisał(a):Ale Theosiowi się podoba :loveu: O tak :loveu: dOgLoV napisał(a): musiała byś wyciąć cos czerwonego z otworem na głowe i wąskie u dołu a w bary mu jakies poduszki powsadzać :lol: Przebiorę go za Amorka, a nie za serducho :p Baski_Kropka napisał(a):Haha Theoś zerka na te laski w różowych mini spódniczkach haha :P Bardziej mu się podobały traktory :eviltong: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Haha Theoś zerka na te laski w różowych mini spódniczkach haha :P Theoś jak Theoś ale ja widziałam tam Bodziana i to z bardzo wymowną miną :cool3: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):Theoś jak Theoś ale ja widziałam tam Bodziana i to z bardzo wymowną miną :cool3: Ty się na Bodziana nie patrz :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):Ty się na Bodziana nie patrz :mad::eviltong: Byde ! :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):Byde ! :eviltong: Bo go zaraz zamarzę :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):Bo go zaraz zamarzę :evil_lol: za pozno i tak juz widzialam :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):za pozno i tak juz widzialam :eviltong: A widziałaś posta, w którym napisałam, że Theoś będzie Amorkiem, a nie serduchem?? Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):A widziałaś posta, w którym napisałam, że Theoś będzie Amorkiem, a nie serduchem?? ej nie widziałam :oops: a przebranie już masz :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):ej nie widziałam :oops: a przebranie już masz :eviltong: Kupię mu skrzydełka, łuk i zawinę pieluchę na dupce :grins: Quote
Recommended Posts