łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):Kupię mu skrzydełka, łuk i zawinę pieluchę na dupce :grins: ooooooooooooooo zajebisty pomysł tylko wiesz , to luty :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):ooooooooooooooo zajebisty pomysł tylko wiesz , to luty :eviltong: Na ubranie mu tę pieluchę zawiążę :eviltong: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):Na ubranie mu tę pieluchę zawiążę :eviltong: chyba ze :diabloti: musisz to wypbóbowac i nam pokazać :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):chyba ze :diabloti: musisz to wypbóbowac i nam pokazać :diabloti: Za rok, bo nie mam ani skrzydeł, ani łuku :eviltong: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):Za rok, bo nie mam ani skrzydeł, ani łuku :eviltong: zdymnij sobie :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):zdymnij sobie :eviltong: A ja diabeł jestem, więc skrzydeł nie mam :diabloti: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):A ja diabeł jestem, więc skrzydeł nie mam :diabloti: Hmmmmm to ja Ci swoje pożyczę :diabloti: mała jestem to Theosiowi powinny być dobre :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):Hmmmmm to ja Ci swoje pożyczę :diabloti: mała jestem to Theosiowi powinny być dobre :eviltong: Z Ciebie taki anioł, jak z koziej d**y trąbka :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):Z Ciebie taki anioł, jak z koziej d**y trąbka :evil_lol: Buahahahahahahahaha :diabloti: no ej , jak możesz :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):Buahahahahahahahaha :diabloti: no ej , jak możesz :eviltong: Muszę Cię troszkę powkurzać, zanim pójdę spać :eviltong: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):Muszę Cię troszkę powkurzać, zanim pójdę spać :eviltong: Ej pierdo....l nie idz spać :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Zaraz się zawinę i tak, bo usypiam przed kompem :roll: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):Zaraz się zawinę i tak, bo usypiam przed kompem :roll: ja w południe tak miałam i musiałam se drzemke walnąć :roll: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):ja w południe tak miałam i musiałam se drzemke walnąć :roll: No, ja niestety nie miałam takiej możliwości :shake: Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Ślinki na brodzie u Bogdana nie widziałam, więc chyba szału nie było dupy nie urwało, Theoś nie opatrzony i nie doświadczony to sie dał zahipnotyzować :P Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Ślinki na brodzie u Bogdana nie widziałam, więc chyba szału nie było dupy nie urwało, Theoś nie opatrzony i nie doświadczony to sie dał zahipnotyzować :P :evil_lol: Theosia hipnotyzowały pojazdy :) Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):No, ja niestety nie miałam takiej możliwości :shake: No ja mało czasu miałam ale jakies 45 min podzymałam i od razu mi lepiej było :) Quote
marta1624 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Już sobie wyobraziłam Theosia jako amorka :loveu: I jaki z ciebie diabełek :mad: Toż ty anioł jesteś :) Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):No ja mało czasu miałam ale jakies 45 min podzymałam i od razu mi lepiej było :) A ja nawet tyle nie mogłam :eviltong: marta1624 napisał(a):Już sobie wyobraziłam Theosia jako amorka :loveu: I jaki z ciebie diabełek :mad: Toż ty anioł jesteś :) Przeczytaj całą moją galerię albo zawitaj do Red Room'u, to zobaczysz jaki ze mnie anioł :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a): Przeczytaj całą moją galerię albo zawitaj do Red Room'u, to zobaczysz jaki ze mnie anioł :diabloti: To ja wolę żyć w nieświadomości, z tobą jako aniołek :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 marta1624 napisał(a):To ja wolę żyć w nieświadomości, z tobą jako aniołek :evil_lol: Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magda mnie i tak nie przebijesz hehe :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):magda mnie i tak nie przebijesz hehe :eviltong: Ty jesteś zupełnie z innej bajki, bo Ty jesteś najzwyczajniej w świecie zboczona :diabloti: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):Ty jesteś zupełnie z innej bajki, bo Ty jesteś najzwyczajniej w świecie zboczona :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts