angineuuka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Mam 1,5 h pociągiem :D o ile przyjedzie punktualnie hahahajha Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Angi napisał(a):Mam 1,5 h pociągiem :D o ile przyjedzie punktualnie hahahajha Umówimy się tak, żebyś była wcześniej, a nie na ostatnią chwilę ;) Bo jak odbiorę Cię z PKP, to jeszcze będzie trzeba znaleźć parking :roll: Quote
marta1624 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Może i tak. W sumie chciałam jechać na wystawę do Częstochowy (bo ponoć jest:)), ale nawet nie wiem kiedy :) Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 marta1624 napisał(a):Może i tak. W sumie chciałam jechać na wystawę do Częstochowy (bo ponoć jest:)), ale nawet nie wiem kiedy :) To olej Częstochowę i wpadaj do Opola :) Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 ja sprawdzałam pociągi jakieś o 6 rano :evil_lol: mam pociąg chwile przed 7. To mam przyjazd na miejsce gdzieś koło 8:30 :P ale to chyba za wczas. A potem o 9:30 z Zabrza ;) Patrzałam na te bez przesiadek :P Na razie i tak nie ma co się skupiać na tych pociągach bo się jeszcze może rozkład zmienić :mdlejeL Quote
marta1624 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Zobaczę jak wyjdzie ale nie mówię że nie :evil_lol: tylko muszę z rodzinką porozmawiać i zobaczyć co ze szkołą:) Quote
marta1624 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 No niestety :shake: robię zaocznie szkołę, a w tygodniu praca Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Angi napisał(a):ja sprawdzałam pociągi jakieś o 6 rano :evil_lol: mam pociąg chwile przed 7. To mam przyjazd na miejsce gdzieś koło 8:30 :P ale to chyba za wczas. A potem o 9:30 z Zabrza ;) Patrzałam na te bez przesiadek :P Na razie i tak nie ma co się skupiać na tych pociągach bo się jeszcze może rozkład zmienić :mdlejeL To ten 9:30 chyba byłby lepszy ;) Bo Qwendi i tak na ring wejdzie pewnie koło południa ;) Chociaż jeśli o mnie chodzi, to możesz być nawet o 7 rano, bo znając Theosia, to i tak nie da mi pospać :diabloti: marta1624 napisał(a):Zobaczę jak wyjdzie ale nie mówię że nie :evil_lol: tylko muszę z rodzinką porozmawiać i zobaczyć co ze szkołą:) To jak coś, to pisz ;) Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):26-27 kwietnia :) Eee to odpada, żadna wystawa do pięt nie dorasta dogtrekkingowy :D My w tym czasie będziemy w Jerzmanowicach pod Krk zasówać z mapą i błądzić po szlakach :D Co do Częstochowy to podobno ma być tak :P [FONT=verdana][FONT=Tahoma]Krajowa [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma]Wystawa Psów Myśliwskich Hunting Dogs National Show (CAC)[/FONT][FONT=Tahoma] Częstochowa, 12.04.2014 [/FONT][FONT=Tahoma]więcej /more >[/FONT][FONT=Tahoma] XLV[FONT=Tahoma] Krajowa Wystawa Psów Rasowych National Dog Show (CAC) Częstochowa, 13.04.2014 [/FONT]więcej /more > [FONT=Tahoma] XLVI [/FONT]Krajowa Wystawa Psów Rasowych National Dog Show (CAC) Częstochowa, 16.08.2014[FONT=Tahoma] [/FONT]Europejska Wystawa Chartów - Puchar Europy Centralnej European Sighthound Show Częstochowa, 6.09.2014[FONT=Tahoma] [/FONT]Klubowa Wystawa Chartów Sighthound Club Show Częstochowa, 7.09.2014[FONT=Tahoma] [/FONT]Klubowa Wystawa Retrieverów Retrievers Club Show Częstochowa, 6.09.2014[FONT=Tahoma] [/FONT]Krajowa Wystawa Retrieverów Retrievers National Show Częstochowa, 7.09.2014 [/FONT][FONT=Tahoma]Więc gdybyś się wybierała, to ja zapraszam ugościmy Cię :)[/FONT] Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Eee to odpada, żadna wystawa do pięt nie dorasta dogtrekkingowy :D My w tym czasie będziemy w Jerzmanowicach pod Krk zasówać z mapą i błądzić po szlakach :D [FONT=Tahoma][/FONT][FONT=Tahoma]Więc gdybyś się wybierała, to ja zapraszam ugościmy Cię :)[/FONT] To ja przyjeżdżam do PL raz w roku,a Ty wolisz dogtrekking :mad: Dzięki ;) Mam już tyle zaproszeń, że jakbym chciała do każdego jechać, to te 2 tygodnie, musiałyby się zmienić w 2 miesiące :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 O dzięki za rozpiskę:) zorientuję się o wolne i zapewne wpadnę :lol: Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Już to pisałaś dla tego, too w sumie skierowałam do Marty zainteresowanej Częstochową :P :P :P Już mi odmówiłaś wizyty w Czewie haha a my zaplanowałyśmy Tobie i Theosiowy taką cudowną wycieczkę po Polszy ^^ Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Hahaha, ja już nie piję :evil_lol: Bo odpowiadam na posty, które nie są do mnie :oops::diabloti: Ok, wypiłam piwo, to chyba pora spać, co?? Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):Hahaha, ja już nie piję :evil_lol: Bo odpowiadam na posty, które nie są do mnie :oops::diabloti: Ok, wypiłam piwo, to chyba pora spać, co?? oszalałaś ? dopiero 22ga :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):oszalałaś ? dopiero 22ga :eviltong: Właśnie ;) O tej porze, normalnie już śpię :) Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):Właśnie ;) O tej porze, normalnie już śpię :) normalnie , ale jest sobota :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):normalnie , ale jest sobota :eviltong: Dla Theosia nie ma różnicy: sobota, niedziela czy święto :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Ja idę spać, bo rano szkoła:) Dobranoc laski:) Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 marta1624 napisał(a):Ja idę spać, bo rano szkoła:) Dobranoc laski:) Dobranoc :) Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Ja jednak też znikam ;) Do jutra :hand: Quote
Recommended Posts