*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']byle pozytywnie :eviltong:[/QUOTE] Napisz wniosek, dodaj 3 zdjęcia, CV i wtedy zobaczę co da się zrobić :eviltong: 17 marca mam wezwanie do urzędu pracy :roll: Mam nadzieję, że to już ostatnie i więcej mnie wzywać nie będą ;) A 18 marca mam spotkanie w sprawie niani dla Theosia. Dziś pani do mnie dzwoniła i stwierdziła, że skoro niania mi potrzebna dopiero czerwiec/lipiec, to spotkamy się w marcu i obgadamy co i jak ;) Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Napisz wniosek, dodaj 3 zdjęcia, CV i wtedy zobaczę co da się zrobić :eviltong: 17 marca mam wezwanie do urzędu pracy :roll: Mam nadzieję, że to już ostatnie i więcej mnie wzywać nie będą ;) A 18 marca mam spotkanie w sprawie niani dla Theosia. Dziś pani do mnie dzwoniła i stwierdziła, że skoro niania mi potrzebna dopiero czerwiec/lipiec, to spotkamy się w marcu i obgadamy co i jak ;)[/QUOTE] No dobra coś tam później nabazgram :diabloti: Na pewno wszystko pójdzie pozytywnie , nie ma co się urzędami stresować bo oni maja swoje przepisy i musza ludzi wzywać ale tak na prawde to dla nich tylko formalność ;) Mam nadzieje ze fajna ta opiekunka bedzie bo jak nie to ma w******* od połowy dogo haha :diabloti: Ide sie troche zdrzemnąć bo cos dzisiaj nie moge oczu otwartych utrzymać a długa noc przede mną oj długa :roll: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 Oczywiście, że formalność ;) Ale nie chce mi się tam jechać :roll: Do się zdrzemnij, a ja idę wymoczyć tyłek mojemu dziecku :) Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Theoś będzie miał swój własny plac zabaw! :evil_lol: Quote
maxishine. Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Hej, ja mam pomysł, Theos jest wreszcie zdrowy ;) Nie ma kłopotów z kupka. Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']Theoś będzie miał swój własny plac zabaw! :evil_lol:[/QUOTE] Przecież ma-pół salonu zajmuje :eviltong: [quote name='Yuki_']Hej, ja mam pomysł, Theos jest wreszcie zdrowy ;) Nie ma kłopotów z kupka.[/QUOTE] Owszem, kupki ok ;) Ale to nie o zdrowie chodzi :eviltong: [quote name='Angi']albo ma własne ferrari?[/QUOTE] Ferrari?? Nie :shake: Ale małego quada bym mu kupiła :diabloti: Quote
Ty$ka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Theoś, kochany agent :D Eee ja myślę, że Theoś już po ślubie jest :p Albo dostał jakieś wypasione wdzianko, zabawkę.... coś :D Albo... o! Zjadł Torcię, bo jej na zdjęciach nie ma :D Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 albo będą miały taką super seszyn, jakby ślub brali :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']dostanie garniak? :lol:[/QUOTE] [quote name='Angi']albo będą miały taką super seszyn, jakby ślub brali :evil_lol:[/QUOTE] Nie :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 dostanie auto zabawkowe, quada czy coś? :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']albo będą miały taką super seszyn, jakby ślub brali :evil_lol:[/QUOTE] ale masz pomysły:evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']dostanie auto zabawkowe, quada czy coś? [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] Nie :eviltong: [quote name='marta.k9080']ale masz pomysły:evil_lol:[/QUOTE] Z kosmosu :diabloti: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Hahahaha Tyśka jest bliziutko :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']Hahahaha Tyśka jest bliziutko :diabloti:[/QUOTE] Ciiiiiiiiiiiii :diabloti: Tak swoją drogo, to myślałam, że dziś dostanę odpowiedź ;) Ale do tej chwili cisza :( Jeszcze się okaże, że za szybko się cieszyłam :placz: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Ciiiiiiiiiiiii :diabloti: Tak swoją drogo, to myślałam, że dziś dostanę odpowiedź ;) Ale do tej chwili cisza :( Jeszcze się okaże, że za szybko się cieszyłam :placz:[/QUOTE] To pójdziesz do nich i im wyjebiesz :diabloti: albo spróbujesz gdzie indziej ;) Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']To pójdziesz do nich i im wyjebiesz :diabloti: albo spróbujesz gdzie indziej ;)[/QUOTE] Jak ja tam pójdę :wallbash: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Jak ja tam pójdę :wallbash:[/QUOTE] To żart był no :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='dOgLoV']To żart był no :diabloti:[/QUOTE] Ten żart mnie nie śmieszy :nonono2::eviltong: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='magdabroy']Ten żart mnie nie śmieszy :nonono2::eviltong:[/QUOTE] buahahahahahahahahahaha :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 wy się dowiedzcie o te Opole :mad: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 Kuźwa, zróbcie coś ze mną :roll: Łakomstwo to grzech, więc nadaję się do piekła :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Angi']wy się dowiedzcie o te Opole :mad:[/QUOTE] Angi musimy jechac do Niemcowni i dokopać Bodzianowi :diabloti: Quote
Recommended Posts